Az immunrendszer erősítésének abc-je

A légúti fertőzések és a megfázásos betegségek megelőzésében döntő szerepe van az immunrendszer megerősítésének. Ezt edzéssel, sportolással, friss levegőn tartózkodással, a személyes higiéné alapszabályainak megtartásával, valamint környezetünk higiéniájának ápolásával érhetjük el. Lényeges a rendszeres, kiegyensúlyozott étrend is, amely legyen egészséges, tartalmazzon elegendő C-vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, citrusfélét.

Fontos továbbá, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot vegyünk magunkhoz, és kerüljük a káros szenvedélyeket, főleg a dohányzást, beleértve más füstjének a belélegzését is.

A megfázásos betegségek és a légúti fertőzések elkerülése végett, illetve a szervezet ellenálló-képességének megerősítése céljából használjuk az ENERGY természetes készítményeit:

A kapszula és a spray formájában kapható GREPOFIT grépfrútmag-kivonatot tartalmaz, amely vírusellenes, baktériumellenes és gombaölő hatású. Hatékonyan képes megszüntetni az ingerköhögést, illetve csillapítja a garatfájdalmat.

Az alap Pentagram® készítmények közé tartozó VIRONAL erősíti az immunrendszert, és segíti a szervezetet az akut vírusos és bakteriális eredetű gyulladások leküzdésében.

A DROSERIN bioinformációs krém (illetve az azonos nevű, glicerines szappan) jótékonyan hat a orrmelléküregekre, a torokra, a hörgőkre és a tüdőre.

A C-vitamint, bioflavonoidokat és szudáni hibiszkuszt tartalmazó FLAVOCEL támogatja az immunrendszer működését, antimikrobiális hatású, antioxidánsként védi a sejteket.

Az IMUNOSAN serkenti a szervezet védekezőképességét.

A DRAGS IMUN a Croton lechleri fa gyantáját tartalmazó, természetes készítmény. Nemcsak a gyakran támadó vírusok és baktériumok ellen hatékony, hanem bizonyított antimikrobiális hatása révén sokkal szélesebb körben hat. A készítmény gyakorlatilag bármelyik fertőző betegségben alkalmazható.

A zöld élelmiszerek csoportjából minden készítményt nyugodt szívvel ajánlok (BARLEY, SPIRULINA BARLEY és CHLORELLA). Klorofill, természetes vitamin, antioxidáns, ásványi anyag és enzim tartalmuknak köszönhetően gyógyítanak és támogatnak bennünket.

A LAPACHO tea vírusellenes hatású, és erősíti az immunitást.

Dr. Július Šípoš
kardiológus

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)