Kollagén: ez a fehérje segít megőrizni a fiatalságot

A kollagén nagyon értékes fehérje, ellenállást és rugalmasságot biztosít a bőrnek, a csontoknak, az izmoknak, a porcoknak és a szalagoknak. A szépségápoló krémek, italok, porok, étrend-kiegészítők intenzív marketingje is azt mutatja, mennyire fontos a szép őszibarack bőr, a rugalmas ízületek megőrzése, mindenki szeretné megőrizni a fiatalságát.

Érzékeny bőr, stria, ráncok

Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr, hajszálértágulatok, rosacea, narancsbőr, stria, ráncok… Nem könnyű feladat a kozmetikusnak! Enyhíthetjük ugyan a panaszokat, de nagyon látványos eredményt elérni sajnos nem tudunk a masszázzsal, krémekkel, pakolásokkal. Persze a nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal tudunk ügyeskedni, de nem tartós eredménnyel. Az ilyen bőr folyamatos kezelést igényel, hogy szinten tarthassuk a már elért eredményt.

A legjobb ránctalanító

Az emberiség egyik legfőbb esztétikai élménye a nők szépsége. Minél tovább szeretnénk megőrizni, tehát próbálkozunk megannyi fantasztikus, főleg a reklámok által sugallt csodaszerrel. Az eredmény azonban sok esetben sajnos elmarad.