Egy ENERGY-baba története

Nem is olyan régen még anyukám pocakjában laktam. Anyu apuval együtt úgy döntött, hogy először végeznek egy alapos méregtelenítő kúrát. Ebben nagy segítségükre volt a CYTOSAN, és nem az én anyukám lett volna, ha nem ajánlotta volna apunak mellé a KING KONG koncentrátumot. Természetesen azért, hogy elég ereje legyen a jégkoronghoz (legalábbis apa így hitte).

Féléves leszek, és anyukám közvetítésével szeretném elmondani Önöknek, mi minden előzte meg a születésemet, és hogy mely készítményeket kedvelem leginkább.

Anyu a CYTOSAN mellett szedte a GYNEX-et, a SPIRULINA BARLEY-t, a FYTOMINERAL-t, és rendszeresen járt nyirokmasszázsra. Persze mindezzel párhuzamosan az ENERGY készítmények legnagyobb rajongójává vált. De ki ne vált volna azzá… Ám most térjünk vissza hozzám. A szüleim 2 hónapig fogyasztották a készítményeket, és ennek eredményeképpen tavaly januárban anyu teherbe esett. Ezzel kezdetét is vette az én történetem.

Minden jót megkapott

Ettől kezdve anyu már semmit nem bízott a véletlenre, és folytatta a FYTOMINERAL szedését, hogy elég energiája legyen, továbbá elkezdte fogyasztani a VITAMARIN-t, hogy a fejlődésem (főleg az idegrendszeremé) megfelelő legyen. Majd következett a PROBIOSAN a bélmikroflóra javításáért, és azért is, mert ez a készítmény bizonyítottan jótékonyan hat a terhességre és ezzel együtt az én egészségemre is.

Mindeközben szüntelenül kenegette magát. A hasára a CYTOVITAL krémet használta, ami segít megelőzni a terhességi csíkok kialakulását (de én erősebb és ügyesebb voltam, úgyhogy így is sikerült néhány csíkot a pocakjára varázsolnom). Párás nyári napokon a VISAGE WATER-t alkalmazta bőre felfrissítésére és tonizálására. A lábait felváltva ápolta az ARTRIN és a RUTICELIT krém segítségével. Ha elkezdett fájni a feje, elővette a PROTEKTIN krémet (anyunak epeműködési zavarai voltak, és emiatt gyakran szenvedett migrénben). Szívesen készített magának smoothie-t is, amibe mindig beletett valami egészségeset. Az ORGANIC BETA és a RAW AGUAJE voltak a kedvencei.

Hála az Önök készítményeinek, szépen fejlődtem. És mivel nagyon jól éreztem magam anyu hasában, kicsit tovább is maradtam, mint gondolták. 2017. október 14-én, 13:37-kor, 3780 grammal és 53 centiméteresen láttam meg a napvilágot. Hát persze, hogy „termetes pasi” voltam, hiszen rengeteg tápanyag jutott a szervezetembe már anyu pocakjában.

Most, hogy már itt vagyok, nehogy azt gondolják, hogy megfeledkeztem az ENERGY-ről! Használom az ALMOND OIL-t (a mandulaolajat), hogy a bőröm még puhább és illatosabb legyen. Az anyu mindig azt mondja, hogy én vagyok az ő kis mandulája. A popsimon a legjobban a CARALOTION-t szeretem, és ha bántanak a szelek, megkérem az anyut, hogy kenje be a hasamat ARTRIN-nal, mert azt nagyon szeretem. De egyébként is imádom, ha keneget! És hogy el ne felejtsem, amikor télen sétálni mentünk, a DROSERIN-t vittük fel a bőrömre, mert kint fújt a szél és hideg volt.

Persze megkérdezhetik, mi mindent szed az anyu, hogy legyen elég tejecskéje és energiája. Bevált receptje a következőkből áll: FYTOMINERAL, VITAMARIN, PROBIOSAN INOVUM, ORGANIC BETA, BARLEY JUICE és ORGANIC NIGELLA SATIVA.

Egyelőre ennyi telt tőlem. Minden jót kívánok, és ha lesznek újabb tapasztalataim, ismét jelentkezni fogok.

Štepánek Kozl
Hradec Králové

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)