Így élek most, a 9-es személyes évemben

Numerológusként mindennapjaim a számok bűvöletében telnek, és mondhatom komoly energiák vesznek körül minden élő embert a Földön. Nemcsak a személyiségszámunk, sorsszámunk határozza meg az életünket, hanem az is, melyik személyes évben vagyunk. Évenkénti változásokat okoznak, 1-9-ig ezen évek számai. Kiresné Vincze Ilona parapszichológus, numerológus cikke.

A személyes éveinkkel együtt járó tapasztalatokat születésünk pillanatától életünk utolsó napjáig „élvezhetjük”, gyűjthetjük. Lelki érettségünk korától pedig szintén halálunkig kapunk különböző ciklusokat, melyek 9 évente változnak. Ezeknek a ciklusoknak évei természetesen a személyes évek, a ciklusszám egy folyamatos rezgést ad nekünk.

Olyan ez, mint a zenekarban az alaphang, vagy a filmekben az aláfestő zene, ami követi a cselekményt. Minden életeseményünkre, sőt személyiségünkre is hatással vannak a ciklusok számai, ugyanúgy a személyes évek is. A ciklusszám nagyon változatos, mindenkinek a születési adatai alapján más. A személyes évek szép sorban követik egymást 1-9-ig, a 9-es után újból az 1-esre vált. És kezdődik elölről az egész folyamat.

Minden személyes évünk más-más tapasztalatokkal jár

Minden év más segítséget nyújt, és ami nagyon fontos, életünk során ezen évek hatására megtapasztalhatjuk más embertársaink karakterének jó és kevésbé jó oldalát! Izgalmas dolgok alakulnak ki így, rendkívül hasznosak ezek az évek, beleélhetjük magunkat más emberek problémáiba, és könnyebben megérthetjük őket. Vannak keményebb évek, és vannak „bulisabbak”, lazábbak.

Személyes tapasztalatokról szeretnék beszámolni, mert jelenleg a 9-es személyes évemet élem. Ez az év a ciklusszámok kezdő esztendeje, mert a takarítás, tisztítás kötődik hozzá. Megelőzi az 1-es évet, pont azért jó így, mert a 9-esben mindentől megszabadulhatunk, ami hátráltatná az 1-esben az új életünket. Kidobhatjuk a „szemetet”, kiüríthetjük a „kukáinkat”, hogy az üres edénybe jöhessenek az új lehetőségek, kihívások. Három szinten kell takarítást végezni: fizikai síkon, amikor felesleges kacatoktól, lomoktól szabadulunk meg, lelki szinten, amikor érzelmeinket tisztítjuk, elengedjük negatív érzéseinket (bűntudatot, dühöt, irigységet, kétségbeesést stb.), és szellemi szinten, amikor a gondolatainkat tisztítjuk meg, nem kívánunk senkinek semmi rosszat.

Tisztítás 3 szinten – nem egyszerű feladat

Nem is olyan könnyű ezt a 3 szintű tisztítást elvégezni, és a 9-es év folyamán sok időt kell szánni erre. A 9-es évben a testünket is megtisztíthatjuk a mérgektől és a felesleges kilóktól. 5 évig szenvedtem némi túlsúlytól, amihez sportoló lévén nem vagyok hozzászokva, de sajnos a hormonok engem is megtréfáltak, hiába mozogtam, nem ment le rólam a felesleg. El is keseredtem nagyon, szűkek lettek a ruháim, és állandóan éhség gyötört, ezért képtelen voltam hosszabb ideig betartani a fogyókúrákat. Szó szerint csalódtam magamban, az akaraterőmben, utáltam a tükörbe nézni és fürdőruhába bújni. Úgy éreztem, ez nem én vagyok.

Azután elkezdődött az utolsó ciklusom ezzel a 9-es évvel, és rájöttem, hogy a 9-es marsikus energiája segít harcolni a plusz kilókkal! Kemény küzdelem, de megnyertem, sikerült leadnom a felesleget, és azóta is tartom a súlyomat. Másokat is buzdítok erre, a 9-es évben önmagunkkal is komoly csatákat vívhatunk, embere válogatja, kinek mit kell legyőznie magában.

