Gyógyító táplálkozás az 5 elem szerint

Különleges témáról tart konferenciát március 30-án Budapesten az ENERGY Magyarország Kft. A gyógyító táplálkozás alapjai a hagyományos kínai orvoslás (hko) 5 elem tana szerint, egyszerű kivitelezés a hétköznapokban – ez a rendezvény címe. A középpontban emésztőrendszerünk zavarainak, betegségeinek meghatározása, a megoldások felvázolása áll.

Régóta tudjuk, hogy szinte minden egészségügyi problémánk forrása a bélrendszerben, az emésztés problémáiban, zavaraiban keresendő. Ahhoz, hogy az immunrendszer és az anyagcsere megfelelően működjön, nélkülözhetetlen az emésztőrendszer egészsége.

A bevitt tápanyagok az emésztőrendszeren keresztül hasznosulnak, egyben hatással vannak a szervezet teljes védelmi rendszerének működésére. Nagyon is számít tehát, hogy miből és mennyit viszünk be a szervezetünkbe. Ha valamilyen tápanyagból túl sokat vagy túl keveset kap a testünk, akkor felborul az emésztőrendszer működése, ami az immunrendszerre is hatással van. Az emésztőrendszer betegségei, a gyakori hasmenés, a székrekedés, a nem megfelelő ételek okozta puffadás sajnos idővel súlyosabb egészségügyi problémákat is magukkal hoznak. Ilyen például a gyomor- és nyombélfekély, a reflux, az inzulinrezisztencia, a cukorbetegség, az irritábilis bél-szindróma, a metabolikus szindróma, a Candida gombák elszaporodása, sőt súlyos esetben akár a vastagbél- és végbélrák.

Hogyan illeszthetők be a fenti problémakörbe az ENERGY természetes készítményei? Milyen tapasztalatok gyűltek össze az ENERGY készítmények felhasználásával kapcsolatban? Miben mutatkozik meg az ENERGY termékek mássága, újszerűsége? Ezeket a kérdéseket járják körül a konferencia előadói: dr. Rideg Sándor ideggyógyász főorvos, pszichiáter, addiktológus, hko orvos, „A kínai orvoslás vezérfonala” című könyv szerzője; dr. Gulyás Gertrúd háziorvos, ENERGY szaktanácsadó, dr. Linka Beáta okleveles biológus, természetgyógyász, ENERGY szaktanácsadó és Wachtler Petra dietetikus, ENERGY szaktanácsadó.

Nagy érdeklődésre tarthat számot az a kerekasztal-beszélgetés, amely a Sporttáplálkozás másképp címet kapta. Résztvevői: Kis Gyula háromszoros magyar bajnok triatlonversenyző, Mészöly Géza sokszoros nemzeti válogatott és külföldön is sikeres labdarúgó, 2004-ben az év edzője, az U19 válogatott korábbi szakmai irányítója, a Mészöly Focisuli elnöke és Wachtler Petra dietetikus, ENERGY szaktanácsadó.

A konferencia helyszíne: Danubius Hotel Flamenco, 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7. (a Kosztolányi Dezső térnél).
Időpontja: 2019. március 30-án, szombaton, 10:00-17:00 óra.
A részvétel díja: 8000 Ft, mely összeg magában foglalja az étkezést is.

Részvételi szándékát jelezheti bármelyik ENERGY klubban vagy az info@energyklub.hu e-mail címen, valamint a +36-1-354-0910 telefonszámon.
Jegyét online is megvásárolhatja az Energy webshopban.

A helyek száma korlátozott, ezért javasoljuk, hogy vásárolja meg jegyét minél előbb!

(x)