Előzze meg a cukorbetegséget és a hormonrendszer zavarait

Megelőzhetjük-e az anyagcsere sok embert érintő zavarait és betegségeit, a cukorbetegséget és a hormonrendszernek az előbbiekkel összefüggő megbetegedéseit? Ha igen, akkor milyen természetes módszerek állnak rendelkezésünkre? Ezekre a kérdésekre kínál választ egy május 5-én tartandó rendezvény, amelyen nem csak szakembereknek érdemes részt venniük.

Az ENERGY cég konferenciájára május 5-én, szombaton 10 és16 óra között kerül sor, és – korlátozott számban – még lehet rá jelentkezni. A rendezvény címe: Előzzük meg az anyagcsere-problémákat, a cukorbetegséget és a hormonrendszer betegségeit – természetes módszerekkel!

A helyszín: Danubius Hotel Flamenco, 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7. (a Kosztolányi Dezső térnél).

Az ENERGY Magyarország Kft. gyógynövény alapú, egyben a hagyományos kínai orvoslás filozófiáját is magában foglaló, különleges bioinformációs termékeket forgalmaz Európa számos országában, így már csaknem két évtizede jelen van hazánkban is. Az ENERGY rendezésében tartandó konferencia első előadója dr. Benkő Éva orvos, inzulinrezisztencia szakértő lesz, aki az inzulinrezisztencia természetes kezelési módszereiről beszél majd. Mint ismeretes, az ún. 2. típusú cukorbetegség (más néven: időskori diabétesz) kialakulásának hátterében a sejtek inzulinbefogadó és -hasznosító képességének csökkenése áll. Ezt a jelenséget hívja az orvostudomány inzulinrezisztenciának.

Benkő doktornő többrészes előadását követően Ráczné Simon Zsuzsanna természetgyógyász, az ENERGY szakelőadója lép a mikrofonhoz, Anyagcsere-problémák és hormonrendszerünk kapcsolata címmel tart előadást. Az előadások sorát Czimeth István természetgyógyász, az ENERGY szakelőadója zárja, témája: Anyagcsere-problémák az ENERGY szemszögéből.

A részvételi szándékot bármelyik ENERGY klubban be lehet jelenteni, valamint jelezhető az info@energyklub.hu e-mail címen vagy a +36-1-354-0910 telefonszámon.
A részvétel díja bruttó 5000 Ft, és ez az összeg magában foglalja az étkezést is.

(x)