Az uborka – kalóriaszegény karcsúsító

Az uborka kedvelt frissítő, különösen nyáron, mivel magas víztartalma bőséges folyadékot biztosít testünknek. Ez egyben azt is jelenti, hogy az uborka igen kevés kalóriát tartalmaz, ezért nagyobb mennyiségben is bűntudat nélkül fogyaszthatjuk. Az uborkában található vitaminok és ásványi anyagok miatt minden szelete jót tesz az egészségnek.

A fiatalítás mindenki számára elérhető

Annak az embernek, aki nem ismerős a gyógyítás gyakorlatában, sok minden újnak, néha érthetetlennek, de mindig megragadónak és érdekesnek tűnik egy professzionális gyógyítóval folytatott beszélgetés során. Mai beszélgető partnerünk diplomás gyógyító, energo-informatikus szakember és szexológus: E. O. Lvova.

Déligyümölcsös maszkok az üde arcbőrért

Régóta tudjuk, hogy a déligyümölcsök jót tesznek az egészségünknek, ha elfogyasztjuk őket napi étkezésünk részeként – legalábbis ilyenkor tél elején, mikor már alig van más gyümölcs. Táplálkozásunk teljesebbé, kiegyensúlyozottabbá válik ezektől a vitaminbombáktól. Ezen kívül valódi csodatevő szerként is szolgálhatnak bennünket a kozmetikai kezelésekben – ráadásul igen kedvező áron.

Szépség – közvetlenül a természetből

Egyre több nő használ arca teste és ápolására biotermékeket. A „bio” az egyértelmű trend, így aztán szárnyal a biokozmetikumok piaca. Nem csoda, hiszen bőrünk szereti, ha természetes alapanyagokkal ápolják. De mi a valóban bio?