Vicces férfival jobb a szex

A hálószobában kevesebb múlik a technikán, mint az anyagi háttéren – állítják a szakértők, akik megvizsgálták, mi befolyásolja a női orgazmus intenzitását és gyakoriságát. A nők kielégülése erősen összefügg a partnerük vállszélességével, önbizalmával és anyagi helyzetével. Jobb a szex, ha a férfi humoros, magabiztos és tehetős családból származik.

Vicces férfival jobb a szexA munkálatokat George Gallup, a New York állambeli University at Albany pszichológusa irányította. A kutatócsoport heteroszexuális főiskolai hallgató nőket vont be a felmérésbe, akik mindannyian tartós párkapcsolatban éltek, és adatokkal szolgáltak az orgazmusaikat illetően, továbbá beszámoltak a partnerük anyagi hátteréről, testarányairól és személyiségéről. Emellett az érintettek barátait is megkérték, hogy pontozzák a férfiak vonzó mivoltát – így kevésbé elfogult kép is született a partnerekre vonatkozóan.

Azoknál a nőknél, akiknél fiatalabb életkorban került sor hüvelyi közösülésre, több szexpartnert „fogyasztottak”, több orgazmusuk volt, és kielégítőbbnek vélték a szexuális életüket.

„Sikerült azonosítanunk a partnerek azon tulajdonságait is, amelyek kulcsszerepet játszanak ebben. A motiváció, az intelligencia, az összeszedettség és a határozottság mind meghatározta, hogy a nők milyen gyakran kezdeményeztek együttlétet. A férfi humorérzéke például nemcsak a saját magabiztosságára és családjának anyagi hátterére engedett következtetni, hanem a nők szexkezdeményezési hajlamára is. Márpedig a hölgyek minél többet szexeltek, annál több orgazmusuk volt az eredményeink szerint” – tették hozzá a szakértők.