Kevés az egészséges ember

Világszerte az emberek alig öt százaléka él egészségügyi panaszok nélkül. A betegségek és panaszok valószínűsége az életkor előrehaladtával nő. A fejlett országokban a 2013-as adatok alapján az 5 éven aluli gyermekek körülbelül 64 százalékának volt valamilyen egészségügyi panasza, míg a 80 éven felüliek körében ez az arány már 99,97 százalék volt.

A betegség üzenete

A betegség a lélek gyógyulási folyamata. A betegségen keresztül sokszor valami olyasmi jelentkezik, amit a beteg nem akar elismerni vagy elfogadni. Ha valaki megbetegszik, a fájdalom és a szenvedés arra kényszeríti, hogy mindent megtegyen azért, hogy visszanyerje egészségét.

Szúnyogcsípés következményekkel

A szúnyogok a szép nyári napok elkerülhetetlen következményei. Valójában bosszantóak, de a szúnyogcsípést Európában veszélytelennek minősítik. Azonban a szúnyogcsípés allergiás reakciót válthat ki és bőrpírt, valamint duzzanatot okozhat.

Nézőpont, mely egészségesebbé, boldogabbá tesz

Erőt adó gondolkodás. Hogyan élhetsz boldogabb, teljesebb életet, hogyan gyógyulhatsz betegségekből a gondolkodás segítségével? Nem közhelyeket és nem is varázsmódszereket mutatok most, hanem egyszerű és lélegzetelállító nézőpontváltást, mely segít, hogy jobban boldogulj életed problémáival!

A jó alvás az egészség titka! (2)

Rendszeresen éjszakázik, dorbézol, vagy éjjeli műszakban dolgozik? Amennyire csak teheti, változtasson életstílusán egészsége érdekében.