Versenyben a rákkal

Pontosan ezt teszi a Culevit. És hogy a dolog mennyire működik, hogy nem csak álom, azt laboratóriumi, majd állatkísérletek már fényesen bebizonyították azzal, hogy a Culevitet alkotó aktív keverék, megfelelő mennyiségben adagolva, mindenféle rákos sejtvonalat képes volt elpusztítani. Nemkülönben bizonyíthatják a Culevit hatásosságát azok az emberek, akik felépültek gyógyíthatatlannak elkönyvelt betegségükből.

Persze ahhoz, hogy az évek óta gyógyszertárban kapható, jelenleg táplálékkiegészítőnek minősülő Culevitből gyógyszer és kórházi terápia legyen, végig kell járni a gyógyszerbevizsgálás és -engedélyeztetés szigorú, hosszadalmas és rögös útját. Az ember ugyanakkor nem győzi elhessegetni magától a tolakodó kérdéseket. Mi lett volna a Culevitből, ha a földkerekség egy gazdagabb országában fedezi fel valaki? Hol tartana most a Culevit, ha nem egy baráti társaságból összeállt, tőkeszegény, kis magyar cég egyengetné az útját, hanem valamelyik gyógyszer multi karolta volna fel? Hol tartana akkor, ha az onkológus szakma eleve nyitottabban fogadja? Ha képviselői előbb eljutnak odáig, ahol ma tartanak: bár – néhány kivételtől eltekintve – még nem ajánlják, de már legalább nem is tanácsolják el a szedésétől a betegeket.

Lesz még Kulcsárból Nobel-díjas

Nem lehetetlen, hogy Kulcsár Gyula már rég az emberiség megmentőjének titulált, világszerte ünnepelt Nobel-díjasként tengetné dolgos hétköznapjait, ha pár száz vagy ezer kilométerrel nyugatabbra születik… De ne vessük el végképp ennek a kitüntetésnek a lehetőséget sem. E sorok írója bízik abban, hogy Kulcsár egyszer majd valóban Nobel-díjat kap, és megérjük majd azt a napot is, amikor a rák csak egy lesz a biztosan gyógyítható súlyos betegségek közül.

De addig még sokat kell tenni, hogy a gyógyításra felesküdött szakemberek közül minél többen megismerjék és elfogadják a világ számos országában már védjegyeztetett Culevit hatásmechanizmusát, és a betegségben érintett minél több ember tudjon róla. Ezt a célt szolgálja a napokban megjelent kiváló könyv, az ismert rádiós-tévés újságíró, Dombóvári Gábor és a betegségben személy szerint is érintett orvos, dr. Győri Attila műve, amely a Versenyben a rákkal – lehetünk nyertesek… címet kapta.

Fontos könyvről van szó, ajánlom figyelmükbe.

Kürti Gábor

A kötet megvásárolható az Alexandra, Libri, Líra könyvesboltokban. Van honlapja is: www.versenybenarakkal.hu
A könyvvel kapcsolatos további felvilágosítás kérhető Szentes Andreától. E-mail: szentesandrea@gmail.com, telefon: (70) 500-9934.
A szerzők november 16-án, pénteken 17 órától dedikálják könyvüket, és megpróbálnak minden kérdésre válaszolni a Líra könyvesboltban, Bp. V., Váci u. 63.