A Disznó éve és az egyes jegyek (2)

Kakas

Évei: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Számos váratlan problémával kell szembenéznie a Disznó évében a Kakasoknak, és minden lélekjelenlétére és józanságára szüksége lesz, hogy helyt tudjon állni. Próbálja meg felülről és kívülről szemlélni a felmerülő nehéz helyzeteket. Leginkább a feszültséggel kell szembenéznie és a stresszt kell legyűrnie, mielőtt azok gyűrik le. Komolyabb vitákra, veszekedésekre számíthat minden téren. Munkahelyéről ne vigye haza a gondokat, vezesse le mielőbb, különben a szerelmi és családi élete látja kárát, és ez fordítva is igaz, otthoni vitáit ne vigye be a munkahelyére, mert a karrierjét teszi kockára ezzel. Főként azért, mert felfokozott idegállapotban nem tud úgy teljesíteni, ahogy kellene.

Őrizze meg a hidegvérét. Ha másoktól kap tanácsot, alaposan gondolja át, hogy mit fogad meg, nem baj, ha kissé bizalmatlan, főleg üzleti, pénzügyi téren. Készítsen terveket a jövőre nézve, de még várjon a megvalósítással. Később ez jól jöhet. és sikert kovácsolhat belőle. A sok csatározás és stressz az egészségét is befolyásolhatja, ezért legjobb, ha valami küzdősporttal levezeti a feszültséget. Ne a környezetével szemben kakaskodjon, inkább a küzdőtéren, sportpályán.

Kutya

Évei: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Leginkább nyugalomra és békességre számíthat a Disznó évében. Bár az előző év a saját éve volt, és az égiek vigyázták minden lépését, a korábban kivívott kapcsolatainak és sikereinek köszönhetően idén is kitarthat a szerencséje. Leginkább anyagi téren számíthat sikerekre ebben az évben, akár várakozásain felül is. Legjobb, ha úgy hálálja ezt meg, hogy tarja a kapcsolatot jótevőivel, és viszonozza a szívességeket.

Kapcsolati téren csendes, nyugalmas évre számít, és egészségét se fenyegeti komolyabb veszély. Törekedjen kiegyensúlyozott életmódra. Tartsa fenn azt, amit eddig elért, de ne bízza el magát. Egy kis pozitív stresszt azért el kell, hogy viseljen, de az év nagy részében inkább nyugalom jellemzi majd az életét. Álmatlanság ellen alkalmazzon természetes megoldásokat. Otthon és a párkapcsolatában szeretetteljes légkörre és kitartásra számíthat. Az egyedülálló Kutyák számára is kellemes meglepetéseket tartogathat ez az év, ha nyitottak az újra.

Disznó

Évei: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Leginkább a saját hibáinak korrigálására kell törekednie a saját évében, és akkor sikert sikerre halmozhat, de legalábbis határozottan haladhat a kitűzött célja felé, egyenletes tempóban. Bár kisebb munkahelyi viták előfordulhatnak, ez nem igazán veszélyezteti a pozícióját, ha betartja a játékszabályokat, és nem megy neki vadkan módjára az ellenfelének. Ugyanez vonatkozik a családi, párkapcsolat, magánéleti viszonyaira is.

Ha kulturáltan viselkedik, elsimíthatja a ráncokat, sikerül rendeznie a helyzetet. Vesse be vidám természetét és nem túl pikírt humorral elütheti a helyzet élét. Azért vigyázzon a nyelvére. Az utolsó negyedév hozhatja el számára a legtöbb sikert az év folyamán. Ekkor egyenletes és sima út vezet ahhoz, amiért egész évben dolgozott, és új utak is megnyílhatnak számára. Ha vigyáz az egészségére, akkor igazán kellemes évre számíthat.

Babusáné Gazdik Ágnes
Öko-Piac-Tér.net

Érdemes lehet rákeresni a pontos jegyünkre a Kínai horoszkóp keresőjében:

Kínai horoszkóp

A cikk első részét ide kattintva érheti el:

A Disznó éve és az egyes jegyek (1)