Akupresszúra: máj- és epeműködés

A hagyományos kínai gyógyászat fontos része az energiapályák (meridiánok) legaktívabb pontjainak kezelése. Ha ez tűvel történik, akkor akupunktúráról beszélünk. Az akupresszúra ugyanezeket az akupunktúrás pontokat kezeli, de tű vagy bármilyen más segédeszköz nélkül, puszta kézzel, ezért kiváló otthoni módszer az öngyógyításra és a gyógyításra.

Egy ENERGY-baba története

Nem is olyan régen még anyukám pocakjában laktam. Anyu apuval együtt úgy döntött, hogy először végeznek egy alapos méregtelenítő kúrát. Ebben nagy segítségükre volt a CYTOSAN, és nem az én anyukám lett volna, ha nem ajánlotta volna apunak mellé a KING KONG koncentrátumot. Természetesen azért, hogy elég ereje legyen a jégkoronghoz (legalábbis apa így hitte).

Télen friss igazán a cikória!

A cikóriáról megoszlik az emberek véleménye: az egyiknek túl keserű, a másik meg éppen ezt a fanyar ízt szereti. Mindenesetre érdemes esélyt adni ennek a zöldségnek, mert vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag, és kevés kalóriát tartalmaz. A cikóriát télen „szüretelik”, így éppen a friss zöldfélékben szegényebb évszakban juthatunk friss zöldséghez.