Milyen lesz ez az évünk?

Minden kedves olvasónak boldog, eredményes új évet kívánok! Ehhez szeretnék egy kis elemzést is végezni, áttekinteni az előttünk álló évet, amely numerológiailag nézve kicsit más energiákkal telített, mint az előzőek. Először is, nincs benne 1-es szám! 2020 leginkább női energiákat sugároz, beindulnak a természetes ösztönök, hiszen megerősödik a Hold hatása.

2000 után minden évben 1000-szeresen ott van a Hold hatása, ezt meg kell szoknunk, hiszen 3000-ig hűséges égi kísérőnk hatása alatt lesz az emberiség. 2020-ban még egy 20-as szám is kötődik a 2000-hez, így mondhatjuk, hogy hangulatunk, érzelmeink komoly hullámzásba kezdhetnek, akár naponta változhatnak.

Bízzunk a megérzéseinkben!

Azok, akiknek 2-es van a személyiségszámukban (2-án, 20-án, 11-én, 29-én születettek, és mindenki, aki 21-28-ig született, vagy 12-én), ezt a hullámzást még erőteljesebben érzékelik majd. Az előző év racionalitása kis időre mellékessé válik, a döntéseket megérzés hatására hozzuk meg. Ez nem feltétlenül rossz, sőt! Természetes ösztöneink ritkán csalnak meg minket, az a baj, hogy a mai racionális világban nem merünk ezekre hallgatni. Inkább mindent túlagyalunk, aztán a végén rádöbbenünk, hogy amit elsőre éreztünk, az lett volna a helyes választás.

Nos, ebben az évben bátran hagyatkozhatunk az intuíciónkra. A 2000-es évek alapvetően a békéről, diplomáciáról szólnak, ez az idén erősödik. Konfliktusainkat legjobban a szavak erejével, alkalmazkodással, együttműködéssel tudjuk kezelni. Nyilván nem fog menni egyik napról a másikra, de törekedni kell a problémák békés rendezésére a munkahelyeken, családban egyaránt. Bízzunk benne, hogy politikai konfliktusok is megoldódnak akkor, ha nem feszülten, haraggal, hanem békésen kezelik azokat.

Magánélet

Magánéletünk is változhat, hiszen a 2-esek hatására nagyobb lesz az igény a párkapcsolatra, a társunkkal való együttlétre, sok emberben a romantika igénye is megnövekszik. Mindenképpen érdemes ezt kihasználni, alkalmat találni az oldott, meghitt együttlétekre. Ez sokat segíthet válságban lévő házasságokon, kapcsolatokon. A 2-es vizes elemű szám. Megkockáztatom, hogy sok csapadék, égi áldás lehet 2020-ban, a Hold a tengerek vizére is hatással van, ezért nagy árhullámok is lehetnek a partok közelében. Az emberi szervezet vízháztartása is a Holdhoz kötődik, fontos, hogy sok folyadékot fogyasszunk, és vesénk állapotára is fokozottan ügyeljünk!

A 2020-as összeadva egy 4-es év. A 4-es szám a biztonság, stabil életforma, anyagiak száma, ezért reménykedhetünk abban, hogy szorgalmas munkánknak kedvez, és megkapjuk a megfelelő jutalmat a fáradozásunkért. 2020-ban inkább stabillá válik minden, kevés lesz az igazán sorsdöntő változás. Nyilván nem élünk egyformán a világban, tehát lesz olyan, aki biztonságba kerül, lesz olyan, aki túl sokat fog dolgozni, mert azt hozza neki a 4-es, és lesz olyan is, aki ellustul majd.

Személyes karakterünk, személyes évünk is befolyásolja ennek az évnek a ránk gyakorolt hatását. Az anyagiakra nagy hatással lehet a 4-es, érdemes befektetni, hosszú távra vásásrolni dolgokat, ingatlant, autót. A pénzt biztonságos helyen tartsuk (ha még van ilyen…)! A 2-esek miatt kialakulhat érzelmi kötődés a pénzhez, ingóságokhoz. Ezért hajlamosabbak lehetünk magunknál tartani a pénzt, ez nem jó megoldás.

Vigyázzon, aki ellustul, az el is hízhat most! A 4-es alapvetően az aktivitást szorgalmazza, de tudjuk, mindig van kivétel… Mindenképpen tartani kell a mértéket evésben-ivásban, egyéb élvezetekben. A hűség megerősödése várható, sokkal nehezebben váltunk munkahelyet, és azt javaslom, ne is vágjon bele az, akinek nem sürgős. Ez az év nem a változásról, hirtelen döntésekről szól, hanem az óvatosságról.

Keressük a békés megoldásokat!

Egy 4-es évben stabillá válhat a gazdaság, a társadalmi felépítés, politikai helyzet. Nyilván nem mindegy, hogy a jó vagy a rossz dolgok stabilizálódnak. Aki a sorsa, személyisége szerint él, meg is pihenhet kicsit, rábízhatja magát a 4-es energiára. Nem változik semmi, végre biztonságban érezheti magát, munkahelye van, megdolgozik a pénzért, óvatosan bánik a megtakarításaival.

2020-ban remélhetőleg nagyobb figyelmet és teret kap a természet, a Föld védelme is. A 4-es energia sugallatára beindulhatnak ezek a védő projektek, nagyobb figyelmet kap a szennyezés, és végre előrelépés is következhet. Mindenképpen segítenünk kell ebben nekünk is, szelektív gyűjtéssel, odafigyeléssel, a műanyagok visszaszorításával. Kiránduljunk, de óvjuk az erdőket, vizeket most még nagyobb erőkkel! Ez az év kedvez az ilyen terveknek, otthonunk is legyen természetbarát, ne pazaroljunk, ne használjunk feleslegesen káros anyagokat a mosásához, takarításhoz, ezzel sokat segítünk a Föld védelmezésében.

Én személy szerint bizakodva kezdem a 2020-as évet. A 2-es és a 4-es számmal is „jóban vagyok”, energiájukat születésemtől magaménak mondhatom. Remélem ezzel többen is így vagyunk, és aki nem, azt is magával ragadja majd ez a hullámzás. Nem baj, ha sok esetben nem lesz kedvünk majd semmihez, ha hangulatunk változik, ez is arra sarkall, hogy vonuljunk el a párunkkal egy szép vízpartra, kapcsolódjunk ki nyugodt lélekkel. Ebben az évben ne idegeskedjünk, ne legyünk dühösek, ne legyünk egyedül, bátran keressünk társakat! Legyen béke, nyugalom az otthonunkban, beszéljük meg a problémáinkat, törekedjünk a békés megoldásokra.

Ehhez kívánok sok erőt, egészséget, stabilitást, anyagi jólétet, biztos munkahelyet mindenkinek szeretettel!

Kiresné Vincze Ilona
parapszichológus, szakíró, Reiki mester
(személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével, Bach terápia, Reiki kezelések, képzések)
Egyedi kártyakirakások!
Bejelentkezés: +36 (30) 570-3449, szamdoktor@gmail.com

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Kit hogyan érintenek a veszteségek?