Az 5G technológia veszélyei

Néhány napja írtam az 5G mobil technológia (5G wifi) veszélyeivel és az ellene való védekezéssel foglalkozó nemzetközi konferenciáról. Most a tanácskozás egyik előkészítő tanulmányának azt a részét ismertetem, amely az elektromágneses sugárzásnak (EMF) a legfiatalabb korosztályra gyakorolt hatását és az 5G technológiai egészségügyi kockázatait ismerteti.

Wifi, a lassan ölő gyilkos

Szinte mindenkinek van már wifi az otthonában. Meg kell adni, hogy ez nagyon praktikus, de a wifi által kibocsátott elektromágneses hullámok bizonyos egészségügyi problémákat vetnek fel. Néhány tanulmány kimutatta, hogy ezek a hullámok károsak lehetnek az egészségre, főleg a gyermekeknél, különösen aggasztó az agyra és az alvás minőségére gyakorolt hatásuk.

Wifivita Kínában

Folyamatos vita zajlik a wifi és a hasonló szerkezetek emberekre gyakorolt hatásáról. A kutatások szerint ez az alacsony szintű, nem ionizáló típusú sugárzás nem okoz jelentős károsodást a szervezetben. Mások szerint a vezeték nélküli sugárzás kockázatot jelent a terhes nőkre és a magzatra. Két kínai wifigyártó között most emiatt dúl a harc.

Szuper ragtapasz sürgősségi állapotok jelzésére

Az egyszerű ragtapasz eddig nem volt jó másra, mint a sebek tisztán és szárazon tartására. A brit egészségbiztosítás (NHS) azonban néhány hét múlva olyan futurisztikus ragtapaszokkal szereli fel a betegeket, amely a pulzusszámot, a légzési mintákat és a testhőmérsékletet wi-fi hálózaton keresztül az ápolónők számítógépére és mobiltelefonjára továbbítja.