A cisztám kisebb lett

Senkinek nem engedem meg, hogy a GYNEX-ről bármi rosszat mondjon! Főleg a tegnapi nőgyógyászati kivizsgálásom után. Ez a gyógynövény-koncentrátum számomra sokszorosan bizonyított, egyedülálló hatásait megtapasztaltam. A cisztával és más nőgyógyászati problémákkal küzdő társaimnak csak ajánlani tudom. Az ENERGY más készítményeivel is jók a tapasztalataim.

Ne nyomkodja, ne dörzsölje, inkább várjon!

Noha az ember gyakran érez ellenállhatatlan vágyat, hogy kinyomja a pattanásait, a dermatológusok szerint ez nem tartozik a legjobb ötletek közé, mert általában csak romlik a helyzet. A bőr pórusai átengedik az izzadságot és a faggyút, de az elhalt bőrrétegek és az összegyűlt baktériumok gyakran eltömítik a járatokat, és így máris kész a baj.

Csomók a bőr alatt

A bőr alatti csomókat gyakran rákkal hozzá kapcsolatba, ám a fül mögötti, a nyakon, mellkason vagy a végbélnyílás körül található kis csomóknak nagyon különböző, ártalmatlan okai lehetnek. Gyakran egy ciszta, vagy jóindulatú lipóma (bőr alatti zsírdaganat) a kiváltó ok, de figyeljünk oda, ha a csomó fáj vagy növekszik, ilyenkor mindenképpen ellenőriztessük.