Mora terápia: egyénre szabott gyógymód

A Mora terápia minden olyan betegség gyógyítására alkalmas, amelyiknél még nem következett be visszafordíthatatlan elváltozás. A következő esetekben mutatkoznak a legjobb terápiás eredmények: allergia, asztma, immunerősítés, méregtelenítés, gombás betegségek, fájdalommal járó kórképek, reumatológiai megbetegedések, nőgyógyászati betegségek, migrén, gyomor-bélrendszeri betegségek, bőrgyógyászati kórképek, ekcéma, szorongás, stressz, dohányzásról való leszokás. A kezelések nagy előnye, hogy teljesen fájdalommentesek, nincs mellékhatásuk és teljes mértékben egyénre szabottak.

A Mora terápia sikeresen ötvözi a több ezer éves kínai gyógymódot a XXI. század legmodernebb biofizikai gyógyító módszereivel. A terápiát csak orvosok vagy vizsgázott természetgyógyászok alkalmazhatják.

Segítség allergiásoknak

Az allergiás betegek gyakran veszik igénybe ezt a módszert panaszaik okának kiderítése, enyhítése vagy megszüntetése céljából. Az allergiások száma évente 5%-kal nő, és egyre több közöttük a gyermek. Ennek oka egyrészt az, hogy környezetünk egyre szennyezettebb (levegőszennyezés, élelmiszer-adalékok stb). Másrészt az elmúlt évtizedek túlzott antibiotikum-fogyasztása jelentős károkat okozott az emberek normál bélflórájában, így sok esetben olyan anyagok is át tudnak jutni a bélfalon, melyeknek nem volna szabad. Az így bejutott allergizáló anyagok aztán szabályosan sokkolják az immunrendszert, amely allergiás tünetekkel reagál.

Allergia esetén a Mora készülék a több száz, elektronikusan tárolt allergén közül képes azonosítani azokat az anyagokat (élelmiszerek, pollenek, fogászatban alkalmazott anyagok, vegyszerek stb.), amelyek a páciens tüneteit okozzák.

A módszer segítségével nemcsak az allergiás tünetek kiváltásáért felelős allergének, hanem az esetlegesen panaszt okozó baktériumok, gombák, vírusok is pontosan meghatározhatók. Ha valaki valamilyen gyógyszer vagy vegyszer allergizáló hatására gyanakszik, akkor azt magával is hozhatja, és a készülék leteszteli.

Hiányállapotok felderítése és korrigálása

Mora készülékOlyan program is található a gépen, mely képes azonosítani a szervezetből hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és aminosavakat, s egyúttal az is megvizsgálható, hogy mely készítmények a legalkalmasabbak a hiányok pótlására. A program segítségével ki lehet választani azt a gyógyhatású szert, amely legalkalmasabb a panaszok megszüntetésére, és lehetőség van arra is, hogy a szerre jellemző elektromágneses jeleket bejuttassuk a szervezetbe. Ily módon a Mora készülék nemcsak a hibák felderitésére, hanem azok többségének kijavítására is alkalmas.

Már diagnosztizált betegség esetén a vizsgálat a helyes gyógyszerezés beállításában is tud segiteni, ismételt vizsgálatokkal pedig a gyógyulás mértékét is tudjuk követni. A különféle fájdalmak (fejfájás, csont- és ízületi fájdalmak, gerincpanaszok stb.) hatékony kezelésére kifejlesztett gépi programokkal az erős fájdalmak is jelentősen csökkenthetők.

A manapság sajnos egyre gyakoribb ún. candidás problémák felderítésében és kiküszöbölésében ugyancsak nagy segítséget jelent a Mora speciális gombaszűrő tesztje. Igaz, hogy az egészséges vastagbélben számos gombafaj él, de ha ezek kórosan elszaporodnak (pl. antibiotikum gyakori adása miatt), akkor számos kellemetlen panaszt okozhatnak (emésztési panaszok, puffadás, bőrkiütések, viszketések, allergiák, nőgyógyászati panaszok stb.), melyek megszüntetése nem könnyű feladat.

Leszokás a dohányzásról

A leszokni vágyó dohányosok is jó helyen járnak, ha a Morát választják, mert egyetlen kezelés után a páciensek 70-80%-a nem kíván többé rágyújtani. A gép ugyanis megszünteti a nikotin iránti vágyat, vagyis a függőséget.

A Mora diagnosztika elsődleges céljának talán a megelőzést nevezhetjük, mert már akkor képes jelezni a szervezet kóros elváltozásait, amikor azok még semmilyen panaszt nem okoznak. A teljes körű állapotfelmérés kb. 1,5 órát vesz igénybe, és ennek végén a páciens nyomtatott formában kézhez kapja az eredményeket. A vizsgálat közben a beteg kényelmesen ül, miközben egyik kezében egy elektródot tart, másik kezén pedig egy elektromos mérőpálcával méréseket végzünk. A vizsgálat semmilyen fájdalommal és mellékhatással nem jár, gyermekeken is problémamentesen végezhető. Epilepsziások, terhes nők és pacemakeres betegek azonban nem vehetik igénybe a kezelést.

