Nem véd az influenzavakcina?

Lehet, hogy nem hallatszott idáig a robaj, de megtörtént… A Cochrane Collaboration, egy széles körben elismert brit kutatáselemző csapat – elemezve a bizonyítékokat – levonta a következtetést: az egészséges felnőttek körében az influenzaoltás nem nyújt semmilyen védelmet! A felülvizsgálat azt is kimutatta, hogy igen kevés a megbízható bizonyíték az influenzaoltás hatékonyságát illetően, az azonban bizonyított, hogy a következtetéseket széleskörűen manipulálták – írja a Cochrane-jelentés.

Az oltás nem véd az influenzavírus egyik személyről a másikra történő átvitelével szemben sem.

Tehát az összes oltáspromóció, minden médiapublicitás, megfélemlítési taktika és az összes „orvosi szakvélemény” mind-mind haszontalan, értéktelen, felesleges és irreleváns! Az influenzaoltásról szóló, dollármilliárdokkal finanszírozott kampány nem volt más, mint hazugság! – állítja Cochrane.Kell-e?

Az oltáselmélet közel áll az összeomláshoz

S a helyzet egyre rosszabb, mert az egész teória arra vonatkozóan, hogyan és miért működnek az oltások, borotvaélen táncol és közel áll ahhoz, hogy összedőljön.

Mostanáig azt mondták nekünk: a vakcinák azáltal ösztönzik az immunrendszert, hogy úgymond „szimulálják”, mi fog történni, amikor a tényleges betegség eléri a szervezetet. Amikor megjelenik a kór, az immunrendszer addigra készen áll elpusztítani a támadó mikroorganizmusokat. De mivel az influenzaoltás nem véd az influenza ellen, valamint a vírus egyik emberről a másikra történő átvitelét sem gátolja meg, a „szimuláció” csupán valakinek a képzeletében élő teória. Ezenkívül a széles körben elterjesztett „nyájimmunitást” is elfelejthetjük. Hogyan is lehetne egy csoport immúnis, amikor maga a vakcina alkalmatlan a vírusok egyénről egyénre való átvitelének megakadályozására?

A Cochrane Collaboration alaposan átvizsgált minden fellelhető tanulmányt az influenzavakcinával kapcsolatban. A helytelenül végzett vizsgálatokat nem vették figyelembe. Néhány esetben egyénileg felvették a kapcsolatot azokkal a kutatókkal, akik a vizsgálatokat végezték, a Cochrane Collaboration következtetései tehát a lehető legalaposabbak az influenzaoltással kapcsolatban megjelent irodalomban. A Cochrane csoport azonban nincs semmilyen kapcsolatban a gyógyszergyártó vállalatokkal, ezért józan ésszel és nyitott szemmel analizálták a fellelhető irodalmat.

Manipulált következtetések

Egy érdekes megállapítás a Cochrane Collaboration elemzéséből: „A felülvizsgálat azt is kimutatta, hogy igen kevés a megbízható bizonyíték az influenzaoltás hatékonyságát illetően, az azonban bizonyított, hogy a következtetéseket széleskörűen manipulálták…”

A Cochrane-féle áttekintés, amelyet John Wiley és fiai publikáltak, 2010. július 7-én jelent meg az interneten. Több mint két évvel ezelőtt…

(Forrás: Naturalnews, Fusz)