Rendbe hozott a csodálatos Korolen

Az a készítmény, amely több év után ismét sikeresen talpra állított, a KOROLEN volt. Még soha életemben nem éltem át olyan gyors és látványos javulást, mint ezzel a csodálatos hatású, bioinformációs gyógynövény-koncentrátummal. A gyakori, szinte elviselhetetlen fejfájásom, amire semmilyen fájdalomcsillapító nem hatott, szép lassan szinte teljesen eltűnt.

Korábban borreliosisom – vagyis fertőzött kullancs okozta Lyme-kórom – volt, amelyet nem kezeltek ki 100 százalékosan, és 17 éven át ijesztgetett a testemben. Immunrendszerem sérülésének következtében több szervem is károsodott, főleg a máj és az epehólyag, az ízületek, valamint az idegek.

Még ha gyötrő is, van megoldás!A KOROLEN eleinte jól „befűtött” nekem, majdnem meg is haragudtam rá. Abba akartam hagyni a szedését, úgy gondoltam, hogy nekem biztosan nem tesz jót, ha ennyire rosszul érzem magam utána (hányingert, álmosságot, fejfájást okozott). (És a többi Pentagram® készítménnyel összehasonlítva nagyon kellemetlennek éreztem az ízét.) A doktor úr viszont azt javasolta, hogy ne hagyjam el a készítményt, csak csökkentsem az adagját a napi minimum 2×2 cseppre, mert bizonyára csak reverz reakcióról van szó.

Ezt követően a KOROLEN-nel kapcsolatos negatív tünetek teljesen eltűntek, és később, az adagok növelésekor sem tértek vissza. Sőt elkezdtem remekül érezni magam, és már az első kúra után képes voltam olyan munkák elvégzésére, mint például a fű lekaszálása, ami pár hónappal korábban még elképzelhetetlen lett volna a számomra. (Izom- és ízületi fájdalmaimat közben az ARTRIN segítségével és a munkából fakadó örömmel csillapítottam.)

Hozzá kell tennem, hogy a KOROLEN mellett CYTOSAN-t is szedtem (a kapszulákat szétrágtam, egyrészt mert hallgattam Husárová asszony tanácsára, aki azt mondta a lányomnak, hogy ha a kapszulák tartalmát beleszórjuk egy pohár vízbe, akkor emészthetőbbé tesszük, másrészt mert nekem nagyon ízlik). Alkalmanként PERALGIN-t is bevettem, és többféle krémet használtam – elsősorban a PROTEKTIN-t, de a DROSERIN és a RUTICELIT is sokat segített.

Ám leginkább a KOROLEN-t kell kiemelnem, hiszen már a kezdeti kellemetlen reakciók is arról tanúskodtak, hogy nagy hatással volt a szervezetemre, illetve a benne rejlő súlyos problémára. Végül az ízét is sikerült megszeretnem ugyanúgy, ahogy korábban a RUTICELIT krém illatát is, amit kezdetben nagyon idegennek éreztem.

Az „életmentő” kúra alatt csak egyetlen egyszer kellett megküzdenem egy, a gyerekeim által hazahozott vírusfertőzéssel (fejfájás, torokfájás, gyenge lábak), de a GREPOFIT CSEPPEK és SPRAY, valamint a DRAGS IMUN és a DROSERIN (az orromat kenegettem vele) segítségével mindössze 3 nap kellett, hogy túljussak rajta.

Lucie Klempířová
Vysoká Pec

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)