Gyógyító barna víz

Egy évvel ezelőtt még nem is hallottam a humátfürdőről, de ma már szívesen pihengetek, rendezgetem a gondolataimat, és gyógyítom a testem ebben a barna vízben. A BALNEOL-t a barátnőm javaslatára kezdtem használni, ő már évek óta élvezi e készítmény áldásos hatásait. A fürdő nyugtat, oldja a stresszt, ápolja a bőrt és csillapítja a fejfájást is.

Először akkor próbáltam ki, amikor gyomorpanaszaim lettek. Ez a problémám pszichikai eredetű volt, nehezen viseltem a rám nehezedő nyomást, és a bennem ragadt negatív érzelmeket. Sőt, egyik éjszaka úgy elkezdtem reszketni, hogy ki kellett hívni a mentőket. A BALNEOL-os fürdő segítségével tüneteim szinte teljesen elmúltak! Mivel gyerekkorom óta félek a víztől, nagyobb lelki és szellemi terhelés esetén olykor nehezemre esik még egy kád vízbe is belefeküdni. Olyankor csak bokáig engedek vizet a kádba, beleteszek egy kis BALNEOL-t, és mosdókesztyűvel locsolgatom a testem.

Száraz bőr, fejfájás

Ezt a módszert alkalmaztam akkor is, amikor beállt a derekam. Mivel egyszerűen képtelen voltam belefeküdni a vízbe, mosdókesztyű segítségével mostam a hátamat. Így nemcsak a humátok gyógyító erejét biztosítottam a hátamnak, hanem meg is masszíroztam és jól átmelegítettem. BALNEOL-lal kezelem a száraz bőrömet is, ami főleg a hajamnál és a szemöldökömnél okoz problémát. CYTOSAN samponnal kevert BALNEOL-os vízzel öblögetem a hajam, aminek köszönhetően fejbőröm azonnal megnyugszik, és a szárazság eltűnik. Megszűnik a kellemetlen feszülés a fejbőrömön, de ami a legfontosabb, elmúlik a viszketés.

A BALNEOL-os fürdő mindezeken túl a fejfájásomat is csillapítja. Egy-egy nehezebb munkanap után a homlokomnál és a fejtető környékén szokott fájni a fejem, és kellemetlen nyomást érzek, ami egészen a szememig kisugárzik. BALNEOL-os vízbe áztatott mosdókesztyűt teszek a szememre, ami segít ellazulni, és pihenteti a szememet az egész napos monitornézés után. A stressz kiúszik a testemből, a fejfájásom elmúlik, én pedig nyugodtan élvezhetem a szabadidőmet.

Ondrej Vesely
Prága

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Humát, a sokoldalú segítőtárs