Humát, a sokoldalú segítőtárs

Praxisomban főleg aromaterápiával és masszázzsal foglalkozom. Az aromaterápiás masszázsok alkalmával az én testem is magába szívja az illóolajokat. Alaposan mérlegelem az egyes olajok kiválasztását, odafigyelek a készítmények adagolására, és megfelelően hosszú szünetet tartok két vendég kezelése között. Ennek ellenére néha bizony bajban vagyok.

Olykor ugyanis megesik, hogy a szervezetembe több hatóanyag kerül, mint amennyit a testem képes elviselni. Ennek egyik tünete a hihetetlen fáradtság, valamint a fejfájás. Ilyenkor több folyadékot fogyasztok, hogy a nem kívánatos anyagokat „kiúsztassam” a szervezetemből. Munka közben rengeteg vizet iszom.

Avégett, hogy a testem gyorsabban reagáljon, elkezdtem használni a CYTOSAN-t. És valóban, úgy érzem, hogy már nem vagyok annyira kimerült, rosszkedvű, fáradt és megfázásra hajlamos. Ugyanakkor meglepett, hogy sokkal jobban alszom, és az álmaim is nyugodtabbak.

Családom egyik tagja építési vállalkozó. Rendkívül poros környezetben mozog, sokat dolgozik építőipari vegyszerekkel, és gyakran előfordul, hogy a csupasz kezét használja munka közben. Szervezete nap mint nap óriási adagban kapja a nem kívánatos, káros anyagokat. Ráadásul van egy rossz szokása is, dohányzik. Életmódja sem nevezhető a legegészségesebbnek: állandó rohanásban, stresszben él, nem figyel oda a megfelelő táplálkozásra és a pihenésre. Mindez sajnos az emésztésén is megmutatkozott.Neki a CYTOSAN INOVUM segített. Panaszai enyhültek, csillapodott a reggeli köhögése is, ám világossá tettem számára, hogy a CYTOSAN nem csodabogyó, amely képes egy csapásra meggyógyítani a helytelen életmód következményeit. Viszont ha legalább annyit sikerül elérni vele, hogy az illető elgondolkodik, miként kellene bánnia a saját testével, akkor már nagyon boldog leszek.

A CYTOSAN remekül felhasználható még a különböző fertőzések kezelésekor. Amikor a gyerekek megfáztak, előfordult, hogy a VIRONAL önmagában már kevés volt. Éjszaka felkeltek a saját köhögésükre, és a nátha miatt nem kaptak levegőt. A CYTOSAN segített elbánni a huruttal, a váladékkal, jobban aludtak, gyorsabban regenerálódtak, és lerövidült a kényszerűségből ágyban töltött idő is.

Bélfertőzésnél a DRAGS IMUN-nal együtt adom nekik a CYTOSAN-t, de fontos, hogy a két készítmény alkalmazása között legalább egy órának el kell telnie. A CYTOSAN önmagában használva jótékonyan hat a bélproblémákra, hasfájásra, például romlott étel fogyasztása után, vagy akár másnaposság esetén.

Emellett a fájó területet rendszerint bekenem a megfelelő Pentagram® krémmel vagy CYTOSAN FOMENTUM GÉL-lel. Ez utóbbit édesanyám is nagyon dicséri. Őt reumás ízületi gyulladás kínozza, és főleg a kezének kisebb ízületei fájnak.

Věra Pospíšilová
Liberec

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

 

Gyógyító barna víz