Homeopátiás mesekönyv

Szokatlan és különleges könyvecske ez. Mesekönyv, melyben homeopátiás mesék olvashatók. Az Óperenciás tengeren is túli királyi udvar mesebeli alakjai elevenednek meg a könyv lapjain, homeopátiás köntösbe öltözve. Találkozhatunk a szeleburdi Árnika királykisasszonnyal, az izgulós Gelsemium udvarhölggyel, Pulsatilla királynéval, Aurum királlyal és még sok más szereplővel.

Homeopátiás mesekönyvKiderül, hogy miért szenvedett Palladium hercegnő, és az is, hogy milyen furcsa szokásai voltak Arsenicum udvarmesternek.

Arra is fény derül, hogy a szereplőkével azonos nevű homeopátiás golyócskák segítségével milyen betegségekből lehet kigyógyulni.

A szerzőnek, a gyermekgyógyász-homeopata Kürti Katalinnak, különös érzéke van ahhoz, hogy bonyolult dolgokról is élvezetesen és könnyen érthetően meséljen. Így a könyvecske egyidejűleg szolgálja a szórakoztatást és a tanulást is.

Kedves, örömteli és hasznos olvasmány lesz gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

Dr. Tasnádi Kriszta
homeopata, a könyv lektora

(A könyv megvásárolható a Libri, az Alexandra, az Anima és a Líra és Lant hálózatok könyvesboltjaiban, valamint a Kaláka Zeneboltban. Megrendelhető online a Bookline, valamint az említett hálózatok és a Kaláka Zenebolt honlapjáról.)