Már majdnem jött a kés…

Természetgyógyász barátunk tanácsainak és az Energynek köszönhetően rövid idő alatt sikerült megszabadulnom az évek óta visszatérően kínzó lábcsont-fájdalmaimtól, amelyek az utóbbi időszakban már az erős, gyógyszergyári fájdalomcsillapítóktól sem enyhültek. Időről időre, rohamszerűen visszatérő fájdalomról van szó, ami az orvoslással foglalkozók szerint igen nagy valószínűséggel pszeudo-köszvény, ám az okára nem jöttek rá, viszont nagyon megkeseríti a páciens életét.

Már korábban is olvastam az Energy alapkészítményei között a Renol cseppekről, ám nem is sejtettem, hogy a lábcsontokban és a bőrfelszínen kialakuló fájdalmak esetén is hasznos lehet. Csak akkor kezdtem el szedni, amikor a barátunk jó szívvel ajánlotta. Természetesen szigorúan megtartottam a fokozatos adagolás törvényét, és kezdetben Artrin krémmel is kiegészítettem a kezelést. Fájdalmaim alig néhány óra múlva „látványosan” csökkentek, végre lábra tudtam állni, és sikerült aludnom is, amit jó ideig megakadályozott a már-már kibírhatatlan fájdalom a lábfejemben.

A húgysavszint normális lett

A járás öröme...Természetesen első dolgom volt, hogy a nagy reklámmal népszerűsített gyári preparátumoktól megszabadultam, mert rájöttem: a gyógynövény-készítmények sokkalta hatásosabbak, és meggyőződésem, hogy semmilyen mellékhatásuk sincs. (Ha kényszerűségből mégis gyári készítményre fanyalodom, elborzadva szoktam olvasni és tudomásul venni, hogy akár X, akár Y „molekulát” kell bevennem, az – a kísérőszöveg szerint – valójában nem használ, hanem árt, mert egyike-másika tartós máj- vagy vesekárosodást, akár hirtelen szívhalált is okozhat…)

A Renol-sztori folytatása: 2 hónap alatt 2 vér- és vizeletvizsgálatot végeztetett a családi orvosunk. Az első laboreredmény különösen magas húgysavértéket jelzett; időközben kezdtem el (az imént említett kényszerűségből) a Renol-kúrát. A következő laborvizsgálat már abszolút normál húgysavértéket mutatott. A biztonság kedvéért egy hónappal később készíttettem egy harmadik laborelemzést, és az érték ugyanaz lett, tehát normális.

Egy másik esetben is „csodaszernek” bizonyultak a Renol-cseppek. Hirtelen egyre erősödő fájdalmaim keletkeztek az ágyékom jobb oldalán, a hasfalam és a combom között. Azonnal orvoshoz siettem, mert vakbélre gyanakodtam. Reggeltől késő estig tartott a kórházi vizsgálatsorozat (nőgyógyászat, sebészet, ultrahang, labor stb.), de az orvosok semminemű okát nem találták a különösen erős fájdalmaknak. Javasolták, hogy sebészeti eljárással felnyitják a „gyanús területet”, megtekintendő, mi okozhatja a fájdalmat. Erre nem voltam „vevő”. Utólag kiderült, helyesen cselekedtem…

Köszvényes panaszokra is bevált

Természetgyógyász barátunk tanácsára ismét elkezdtem a Renol-kúrát, ami ugyanolyan hasznos volt, mint az első esetben, a köszvény jellegű fájdalmak esetén. Saját tapasztalatomra alapozva: mindazoknak, akiknek köszvény jellegű panaszai, erős fájdalmai vannak, jó szívvel ajánlhatom az Energy készítményei közül a Renol koncentrátumot, illetve az Artrin krémet.

O. Valéria
Budapest

További információ portálunk Energy menüpontjában, valamint az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)