Segítség az életteli élethez

Korunkban, kultúránkban készen vásárolhatjuk meg mindazt, amiről úgy gondoljuk, hogy szükségünk van rá, és ha valami elromlik, azt kicserélik, megjavítják, vagy kidobjuk, és másikat veszünk helyette. Természetesnek tartjuk, hogy mindenhez mellékelnek használati utasítást, amelyet lelkesen átböngészünk, hogy tökéletesen tudjuk használni az új eszközt. De milyen lehet a „használati utasítás” önmagunkhoz? Ennek megtalálásában segít a Holisticness hétvége programja, amely Ön előtt is nyitva áll.

A modern orvostudomány elképesztő ismeretanyagot halmozott fel, és ennyi pénzt talán még egyetlen civilizáció sem fordított az emberek egészségére. Ebből jó esetben arra következtethetnénk, hogy beteg ember csak itt-ott, mutatóban, képeskönyvben vagy múzeumban akad.

A tények és adatok viszont azt támasztják alá, hogy ennyi beteg, mint manapság, szinte soha nem volt. A mai gyakorlati orvostudomány kizárólag akkor gyógyít/javít, ha valami rosszul működik, esetleg tönkrement. Viszont nem rendelhetünk és nem kérhetünk egyetlen üzletben, bevásárlóközpontban sem akár csak pár grammnyi egészséget, nyugalmat, boldogságot, harmonikus életet.

Talán hozzánk is jár valamilyen használati utasítás, amit elfelejtett valaki mellékelni?

Hogyan használjuk önmagunkat „rendeltetésszerűen”?

Mit kezdjünk testünkkel, lelkünkkel, szellemünkkel?

Találjuk meg az egységet önmagunkban!Ezekre a kérdésekre válaszol a HolisticNess hétvégi programja.

Az Ember EGÉSZ-ségére, testére – lelkére – szellemére figyelő látásmód, a holisztikus szemlélet középpontjában az egész Ember áll.

Célunk az, hogy a mai tudományos, orvosi ismereteket az évezredes bölcsességgel ötvözve, segítséget nyújtsunk teljes valónk megértéséhez, egy életteli élet megvalósításához.

A HolisticNess hétvége programjai, az előadások és a gyakorlatok az Egészség három alapvető dimenzióját ölelik fel. Kurzusunk olyan gyakorlati megközelítésben ad használati utasítást az Emberhez, önmagunkhoz, amellyel gazdagíthatjuk tudásunkat, a kapott ismereteket pedig azonnal beépíthetjük napi életünkbe, emelve ezzel életminőségünket.

Ha Ön igényes, érdekli az egészsége, fogékony az új ismeretekre, tudatosan változtatni akar életvitelén, és tapasztalt szakemberektől szeretne információkat szerezni, szeretettel várjuk HolisticNess hétvégénkre!

Időpont: 2012. augusztus 10-12. (péntek–vasárnap)

Helyszín: Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont (Budapesttől mindössze 30 km-re, Vác közelében – idilli helyszín, nagy parkkal)

Programunk főbb vonalai

I. A három minőség: test, lélek, szellem kapcsolata

Előadó és gyakorlatvezető: Dr. Jamrik Kiss Edit ideggyógyász szakorvos, egészségfejlesztő mentálhigiénikus, szociális szakember, közoktatási szakértő.

Test: „Ép testben, …” – hogyan is folytatódik? Mi befolyásolja testi egészségünket? – Alapvető szükségleteink – Mit tehetek érte? – Hogyan használjam önmagamat?

Lélek: Önelfogadás – Stressztan – Hétköznapi erőforrások

Szellem: Agytan – Gondolataink minősége

II. A számmisztika (numerológia) alapjai.

Előadó és gyakorlatvezető: Kiresné Vincze Ilona diplomás parapszichológus.

Alapfokon megismerjük a számok jelentését, a személyiségre gyakorolt hatásukat. A születéskor kapott mátrixot felrajzoljuk, kitöltjük, az így keletkezett síkok jelentését megtanuljuk. A sorsszámok üzeneteit és a személyes karaktereket elemezzük. Megtanuljuk kiszámítani személyes évünket, szögcsúcs számainkat, értelmezéssel együtt. A cél elsődlegesen a résztvevők önismeretének fejlesztése, saját sorsuk megértése, segítés a beilleszkedésben (család, iskola, munkahely stb.).

III. Hogyan segíthetünk testi-lelki bajainkon önmagunk?

Előadó és gyakorlatvezető: Kürti Gábor természetgyógyász, szakíró, a népszerű Gyógyítás otthon c. könyvek szerzője, a Natúrsziget portál alapító főszerkesztője.

A gyakorlat-központú foglalkozások során a résztvevők megismerik és megtanulják biztonsággal használni a legfontosabb akupresszúrás pontokat. Megismerkednek a kínai szemmasszázzsal, a leghasznosabb légzésfajtákkal, az Éljünk 100 évig egészségesen (3-1-2 módszer) alapjaival, a lazítás (relaxálás) különböző lehetőségeivel. Fontos ismereteket szerezhetnek a táplálékkiegészítők megfelelő alkalmazásáról is.

Ha mindez felkeltette az Ön érdeklődését, ide kattintva töltse le, majd töltse ki a jelentkezési lapot, és juttassa el hozzánk.

(x)