A cisztám kisebb lett

Senkinek nem engedem meg, hogy a GYNEX-ről bármi rosszat mondjon! Főleg a tegnapi nőgyógyászati kivizsgálásom után. Ez a gyógynövény-koncentrátum számomra sokszorosan bizonyított, egyedülálló hatásait megtapasztaltam. A cisztával és más nőgyógyászati problémákkal küzdő társaimnak csak ajánlani tudom. Az ENERGY más készítményeivel is jók a tapasztalataim.

A nőgyógyászati kontrollon kiderült, hogy a cisztám, amely tavaly még 2,5 cm-es volt, 1 cm-rel kisebb lett, és a méhem nyálkahártyáján már nem is találtak semmi gondot. A ciszták ugyanis sok olyan nőnél problémát jelentenek, akik Tamoxifent kapnak.

Egy szó, mint száz: kimondhatatlanul elégedett vagyok a GYNEX bioinformációs gyógynövény-koncentrátummal, és a hasonló bajjal küszködő nőtársaimnak csak ajánlani tudom a használatát! Csakúgy, mint a PERALGIN-ét.

Ez utóbbit főleg a kora tavaszi tüsszögéseim és szemviszketésem miatt kezdtem el szedni. Már gyerekkorom óta szenvedek a szénanáthától, és való igaz, hogy nem szabad megadnunk magunkat neki! Idén napi 3×1 kapszula PERALGIN-nal biztosítottam be magam: kétszer 3 hetes kúrában szedtem, és az eredmény ismét lenyűgöző volt. Nem kellett fújnom az orrom, nem folyt a könny a szememből, és csak néha tüsszögtem.

Kívánok az ENERGY-nek még több olyan elégedett vásárlót, mint amilyen én is vagyok.

Alice Dohnalová
Karlovy Vary

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)