Gyógyítás rovásszimbólumokkal (2.)

Kis idő múlva kérdeztük az állapotáról. Tizennégy perc múlva fokozatosan, végül teljesen megszűntek a fájdalmai. Páciensem fejével intett, jelezte, hogy nem fáj! (Állapotából következően csak így tudtunk kommunikálni.) Felesége elmondása szerint aznap már nem is voltak fájdalmai.

Mint az Attila-dombon

Lássunk egy másik esetet. Állapotfelmérést végeztem egy 50 év körüli hölgynél. Mondta, hogy járt a tápiószentmártoni Attila-dombon a fájós lábfeje miatt. Említettem neki a rövid használati idejű jelmezőkkel történő kezelést és otthoni önkezelést. A hölgy beleegyezett egy próba harmonizációba, rövid jelekkel. Egy-két perc elteltével pontosan ugyanazokat a harmonizáló érzéseket tapasztalta a lábában és az egész aurájában, melyeket az Attila dombon átélt! Ettől a pillanattól kezdve már nem volt szükség a meggyőzésére arról, hogy ezek a kis rovásszimbólumok erőhelyek, és jótékony, pozitív harmonizáló-gyógyító hatásuk van. Mellesleg ehhez a hatáshoz nem kellett elutaznia Nyíregyházáról Tápiószentmártonba, hanem otthon a rovásjelek használatával ugyanezen hatásokat megtapasztalta.

A rövid hatású rovásszimbólumok között vannak bonyolultabbak is, amelyek névcédula – mint személyes információhordozó – nélkül is kifejtik hatásukat. Az utóbbi, bonyolultabb jelek általában rövid időn belül, 3-10 perc múlva túltöltést (nyomás, feszülés valahol a testben, a fej- tarkó tájékán) is okozhatnak, de ez pár perc alatt elmúlik. A nagyon intenzív hatású szimbólumokat az asztal felé, ábráival lefelé fordítva vagy fehér papírral letakarva mintegy kikapcsoljuk. A kevésbé intenzívebb rovásszimbólumoknál, ha eltávolítjuk a névcédulát a jelekről, ez az energetikai kezelés befejezését jelenti. A szimbólumon felejtett névcédula viszont kisebb-nagyobb fájdalmakat idézhet elő – de a cédula eltávolításával nem a „rossz helyzet”, hanem a teljesen jó információs-energetikai egyensúly alakul ki rövid időn belül! Tehát betegséget nem okozhatunk a szimbólumokkal.

Hogyan kerüljük el a túlkezelést?

Mindebből is látszik, hogy komoly energiák és hatások aktivizálódnak: amíg a cédula a szimbólumon van, addig folyamatos energetikai impulzusok érik a testet, az aurát, ezért ezekkel a teremtő erőkkel való tevékenykedés maximális odafigyelést, tiszteletet igényel. Ne menjünk el a kezelés ideje alatt sehova a lakásból, amíg folyik a harmonizálás. Egyébként pár nap alatt kitapasztalható a kezelés ideje, és a túltöltés első jeleire vagy az előre kitesztelt időpont lejártával (így a teszteléssel elkerülhető a túlkezelés) vegyük le a cédulát! Egyes embereknek egész napi kezelés sem okoz túltöltést, így egy pajzsmirigybetegségben (Hashimoto-szindrómában) szenvedő páciensemnek elsősorban lelki szinten adódott előnye az egész napi kezelésből. Így fogalmazott: „nem jött elő a letargiája”, és még túltöltést sem tapasztalt. Nála a rövid hatású szimbólumok „átalakultak” tartós hatásúvá. Hiába, nem vagyunk egyformák – az ő szervezete tartósan be tudta építeni ezeket az erős információkat!

Sebestyén Csaba
bioenergetikus, fitoterapeuta, természetgyógyász, festő
(70) 610-5811, (54) 450-063
jelaba@freemail.hu

(Folytatjuk)