Gyógyítás rovásszimbólumokkal (2.)

Önkísérleteim során ezek a rövid hatású jelmezők okoztak elképesztően mély és viszonylag gyors energetikai és információs, lelki szintű (!) pozitív hatásokat, amelyeket évekig a Körbler-módszerrel mértem meg és teszteltem számszerűen 9 fokozatban a főbb szerveken, valamint a 7 fő csakra működésén (energetikai központokon) keresztül. Ugyancsak megdöbbentő volt számomra a tökéletes harmóniának, a diszharmóniák teljes mértékű oldódásának és a mély nyugalomnak a kialakulása az egész testre, az aurára, a 7 fő csakrákra kiterjedően, alig 1-2 perc alatt. Később nemcsak a szubjektíven észlelhető, kedvező változások és több száz kézi mérés, hanem egy éve az elektroakupunktúrás DIADENS-PC készülékkel végzett számítógépes méréseim is igazolták e mély, gyors, harmonizáló hatásokat. (A mérési statisztika alapján elmondhatom, hogy10 emberből 8-nál csaknem teljesen normál, harmonikus működés alakult ki – néhol enyhe túlműködésekkel –, 2 embernél pedig jelentős javulás volt látható). Összességében e rövid használati idejű jelmezők hatása az egyensúlyteremtés.

A névcédulák alkalmazása

A rövid és a tartós hatású rovásszimbólumok alkalmazása nemcsak bőrre vagy fotóra rajzolva, jelkártyák formájában, hanem kisebb-nagyobb névcédulák alkalmazásával is történhet. Az utóbbi – vagyis a közvetett használat – igen egyszerű: a páciens leírja a saját nevét pl. pirossal egy 0,5×1,5 cm-es fehér cédula mindkét oldalára, amit ráhelyeznek a rovásszimbólumra.

Bizonyos idő múlva – az állapottól, a betegségtől, a kezelés céljától és nem utolsósorban a szimbólum típusától, erejétől függően – megtörténik az energetikai, információs kezelés. Akár ki is ingázható vagy a kineziológiai izomteszt ugyancsak információt adhat a kezelés időtartamáról, gyakoriságáról, a szimbólum típusáról. E döntésekben a ráérzés is megfelelő támpontot nyújthat.

Fájdalomcsillapító kezelés

Tíz évvel ezelőtt 45 év körüli, végstádiumban (nyelvgyökrák) lévő férfinél sikerült fájdalomenyhítő, -szüntető rovásszimbólum-kezelést lebonyolítani. A morfiumtapasz ellenére erős fejfájásai voltak. A rövid hatású, piros színű, kitesztelt szimbólumot akkor közvetett módon alkalmaztam. Rárajzoltam a szimbólumot egy üres akupunktúrás ábrán a kormányzó energetikai vezetékre, a 4-5. és a 7. nyakcsigolya közötti területre, kb. 3-4 cm-es nagyságban, és mellé felírtam a páciensem teljes nevét. A név felírása fontos körülmény, mert a harmonizáló szimbólum hordozta információ ilyen módon aktivizálódott az ő aurájában, energiarendszerében! (Név felírása nélkül semmilyen energetikai hatás nem jön létre ebben az esetben!)

A rovásszimbólum felrajzolása előtt még egy fontos teendőm volt. Egy 15 cm-es rézpálcával-szondával a bal kezemben, jobb kezemben pedig a Körbler-féle bioindikátorral, behatároltam a szimbólum nagyságát és elhelyezését a páciensem nevével ellátott akupuntúrás ábrán, hogy megfelelő helyre kerüljön a rajz, másrészt hogy a jelrajz által létrejött energetikai helyzetet ismételten ellenőrizhessem. Állapotára tekintettel így közvetve – az akupunktúrás ábra segítségével – megkímélhettem a Körbler-féle ismételt mérésektől, valamint a közvetlenül a bőrére történő rajzolástól!