Kristályok segítsége menstruáció idején

Hogyan lehet könnyeddé és mosolygóssá tenni azokat a bizonyos nehéz napokat? A válasz egyszerű: használjuk és hasznosítsuk Isten földben gyökerező Patikáját! Nemcsak a gyógynövényeket hívhatjuk segítségül, hanem egy másik kiegészítő módszert, rendszert – az ásványok és a kristályok gyógyító fényét és energiáját is.

Kristályok bűvölete

Amikor kimerülnek az energiatartalékaink, eluralkodik rajtunk a stressz, ingadozik a hangulatunk, ideje, hogy tegyünk valamit a jobb közérzetünk érdekében. Nézzünk körül a kristályok között, melyek egyedi rezgése lehet gyógyír nemcsak a testi, hanem a lelki nyavalyákra is.

Marokkövek és elixírek

Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk.

Gyógyító kristályok – tippek és tudnivalók (2.)

Cikkünk előző részében már megtudtunk egyet-mást arról, hogyan kerülnek hozzánk a kristályok, mi az üzenetük, és hogyan hatnak ránk. Tudjuk-e szabályozni a hatásukat, és vajon egész életünket elkíséri-e egy-egy kristály? A második részben ezekre a kérdésekre kapunk választ.

Gyógyító kristályok – tippek és tudnivalók (1.)

A kristályterápia vagy kristálygyógyítás a rezgéseken alapuló gyógyászat egy formája. A kristályterápia a gyógyulás elősegítése érdekében kristályokat vagy (fél)drágaköveket alkalmaz.

A 10 legismertebb gyógyító kristály

A kristály nagyszerű ajándék, akár adjuk, akár kapjuk. A kristályok az anyatermészet természetes gyógyítói, ha valakit megajándékozunk egy kristállyal, az olyan, mintha gyógyulást nyújtanánk neki. Szó szerint több száz különböző kristályból választhatunk. Íme, a 10 legkedveltebb kristály, mellyel nem tévedhetünk. Mindegyik csodálatos gyógyító energiákkal rendelkezik.

Kristályterápia

Modern világunkban a rádiókban, televíziókban, órákban, számítógépekben, távközlési berendezésekben, hadiiparban, az űrkutatásban létfontosságú a kvarckristály használata. A kvarcok legismertebb tulajdonságai közé tartozik piezoelektromos hatás és a szilíciumchipek memóriatároló képessége.