Írországból jöttem…

Májusban Írországba utaztam, hogy meglátogassam a lányomat, aki éppen állatorvosi gyakorlatát végezte az ország egyik állatklinikáján. Több gyönyörű gyalogtúrát is előre megterveztünk, listánkon szerepelt pl. a fantasztikus Killarney és Connemara Nemzeti Park, valamint a híres Moher-sziklák. Sajnos már a második napon kijött a számon egy herpesz…

Ez viszonylag ritkán szokott megesni velem, úgy 5 évente egyszer. Az útra a krémek közül csak az ARTRIN-t vittem magammal, hogy enyhítsem a túrázások okozta fájdalmat. Nem volt más választásom: fáradt ízületeimen kívül a herpeszre is kipróbáltam – és csodák csodájára segített, méghozzá azonnal! Ajkam egyáltalán nem viszketett, a herpesz nem nőtt, sőt egy héten belül el is tűnt. Máskor akár két hétbe is beletelik, mire begyógyul.

Írország nyugati partjain közel ezer kilométert utaztunk, és ez a csodálatos táj messze földön híres szeszélyes tavaszi időjárásáról. Kicsit sütött a nap, majd kicsit esett az eső, és olykor erősen fújt a szél. Mindennek hatására a hangulatingadozások és a fáradtság sem került el bennünket. Olyankor megfizethetetlen segítséget nyújtott a STIMARAL és a REVITAE.

Remek érzés, hogy az ENERGY készítményeitől ilyen páratlan támogatásra számíthatunk.

Štepánka Hampeková
Nový Knín

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)