Jubileumi ünnep a Krisna-völgyben

A somogyvámosi biofarmon június 23-án ingyenes ünnepi rendezvényt tartanak, 25 éves lesz a Krisna-völgy. Megemlékeznek a Jóga Világnapjáról, és teret adnak a már hagyománnyá vált virágünnepnek is. Hazánk legnagyobb és legszebb ökofalva negyed évszázad eredményeit és értékeit mutatja be a látogatóknak, India bölcsességét magyar hagyományokkal ötvözve.

Krisna-völgyi Búcsú – a szellemi kikapcsolódás alternatívája

Csak kevesen tudják, hogy a somogyvámosi Krisna-völgy, Európa egyik legnagyobb ökofalva, a szellemi és lelki feltöltődés központja is. A biofarm lakói Krisna-hívők, akik fesztiválokkal, önismereti és öko-kurzusokkal és bentlakásos hétvégéken keresztül igyekeznek megismertetni India ősi kultúráját vallási háttértől függetlenül, minden ember számára.

Egészséges életmód és indiai tradíció Somogyban

Idén rendezik meg 20. alkalommal a Krisna-völgyi Búcsút Somogyvámoson – amely több mint 270 hektáros területével Európa egyik legnagyobb és legjobban fejlődő ökofaluja -, a Balaton szomszédságában. A 20. Búcsúra a szervezők új programokkal, különleges előadásokkal és fellépőkkel készülnek. Krisna-völgyi Búcsú július 17-től 19-ig.