Vércukorszint javítása egy nap alatt, testmozgással

Tudta, hogy 20 percnyi intervall edzés számos szempontból ugyanolyan előnyökkel járhat, mint a hagyományos, „tartós idejű”, sokkal hosszabb tréning? Több kutatás mutatja, hogy nincs szükség olyan hosszú idejű edzésre, mint gondoljuk – feltéve, hogy edzés közben valóban ugyanannyi energiát fektetünk be. A rövid, intenzív edzés tehát védi a szívet?

Intervall edzés a legjobb formáért (2.)

A megfelelő edzésforma alkalmazásával sokkal jobb eredményt érhetünk el. A legújabb kutatások is azt bizonyítják, hogy a szakaszos vagy intervall edzés az egyik leghatékonyabb edzésforma, nem csak a fogyás, hanem az izomtónus javítás szempontjából is.

Intervall edzés a legjobb formáért (1.)

Egy új tanulmány szerint már tíz perc intenzív mozgás is metabolikus változást indít el a szervezetben, mely ezután legalább egy óráig tart. Minél fittebbek vagyunk, annál tovább tart és annál jótékonyabb a hatása. Megfelelő étrenddel és edzésformával elérhetjük a legjobb formánkat.

Hogyan szabaduljunk meg az úszógumitól?

Úszógumi. Így hívja a köznyelv az alhasi vonalban kialakuló zsírlerakódást. Többfajta hatásos és eredményes módszer is létezik az úszógumi eltüntetésére. Tudni kell azonban, hogy az eltüntetett úszógumi hamar visszajöhet, ha az nem jár együtt egészséges táplálkozással, az életkornak megfelelő mozgással, megfelelő életvitellel – gyökeres életmód-változtatással.