A 9-es személyes év első fele a küzdésről szól…

Ez az időszak a „háborúkról” szól, legalábbis az év első fele. Amikor még az energia felfelé ível, akkor emelkedik az emberekben az agresszivitás, a küzdőszellem, ezt érdemes kihasználni, a 9-es tüzes oldala lép előtérbe. Sajnos ennek vannak negatív következményei is: az érintettek türelmetlenek, figyelmetlenek lesznek és baleseteket szenvedhetnek.

Emelkedhet a vérnyomás az állandó harci készültségtől, ami aztán az agy megbetegedéseihez vezethet, gyakoriak a 9-esben az agyvérzések, a bénulások és a stroke. Fejfájós év!

Igazságérzetet ad ez a szám, ezért idegesíthetnek a lassú és buta emberek, szétszórtakká, álmodozókká válhatunk, vagy a düh vakít el, ezért a közlekedésben fokozottan óvatosnak kell lenni.

… a második fele a bölcsességről

A 9-es év második fele már leginkább lefelé ívelő tendenciát mutat, a harciasság csökken, fokozatosan a vizes oldal kezd érvényesülni, ami azt jelenti, hogy bölcsebben szemléljük a körülöttünk élőket és az eseményeket. Megtanulunk uralkodni magunkon, ezzel együtt csökken az esély a betegségekre és a balesetekre.

A saját bőrömön tapasztaltam ebben az évemben én is ezeket az erőket. Olyan magasra szökött a vérnyomásom, amilyet nem éltem meg még sohasem! Rosszul éreztem magam, és állandóan szélmalomharcokat vívtam. Teljesen feleslegesen, mert ettől nem lett jobb semmi. Csakis az egészségemnek ártottam, persze az orvos mindjárt gyógyszerrel próbált segíteni rajtam, de szerencsére képes voltam magam is helyrehozni a vérnyomásomat, ami az év felétől tökéletesen beállt a megfelelő értékre, azóta is ott van.

Tehát nem kell megijedni a 9-es években ezektől a tünetektől, tudatosan kell készülni rájuk, és alternatív módszereket alkalmazni. Csak fél évig kell kibírni, aztán magától rendeződik a dolog. Természetesen, akinek alapból baja van a vérnyomásásával, az más lapra tartozik, itt most az egészséges emberekről beszélek.

A numerológia szerint erőt kaphatunk ettől az évtől

Aki bátortalannak születik, az kap egy kis erőt ettől a 9-es évtől, beindulhatnak az egészséges önvédelmi reakciói, bár ismerek olyan személyt, aki ciklusszámként 27 évre kapott 9-est, hogy bátrabb legyen, mégsem sikerült neki. Ez persze nem az Univerzum hibája, hiszen segíteni akarták őt ezzel a számmal ilyen hosszú ideig, sajnos nem vette a lapot.

Én már lassanként kifelé megyek a 9-es évből, sok tapasztalattal gazdagodtam. Nem mondom, hogy az első félév kellemesen telt, de az biztos, hogy átéltem és átéreztem azt, amit egy 9-én született ember egész életében elvisel! Nincs könnyű dolguk a 9-es személyiségeknek, az biztos.

Remélem, sikerült megtisztulnom, betartanom a gondolati fegyelmet, és kiselejteznem minden halott dolgot a környezetemből. Ez majd a következő, 1-es személyes évben fog kiderülni. Ha jól csináltam, akkor új lehetőségeket kapok az Univerzumtól!

Minden 9-es évét élő társamnak kívánok kitartást, türelmet és bátorságot, szeretettel!

Kiresné Vincze Ilona
parapszichológus, szakíró, reiki mester
(személyiségelemzés, gyereknevelési és párkapcsolati tanácsadás a numerológia, kronobiológia, asztrológia segítségével, Bach-virágterápia, reiki kezelések, képzések, egyedi kártyakirakások)
Bejelentkezés: +36 (30) 570-3449szamdoktor@gmail.com

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

A kapcsolatok hatásai az életünkre (1.)