Minden egyes sejtünk tud a többiről

Mióta az eszemet tudom, mindig orvos akartam lenni. Éltem a munkámért, teljes mellbedobással hittem benne. Az alternatív gyógyászatot nem tagadtam, de nem foglalkoztam vele, míg magam nem kerültem bajba. A változókor bekövetkeztével minden összeborulni látszott. Gyógyszert nem akartam szedni, így lázasan kutattam valami „más” után.

Dr. Bíró ÉvaÍgy került a kezembe véletlenül a GYNEX prospektusa. Gyorsan fel is kerestem a budapesti központot, ahol csodálatos termékismertetést hallgattam meg. Bizalommal kezdtem szedni a GYNEX-et. Nagyon rövid idő alatt nemcsak a tüneteim szűntek meg, de a világom is megváltozott: a közérzetem, a hangulatom – olyan „majd kiugrom a bőrömből”.

Döbbent csodálkozással kezdtem kutatni: hogy is van ez, mi az, ami ennyi mindent tud? Így jutottam el az 5 elem tanához, a kínai filozófiához és orvosláshoz, az ezotériához és a természetgyógyászathoz.

Testünket a tudatunk működteti

Az ENERGY készítményeit elkezdtem adni szűk környezetemben, és mindenki gyógyult, változott. Az Energy „hajszolt” bele, hogy a praxisomban is minél szélesebb körben bevezessem. Azóta a sikerélmény mámorában élek – sok mindenre megtanított ez a termékcsalád.

Ha bennünket egyetlen egy sejtből lehet klónozni, akkor ez az egyetlen sejt mindent tud rólunk. Ez a csodálatos, intelligens szervezetünk gyönyörűen van összerakva, nem romolhat el, mint egy Trabant.

A testünk anyag, és a tudatunk működteti. Ahogyan gondolkodunk, ahogyan viszonyulunk magunkhoz, másokhoz, a világhoz, az érzelmeink – félelem, harag, gyűlölet, szorongás, neheztelés, bűntudat – okozzák bennünk a változást, a betegséget.

Minden érzelem biokémiai folyamatok láncolatát indítja be a szervezetben. Mivel a test és az elme egy, amin gondolkodunk, amit mondunk vagy érzünk, az a sejtjeink állapotát is befolyásolja, így például a sejtek mozgását, osztódását, működését stb. Minden egyes sejtünk szoros kapcsolatban áll az aggyal egy pszichoszomatikus háló-mátrixon keresztül, mely egy nagysebességű rendszer közvetítő közege (úgy működik, mint a folyadékkristály). Ebben a mátrixban minden egyes sejt tud az összes többiről. Ezzel magyarázható, hogy ha például kimondjuk: „fáj a térdem”, arra ítéljük magunkat, hogy újra meg újra beindítsa a fájdalomprogramot. Ha ellenben a „szervezetem képes a gyógyulásra, testem egészséges” kijelentéseket tesszük magunkévá – nos, agyunk ezt a programot is beindítja.

Az ENERGY cseppek is úgy működnek, mint egy javítóprogram. A megfelelő információ rendszeres bejuttatásával kezd helyreállni a kép. A készítmények lelki hatásai legalább olyan csodálatosak, mint a fizikaiak. Jómagam sok esetben lelki megközelítést használok, így a tartós negatív érzelmek okozta megbetegedések elkerülhetők.

A panaszok lelki háttere

BazsalikomDühös, lobbanékony, nem tudja „megemészteni” a disznóságot, ami történt vele; haragos, gyűlöl, bűntudata van, döntésképtelen – a REGALEN nagy változást hoz. Amúgy minden férfi szere.

Szakítás, elszakadás, életünk válságos helyzetei, gyász, szomorúság, iskola- vagy munkahelyváltás, nyugdíjba vonulás, ha valamit nem tud elviselni („megfulladok tőle”), kommunikációs nehézség, nem tudja kimondani, megmondani a magáét – az ebben szenvedőkkel a VIRONAL csodát tesz.

Alárendelt, áldozati szerep, önbecsülés hiánya, szégyenlősség, félelem, túlzott aggódás, az „én mindenkinek mindig mindent megtettem” érzése, önsajnálat, párkapcsolati problémák – ezekben az esetekben a GYNEX és a RENOL, férfiaknál pedig a KING KONG nagyon beválik.

Túlhajszoltság, megfeszített tempó, nem tud lazítani, túlzott érzelmi reakciók, szeretet vagy empátia hiánya, alvásproblémák – ilyenkor a KOROLEN hoz békét, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot. Beindítja az együttérzést, jóindulatot, szeretetet. A KOROLEN-nek köszönhetően sok család visszakapta már a szerető férjet, apukát.

Volt egy hölgy páciensem, aki szeretett volna cseppeket kérni saját részére, de hamar rájöttem, hogy nem őt, hanem a férjét kell kezelni. A hölgy úgy gondolta, hogy majd ő adagolja a cseppeket. Sikerült a férjét rávenni, hogy kezdje el a kúrát. Pár nap múlva a feleség szinte óránként hívott, hogy elújságolja, milyen csodálatos és örömteli változásokon megy át az „embere”. Azóta már magától szedi a cseppeket.

A KOROLEN valamennyi érzelmi problémát, mindenféle személyiséget hatékonyan gyógyít.

Tanulás, dekoncentráltság, fásultság, tavaszi fáradság, vizsgadrukk, „nincs kedvem semmihez” állapot – nos, ilyenkor a STIMARAL nyugalmat, tudást ad, növeli az intuitív képességet, hozzásegít a jó hangulathoz, energiához.

Házi feladat a betegnek

Minden beteg kívülről várja a segítséget: orvostól, gyógyítótól – persze ez is a feladatom. De én nagyon szeretem egy kis házi feladattal ellátni a beteget, hogy ne csak passzívan szedegesse a cseppeket (bár mindegyik csepp elindít egy változást, áthangolást). Szoktam mondani, hogy pénz vagy egészség – ugyanúgy működik. Ha nagyon vágyunk rá, elhisszük, hogy a birtokunkban van, akkor teljes gőzzel a mienk.

A hozzám fordulókat rávezetem a pozitív gondolkodásra. A megbocsátani tudás nagy változást hoz. Lebeszélem a beteget a félelemről, mert az csupán egy illúzió, és jobban jár, ha a figyelmét a vágyaira, céljaira összpontosítja – ami viszont látványosan jó érzéssel tölti el és lelkesíti.

És az ENERGY cseppek mindig célba találnak.

Dr. Bíró Éva

háziorvos, orvos-természetgyógyász, Debrecen

További információ az Energy menüpontunkban, valamint a cég honlapján. Ugyanott ingyenes tanácsadás is igénybe vehető.

(x)