Amikor nem a test fáj, hanem a lélek

Bejegyzés Takács Mária blogjában 2012. július 18-án. Egy kedves kliensemtől azt az üzenetet kaptam, hogy „a kertészlegénykék rendesen gondozzák a kiskertet, bár néha nem annyira rendesen, de aztán megint jól dolgoznak”. – Van olyan eset, amikor az embernek nem testi problémái vannak, hanem a lelke fáj. Ilyenkor az ENERGY termékek mellé egy gyógyító beszélgetés is jár. A teszt során azt érzékeltem, hogy a szeretet áramlásában van elakadás.

A szeretetünket nemcsak másoknak kell odaadnunk, hanem önmagunkat is szeretnünk kell. Ha nem szeretjük önmagunkat, ha magunktól vonjuk meg ezt az érzést, mert mindent oda akarunk adni másnak, vagy mert nem tartjuk magunkat érdemesnek rá – a szívünk és a keringésünk fog testi szinten jelezni.

Képzeljük el, hogy a bennünk lévő szeretet egy kert, amelyben virágok vannak. Ahogy a virágok pompáznak, úgy nyílik, virágzik a mi szeretetünk is. Gondolatban menjünk el ebbe a kiskertbe, nézzük meg a virágainkat. Vajon van elég virág a kertben, vagy még sok terület van parlagon? Szomjasan kókadoznak, de senki sem öntözi őket? Ellepi őket a gaz, tüskés kórók nyomják el a bimbókat? Nézzünk szét ebben a kertben, beszélgessünk el a virágokkal, ültessünk bele néhányat, öntözzük és gondozzuk őket.

Ha úgy érezzük, hogy képtelenség a kertünkből valami szépet kihozni, akkor se keseredjünk el! Hívjunk ügyes kertészlegénykéket vagy éppen lánykákat, és kérjük meg őket: segítsenek abban, hogy a kertünk telis-tele legyen virágokkal, vonzzák oda a méhecskéket, a dalos pacsirtát, és még a Nap is mosolyogjon örömében, milyen szépet lát.

Ápoljuk, gondozzuk ezt a kertet magunkban, s közben néha álljunk meg egy kicsit, gyönyörködjünk el abban, amit látunk. Ha szomorúak vagyunk vagy bánat ér, akkor is vigaszt nyújtanak majd a virágok, hiszen odamehetünk hozzájuk… Ha a kezünkbe veszünk egy nyíló rózsát, amely ártatlanul bontogatja a szirmait és ontja az illatát, akkor rájövünk, hogy a világon más is van, mint a mi fájdalmunk. S az a mi választásunk, hogy a fájdalmunkkal zárkózunk össze vagy inkább kimegyünk a kiskertbe…

Hát erről szólt az üzenet. És én boldog vagyok, mert ha ez az üzenet elért hozzám, akkor megvan a kert is és a kertészlegénykék is. És akkor idővel virulni fog az a kert, amelynek közepébe bazsarózsát ültettem.

Mindenkinek jó kertészkedést kívánok!

Mitől alakult ki a székrekedés?

2012. október 10. Egy anyuka a következőket írta nekem: „Tegnap figyeltem a kisfiamat, rettenetesen erőlködött nagydolog közben. A széklete, mint a kavics, szinte nincs is víztartalma.”

A székletnek alapvetően van víztartalma. Akkor tűnik el belőle a víz, ha sokáig pang a vastagbélben. Víz-visszaszívás történik a szervezet részéről. Ez általában nem testi probléma, és felnőttnél is előfordul, hogy az ember tartogatja a szemetet, nem tud megszabadulni a rossz gondolatoktól, nem tudja elengedni magát. Ezek már pszichés gondok.

A következőket tanácsoltam az anyukának. „Próbáld meg a VIRONAL-t reggel úgy, hogy 1 dl vízbe teszed és 21x elkevered. Esténként legyen 5 perc, ami csak az övé. Én úgy csináltam a gyerekeimmel, hogy villanyoltás után odakucorodtam az ágyukhoz, és megkérdeztem, hogy számukra mi volt a mai napban a legjobb. Az is fontos, hogy rögtön jön-e a válasz, vagy pedig a gyereknek gondolkodnia kell rajta. Utána azt is megkérdeztem: történt-e olyan, ami nem volt jó. Ha ez hamarabb eszébe jut, akkor ott valóban baj van. Ne ijedj meg, csak törekedj arra, hogy ezek az esti gyógyító beszélgetések rendszeresek legyenek. Legyen alkalma a gyereknek letenni a dolgait. Szerintem ez az anyuka feladata, és az az egészséges, ha ezt ketten együtt meg tudják oldani.”

A teák és a Cytosan együttes használata

Tegnap a tanácsadókkal beszélgettünk, és megígértem, hogy a teákkal kapcsolatos legújabb tapasztalatomat feltétlenül megírom, hogy mások is kipróbálhassák. A szeptember 27-ei Derékfájás című bejegyzésben írtam a CYTOSAN INOVUM és a LAPACHO TEA együttes használatáról. Azóta a többi eset meggyőzött arról, hogy mindegyik tea hatását felerősíti bármelyik CYTOSAN.

A teát válasszuk a probléma szerint, a CYTOSAN-t pedig az alkat szerint: hideg típusúaknak CYTOSAN INOVUM-ot, meleg típusúaknak sima CYTOSAN-t. A tea minden esetben megalapozza a Pentagram® cseppek használatát, a CYTOSAN termékek takarító hatásával pedig együttesen tökéletes előkészítése lesz az oki kezelésnek, amit majd valamelyik Pentagram® készítménnyel végzünk el.

Ehhez kapcsolódik egy másik megkeresés. Hollandiában élő honfitársunk küldött nekem levelet, amelyben leírja, hogy éppen most fejezte be a Pentagram® regenerációt, és felsorolja, jelenleg milyen súlyos testi és lelki problémákkal küzd. Ez, ugye, szemmel látható ellentmondás. Akkor most mi van? Nem működik a Pentagram® regeneráció?

Jelentem, a rendszer működik, csak megint a koszos zsebkendőnket kezdtük el vasalni… Ha valakinek tele van a szervezete parazitával, mondjuk, egy kis gomba, némi féreggel megspékelve, akkor az illető ne kezdje el a regenerációt! Mert mit is akar regenerálni? Azt a szervezetet, amelyik még meg sem szabadult a vérszívóitól? Ugye, hogy ez máris rosszul hangzik?

Azt javaslom, hogy a Pentagram® regeneráció előtt tisztítsuk meg a szervezetet a parazitáktól (például CYTOSAN INOVUM és a LAPACHO TEA együttes használatával), aztán pótoljuk a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat.

Utána már az a regeneráció fog megtörténni, amire vágyunk. 🙂

Takács Mária

ENERGY klubvezető, Zalaegerszeg
www.maraboszi.hu

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)