A tisztaság megteremtésekor is válaszd az egészségest

A környezettudatos gondolkodás – természetesen sok egyéb más mellett – arról is szól, hogy milyen módszerrel varázsolsz tisztaságot az otthonodban – azaz mennyire figyelsz a családod egészségére és a környezetedre, amikor kiválasztod a használni kívánt mosószert, mosogatószert vagy más tisztítószert, amelyekkel ezentúl együtt fogsz élni.

A tisztaság megteremtésekor is válaszd az egészségestA természetbe nem látogatóba megyünk, a természet igenis az otthonunk – ez cégünk (az Ecover) hitvallása. Amit a természettel teszünk, azt egyben magunkkal is tesszük, tehát légy jó a természethez, és a természet is jó lesz hozzád.

Ennek szellemében a háztartási szerek gyártásához a tudást a természetből merítjük, és a gyártás során arra törekszünk, hogy abszolút környezetbarát, természetes összetevőjű termékeket állítsunk elő.

Mire mondunk nemet?

A toxikus, vegyszeres megoldásokra, amelyek terhelik a környezetet, és károsan hatnak az egészségünkre. Vegyszermentesen jobb az élet – hirdetjük. A jelenben is, és a jövő szempontjából is.

Mire mondunk igent?

A természetes összetevőkre, a környezettudatos gondolkodás terjesztésére, valamint a praktikumra, hatékonyságra, gyorsaságra a tisztításban, továbbá az emberiség jövőjét szolgáló innovációkra.

Tisztításra született természetes formula

Jelenleg cégünk állítja fel az iparági fenntarthatósági standardokat. A fenntarthatóság szellemében alkotjuk meg természetes (növényi és ásványi), bio alapú összetevőkből öko címkével rendelkező termékeinket.

Az új, környezetbarát flakonok 75%-ban cukornádból, 25%-ban újrahasznosított műanyag hulladékból készülnek élvonalbeli technológia segítségével. S ami nagyon fontos: öko gyárakban folyik a munka, megújuló energiával és minél közelebb a vásárlókhoz (hogy minél kevesebbet kelljen utaztatni a termékeket, ezáltal is terhelve a környezetet).

A tisztaság megteremtésekor is válaszd az egészségest

A lakás minden szegletére

A minőség terén magasra tett mérce, 100%-ig természetes összetevők, környezetbarát csomagolás, gyorsan lebomló belső tartalom – ez a közös a termékpaletta elemeiben.

A márkával gyakorlatilag lefedhető a lakás tisztításra szoruló minden szeglete: megtalálható a (webes)boltok polcain (antiallergén, babaruhára is használható) mosószer, öblítő, folttisztító, kézi- és persze gépi mosogatószer, fürdőszobai tisztítószer (vízkőoldó), konyhai szerek (pl. tűzhelytisztító), WC-tisztítószer, általános tisztítószer és sok más is.

EcoverPár dolog, amire büszkék vagyunk:

  • a Malle-ban épült Ecover-ökogyár, ami egyben a világ első ökológiai gyára,
  • az első foszfátmentes, környezetbarát mosópor (1980-ból), ami az Ecover cég alapítójának a nevéhez fűződik,
  • a zöld gyárat teremtő, környezetközpontú irányítási rendszert szabályozó 14001 ISO szabvány – amit cégünk hozott létre,
  • „A Föld 500 legnagyobb környezetvédője” cím 1993-ból, ami egyike azon elismeréseknek, amiket a környezetvédelemért végzett munkáért adtak az Ecovernek,
  • az Óceán Műanyag Projekt életre hívása, ami révén az óceánba kerülő műanyag szemetet hasznosítjuk újra – flakont gyártunk belőle,
  • de legfőképp az a sok-sok pozitív visszajelzés a háztartási tisztítószereink kapcsán, amiket a világ számos országában élő embertől kapunk. A legnagyobb öröm az, hogy segíthetünk nekik megteremteni az otthonukban a környezetbarát, egészséges tisztaságot.

Ha további infókat szeretnél, vagy szívesen kipróbálnád öko termékeinket, akkor kukkants be az Ecoverwebáruházba.

(x)