Szépüljünk az ájurvéda ősi tudásával!

Az ájurvéda az Indiából származó ötezer éves életvezetési tanácsokat jelenti, mindent, amit a bölcsek megfigyeltek a természet alapvető törvényeiről, az emberi fiziológiáról. Ezeket a törvényeket egységes rendszerbe foglalták mind az gyógyítás, mind a testápolás és a jóllét szempontjából. Fedezzük fel most, hogyan szépülhet a hajunk az ájurédikus recepttel!

Tetőtől talpig tavaszi frissesség

A nyár nagy léptekkel közeleg, jön a könnyű ruhák és a rövid ujjú pólók ideje. Az utóbbi hónapok szeles, hideg időjárása azonban hátrahagyta nyomait: a szürke arcszínt és a kiszáradt, pikkelyes bőrt. Legfőbb ideje a szelíd, de intenzív teljes megújulásnak! Az alábbiakban megpróbálunk mindenre kiterjedő tippeket adni, hogy megszépülve várhassuk a nyarat.

Jó formában az ünnepek alatt is

Már csak két hét van hátra Karácsonyig, 3 hét újévig, és ilyenkor legtöbbünk fejében a nagy ünnepi készülődés forog: ebédek, vacsorák, ajándékok, és csak keveset gondolunk arra, hogy ilyenkor is jó lenne karcsúnak és szépnek maradni, mert kicsit talán fáradtak is vagyunk így év vége felé. Most néhány tippet kínálunk arra, hogyan hozzuk a legjobb formánkat az ünnepek alatt is, és arra, hogyan férjünk bele a szilveszteri ruhánkba.