Országos jógafesztivál: szeptember 21.

Hetedik alkalommal rendezik meg az országos jógafesztivált. Eddig minden alkalommal több ezer érdeklődőt vonzott az esemény, ami jól mutatja a jóga növekvő népszerűségét. A sokszínű rendezvényeken a legismertebb oktatók vezetésével bemutatják a jóga különböző irányzatait, és fontos cél az egészséges életmód népszerűsítése is.

Fókuszban: a jóga sokszínűsége! Szeptember 21-én, szombaton 9 és 18 óra között az Akvárium Klubban tartják az őszi jógafesztivált, amelyen a szervezők a jóga sokszínűségét, a különböző jógairányzatokat szeretnék bemutatni.Klasszikus jóga

Program:

  • 50 perces vezetett foglalkozások a benti nagyszínpadokon és a hátsó teremben
  • 30 perces bemutató órák és jógabemutatók a teraszon
  • workshopok és előadások a kisteremben
  • gyerekprogramok a hátsó gyerekkuckóban
  • mini vásár a piactéren.
  • 11:00 órakor a gyerekekkel énekel: Szalóki Ági

A jógafesztivál minden programja ingyenes!

Várnak minden jógaoktatót, jógázót és érdeklődőt, hogy „megismerkedjünk, segítsük egymást, és főleg, hogy érezzük jól magunkat együtt! Célunk, hogy közösséget építsünk, új barátokat szerezzünk, bevonjunk minél többeket a hazai jógaélet élénkítésébe” – áll a szervezők programajánlójában.
Vegyen részt a Fesztiválon, ismerkedj meg új lehetőségekkel, járulj hozzá a jóga népszerűsítéséhez!

Ha szeretne Ön is gyakorolni, hozzon kényelmes ruhát és jógamatracot. Ruhatárat, átöltözési lehetőséget és korlátozott számban jógamatracot is biztosítanak a szervezők.

(Az eseményen képek és videofelvételek készülhetnek. Aki a rendezvényen részt vesz, automatikusan hozzájárul ezen képek, felvételek későbbi korlátlan felhasználáshoz.)

További információk: http://www.jogafesztival.hu/program-2013-szept/