Májtesztek – végre rendben

Nemrégiben elvégeztem egy REGALEN-, majd egy RENOL-kúrát. Az ENERGY elsőként említett készítménye a máj, a második a vese regenerálására való. A kúrák után elmentem kivizsgálásra, és 9 év után végre rendben voltak a májtesztjeim! Tartósan magas volt a bilirubin szintem, ezért félévenként kellett vérvételre járnom. De ilyen jó eredményeim még sohasem voltak.

A REGALEN és a RENOL mellett a GYNEX is a kedvenceim közé tartozik, neki köszönhetem, hogy a gyomrom is rendben van. Nemrég voltam gyomor endoszkópián, és az orvosok mindent rendben találtak. A gyomromra a vizsgálatot megelőző egy évben semmit sem szedtem, és már tudom, mit nem szabad ennem, és jól érzem magam.
Hiszem, hogy az ENERGY készítményei számtalan betegséget és egészségügyi problémát képesek kezelni, és ha az ember nem sajnálja az időt, hogy dolgozzon is egy kicsit magán, akkor az ENERGY pótolhatatlan segítőtárs. Ha bármilyen egészségügyi gond felmerül akár nálam, akár a gyermekeimnél, az első választás az ENERGY-re esik. Ahogy szép lassan kezdem megismerni a cég valamennyi készítményét, már biztonsággal ajánlhatom őket másoknak is – de ami a legfontosabb: feltétel nélkül hiszek bennük!
A cég klubmagazinjában, a Vitae hasábjain megjelenő cikkeket is imádom. Szeretek olvasni arról, hogy a készítmények – miként a felhasználók beszámolnak róla –, képesek még a legváratlanabb pillanatokban is segítséget nyújtani, arról nem is beszélve, hogy a magazin ragyogó ötleteket ad, remek ösztönzőként szolgál.
Drukkolok Önöknek, és tiszta szívből kívánok minden jót!

Ľudmila Broklová
Pardubice

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)