Segítség az életteli élethez

Korunkban, kultúránkban készen vásárolhatjuk meg mindazt, amiről úgy gondoljuk, hogy szükségünk van rá, és ha valami elromlik, azt kicserélik, megjavítják, vagy kidobjuk, és másikat veszünk helyette. Természetesnek tartjuk, hogy mindenhez mellékelnek használati utasítást, amelyet lelkesen átböngészünk, hogy tökéletesen tudjuk használni az új eszközt. De milyen lehet a „használati utasítás” önmagunkhoz? Ennek megtalálásában segít a Holisticness hétvége programja, amely Ön előtt is nyitva áll.

A bőség zavara vagy a választás valódi szabadsága

Manapság, ha megbetegszünk, kevesen fordulunk szüleinkhez, nagyszüleinkhez, bízva abban, hogy ők jól bevált hagyományos gyógymódokkal segíthetnek rajtunk. Ismerőseink körében esetleg találunk még bölcs öregeket vagy egészséges életmódra törekvőket, akiket megkérdezhetünk, de a legáltalánosabb megoldás, hogy a nyugati orvostudomány eszközeihez folyamodunk, gyógyszert szedünk.

Foglélektan, a holisztikus orvoslás

Bátran kijelenthetjük: nem szívesen járunk fogorvoshoz. De vajon más lesz-e a véleményünk, ha tudjuk, hogy a fogak, a szájüreg kiválóan jelzik belső világunk állapotát? A holisztikus fogorvoslás ugyanis nem egyenlő a „mészárlással”, hanem segíthet megfejteni lelkünk bajait is.

Mitől betegszünk, mitől gyógyulunk?

Mi a valódi oki gyógyítás? Mi az oka annak, hogy az emberek megbetegszenek, holott élhetnének egészségesen is? Miért inkább a betegséget választják? Hitem szerint a gyógyítás legfőbb eszménye az egészség gyors, kíméletes, szelíd módszerekkel történő, tartós helyreállítása.