Látványosan javult a fülfertőzés és az immunrendszer

Két gyermekem van, egy négyéves fiam, Juan Pablo és egy kétéves kislányom, Lark. Év eleje óta szinte folyamatosan megfáztak és vírusos betegségekben szenvedtek. A fiam immunrendszere gyengébb volt, ezért az ő állapota fokozatosan romlott, elkapott egy agresszív fülfertőzést is. A kórházban a gyermekorvos a legerősebb antibiotikumokat írta fel neki.

A probléma igen súlyos volt, a betegség a fiam beszédére is negatív hatással volt, mert a kivizsgálások után kiderült, hogy a jobb fülére már csak húsz százalékban hall. A szakemberek csakis a műtétben látták a kiutat (dobüregi szellőztető tubus beültetését javasolták, aminek egy évig kellett volna a fiam fülében maradnia), de így sem voltak biztosak az eredményességben…

Megerősödött az immunrendszer

Úgy döntöttem, hogy előbb konzultálok a terapeutámmal, aki a VIRONAL és az AUDIRON használatát javasolta. Ezek a fantasztikus készítmények két hónap alatt meggyógyították a gyermekemet! Már az első hónapban látványos volt a javulás. Megelőzésképp a kislányomnak is adtam VIRONAL-t. A vírusos fertőzések azóta elkerülnek bennünket, és a gyerekek immunrendszere kétségtelenül megerősödött. Kisfiam kezdi visszanyerni a hallását, és már nincsenek olyan fülfájdalmai sem, mint korábban. A legutóbbi felülvizsgálat alkalmával az orvos azt mondta, hogy a fertőzés lehúzódott a füléről. Még mindig nem tudom elhinni!

A kisfiam, hála az ENERGY készítményeinek, újra egészséges, és nem kellett semmilyen fájdalmas procedúrán átesnie.

Sonia Maciel
Los Angeles

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket is:

Az immunrendszer erősítésének abc-je