Baktérium, vírus ellen: „sárkányvér”

Két történetet szeretnék megosztani Önökkel. Az egyik egy cukorbeteg nő súlyos lábsebének gyógyulásáról, a másik egy fertőzésből való kilábalásról szól, alig egy nap alatt – de mindkettő főszereplője a „sárkányvér” (Drags Imun). Idézek egy nekem küldött levélből.

„Édesanyám 12 éve cukorbeteg, 3 éve inzulinozza magát. 2009 nyarán a sarkán egy kb. 1 cm-es seb keletkezett, ami nem gyógyult be. Kötözgette, kúrálgatta magát, mi, a családtagok, csak azt láttuk, hogy be van kötve a lába. Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget. Szeptemberben már magas láza is lett, ami nem akart elmúlni. Nem tudott felkelni, az ügyeletre kellett vinnünk.

Kórházba került, a belgyógyászatra, 1 hétig keresték a magas láz okát. Ekkorra már az egész sarka összefüggő seb volt. Kb. 10 nap múlva a sebészeten mintát vettek a sebből. Kiderült, hogy kétféle baktérium támadta meg, amit az udvaron az állatoktól, a föld közvetítésével, még a nyáron szerzett be. Célzott antibiotikummal kezelték, aztán kontroll vizsgálatot végeztek. Kiderült, hogy három másik baktérium került az előző kettő helyére, később már ez okozta a lázat. Aztán ez a jelenség még egyszer megismétlődött. Közben folyamatosan faragták a sarkát, távolították el az elhalt rétegeket.

Ez igen!Édesanyám eleinte elutasította az általam kínált Energy készítményeket, de a helyzetet később már ő is olyan súlyosnak látta, hogy hallgatott rám. Folyamatosan ott lebegett előttünk, amit az orvos mondott, hogy ha nem tudnak úrrá lenni a baktériumokon, amputálni kell a lábát.

Javaslatodra Drags Imun-t szedett, napi 3×10 cseppet, és a sebre is ezt tettük kb. 2 hétig. A legközelebbi kontroll alkalmával már semmilyen baktérium nem tenyészett ki. Innentől kezdve nincs baktérium. Ásványvízbe csepegtettünk Fytomineral-t, és B!omultivitamin-t is szedett. Közben érszűkület miatt kétszer is műteni kellett.

Most már szépen gyógyul a sarka, az új bőr is elkezdett sarjadni, édesanyám újra tud járni! Úgy érzem, hogy ha előbb hallgatott volna rám, nem fajult volna idáig a fertőzés, és mostanra már meg is gyógyult volna. A baktériumok feletti győzelmet pedig a Drags Imun-nak köszönhetjük. Ez a szer nálam is bizonyított. Szerintem az Energy egyik leghatékonyabb készítménye.”

Cukorbetegeknél gyakori

A levélben foglaltakhoz két megjegyzést szeretnék fűzni. A cukorbetegeknél gyakran előfordulnak a nehezen gyógyuló sebek. Egy cukorbeteg, immunhiányos rokonomnál szintén a Drags Imun-nal oldottuk meg, hogy a műtéti heg összeforrjon a lábán. Korábbi műtétekor 8 hét is kellett, mire a seb nagy nehezen összeforrt. Javaslatomra műtét előtt elkezdte szedni a Drags Imun-t, így összesen egy nappal maradt tovább bent a kórházban, mint a vele egy napon műtött többi beteg. Igaz, utólag panaszkodott, hogy a szer íze rendkívül kellemetlen volt, de a hatásossága mindenért kárpótolta.

A másik, amit észrevettem, hogy cukorbetegeknél mindig a B!omultivitamin-t tesztelem ki, soha nem a Geriatrim-ot. Van olyan ügyfelem, aki nem is fogad el más készítményt, mert annyiféle gyógyszert szed, hogy tart a nem kívánatos következményektől. Ő is arról számol be, hogy mióta a B!omultivitamin-t használja, határozottan jobban érzi magát. Ezek szerint a B!omultivitamin a cukorbetegeknél önmagában is hatásos.

Gyógyulás egy nap alatt

Következzék a másik történet: „Főnököm szerint: »ami történt, az csoda!« »Nem, ez az Energy«, mondtam én, mikor látta, hogy másnap újra dolgozom. Úgy kezdődött az egész, hogy reggel többször meglátogattam a legkisebb helyiséget, de nem gondoltam másra, mint az előző napi túlzott farsangi süti evésre. Aztán délelőtt a munkahelyen már rázott a hideg, hasgörcsöm volt, és belázasodtam. Ebéd után jeleztem a főnökömnek, hogy hazamegyek, kikúrálom magam. Így is történt.

Hazaérve már magas láz, végtaghidegség, hasi görcsök jelentkeztek. Elkészítettem a Mara által javasolt koktélt: Drags Imun + Vironal – és ágyba bújtam. Délután, ahányszor felkeltem, annyiszor Vironal-t vettem be. Estére lement a lázam, elmúlt a hasgörcsöm, bemelegedtek a végtagjaim, és nyugodt éjszakám volt. Reggel pihenten ébredtem, és gyógyultan mentem dolgozni.

A történethez még hozzá tartozik, hogy abban a csoportban, ahol besegítettem, óvónő, dajka szintén elkapta ezt a vírust, de nekik egy teljes hét kellett a gyógyuláshoz. Örülök, hogy megismertem ezeket a készítményeket, és köszi, Mara!”

Takács Mária

Energy tanácsadó, Zalaegerszeg

További információ az Energy menüpontunkban, valamint az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes tanácsadás is igénybe vehető.

(x)