A készülék képes érzékelni a szervezetünkben megjelent kóros elektromágneses jeleket, melyek minden betegségre jellemzően egyedi eltérést mutatnak. Ennek alapján képes feltérképezni a szervezetben fennálló hibákat, és azok mértékét is jelzi.

Vizsgálati lehetőségek, programok

Az ALLERGIA program több száz allergén tesztelésére alkalmas (élelmiszerek, pollenek, tartósítószerek, vegyszerek, fémek, gombák stb.) A gép fertőző ágensek jelenlétét is képes kimutatni (baktériumok, vírusok, paraziták, férgek stb.).

GOMBASZŰRŐ tesztje 30-féle gomba (köztük candidák) jelenlétét képes észlelni a szervezetben.

Vizsgálat a Mora géppelA SZERVSZŰRŐ program szerveink állapotáról ad felvilágosítást (alulműködés, túlműködés, gyulladás stb.)

HORMONÁLIS állapotunkról is képet tud adni a készülék azáltal, hogy az egyes hormonok szintjéről is tájékoztatást kapunk.

MÉRGEZŐ anyagok felhalmozódását szintén jelzi a vizsgálat (nikotin, ólom, kadmium, amalgám stb.)

HIÁNYBETEGSÉGEK megállapítása ugyancsak lehetséges a készülékkel, mellyel a szervezetből hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, ritkafémeket, nyomelemeket, aminosavakat és enzimeket fel lehet térképezni.

HOMEOPÁTIÁS programja képes arra, hogy megállapítsa, melyik homeopátiés szer lenne a legalkalmasabb a beteg számára.

A GYÓGYSZER teszt segítségével meg lehet mérni, hogy a páciensnek alkalmas-e egy gyógyszer, várhatóan fellép-e nála allergiás reakció. Ezzel a teszttel bemérhető bármilyen, a páciens által használt anyag is, melyet magával hozott (kozmetikum, mosószer, textília, fűszer stb.)

A DAGANAT szűrő teszt segítségével (degenerációs teszt) nagyon korai stádiumban képes jelezni a gép, hogy elindult-e a szervezetben rosszindulatú (malignus) folyamat, mely esetleg még csak sejtszinten létezik, de ha nem változtatunk a körülményeken, akkor végül testi szinten is meg fog jelenni. A program alkalmas arra is, hogy műtétek, sugárkezelések, illetve citosztatikus kezelések után folyamatosan kövesse a betegben zajló folyamat irányát és mértékét, ezáltal már korán képes figyelmeztetni az esetleges várható rosszabbodásra. A MITOKONDROPÁTIÁS programmal a daganatok kiegészítő kezelésére is van lehetőség, javítva a gyógyulás esélyét.

Fontos megemlíteni, hogy a gép nemcsak a kóros folyamatok észlelésére, hanem azok kezelésére is alkalmas. Így allergia kioltására, a szervezet méregtelenítésére, nehézfémek eltávolítására és általában véve a kóros elektromágneses eltérések korrigálására is alkalmas. Erre szolgálnak a gép TERÁPIÁS programjai (majdnem 200-féle).

Fájdalomcsillapítás Mora készülékkel

Tesztelés a Mora géppelEzek közül a Mora Intézet kiemelkedő eredményeket ért el a FÁJDALOM TERÁPIÁVAL. Ennek segítségével a legkülönbözőbb fájdalmak csillapítására, illetve megszüntetésére van lehetőség – migrén, gyulladásos vagy kopásos eredetű ízületi panaszok (arthritis, arthrosis), sportsérülések okozta húzódás, rándulás, zúzódások, arc- és homloküreg-gyulladás, gerincfájdalmak, műtétek utáni fájdalmak stb.

A fájdalomcsillapító hatás napokig, sőt egy hétig is eltart, és a kezelés többször ismételhető. Ezzel a beteg csökkentheti a gyógyszerfogyasztást, és megkíméli az emésztőrendszerét a sokszor súlyos mellékhatásoktól. Kevesen tudják, hogy a Mora terápia gyermekek esetében szintén kiemelkedő hatásfokkal alkalmazható. Elhúzódóan gyógyuló, gyakran betegeskedő gyerekek a kezelés hatására tartósan tünetmentessé válnak, illetve könnyebben viselik a fertőzéseket.

A MORA INTÉZET 20 éve foglalkozik alternatív gyógymódokkal és 15 éve a MORA módszer magyarországi képviselője. Rendelői vannak Budapesten és Szegeden, ahol a többféle szakvizsgát tett szakorvosok az alternatív gyógymódokban is jártasak (akupunktúra, homeopátia, lézerterápia, hangterápia, mozgásterápiák, mentális technikák stb.).

Bejelentkezés Mora terápiára

Az alábbi rendelőkben jelentkezhet kezelésre:

Budapest: V. ker. Arany János u. 33., tel.: +36-70-360-0623.

Szeged: Kállay Albert u. 7., tel.: +36-62-543-255.

A készülék vásárlásával kapcsolatos információ: +36-70-561-1649, és a Mora Intézet honlapján.

(x)