A homoktövis csodái

Internetes tanácsadás keretében az ORGANIC SEA BERRY olajat javasoltam valakinek. Az első kedvező tapasztalat után a család többi tagja is kipróbálta, aztán már szinte minden bajra ezt kezdték el használni. A fejleményekről folyamatosan írásban tájékoztattak, ezekből megosztok néhányat, hátha kedvet kapnak felfedezni a homoktövis titkait.

„Apukám azzal fogadott ma reggel, hogy már majdnem két hete issza a homoktövis olajat. Ő elég nehéz eset, szerinte minden megzavarja a fejét. Ezt úgy érti, hogy kótyagos lesz a feje, szédelgős, olyan „semmi-sem-az-igazi” érzés. Na, eddig csak ez az egy készítmény az, amelyet már majdnem két hete szed folyamatosan, minden nap. A reggeli teába belecseppenti, és megissza. A gyomra és az emésztése azóta jó. Nem puffad, nincs teltségérzete, feszítő érzése. Majdnem átalussza az éjszakákat.

Ez azért fontos, mert korábban maximum 2-3 órát tudott éjjel egyhuzamban aludni, ébredés nélkül. Közérzete sokkal jobb, nincs az az állandó gyomorfeszültség, nyugodtabb. De ami nála a legfontosabb volt, hogy elmúlt az ízületi fájdalom a két vállában (a karjait fel sem tudta emelni), és nem fájnak úgy a lábai sem. És tiszta a feje! Szemmel láthatóan sokkal pihentebb, nem olyan gyűrött az arca, pedig 68 éves. Szóval bevált. Azt mondta, folyamatosan fogja szedni. Ez a mondat szerintem még soha nem hagyta el az ajkát.”

Hamarabb múlik a herpesz

„Kijött a számon a herpesz. Nem használok rá gyógyszertári krémet, mióta az ENERGY-t ismerem. Általában a DRAGS IMUN-t kenem rá, vagy ARTRIN-t, vagy AUDIRON-t, ezek váltak be. Most gondoltam egyet, és bekentem a SEA BERRY olajjal. A herpesz tapasztalatom szerint 3. napra hólyagosodik fel teljesen, és utána pukkan ki, majd sebesedik. Utálom!

Most szombat reggelre jelent meg a piros, viszkető folt a számon. Mivel amúgy is szedem a homoktövis olajat, nálam volt a munkahelyen, meg a FLAVOCEL is. Gyorsan bekentem vele a számat, és bekaptam 2 szem FLAVOCEL-t. Délben is ezt tettem, és délután 4 óra körül ismét. Már addigra felhólyagosodott a herpesz! Nem lett óriási (általában akkora szokott lenni, hogy nem tudom becsukni tőle a szám), nem dagadt be az ajkam, csak begyűlt a hólyag. Este szintén bekentem, és vettem be megint FLAVOCEL-t is. A hólyag még lefekvés előtt kidurrant. Fültisztító pálcika segítségével megint bekentem a homoktövis olajjal. Az is remek benne, hogy nem mar, nem csíp. Összehúzta a hólyagot, ami teljesen kiürült, és a keletkezett sárgás sebet egy papírtörlővel le lehetett törölni.

Hétfő reggel már harmadik napos a herpesz, és kb. 2 gyufafejnyi az egész. Nincs bedagadva a szám sem, enyhén piros a seb körül. A herpeszem úgy 1,5 hét alatt szokott teljesen lehúzódni. Most, a homoktövis olajos kezelés után úgy néz ki 2 nap után, mint máskor 4-5 nap után. Gondolom, a FLAVOCEL is segített, de miután a homoktövis olajat rákentem, felgyorsult a herpesz lefolyása. Érezhető volt, ahogy dolgozott az olaj: a szám piciket szurkált és bizsergett, mintha valami szaladgálna rajta.”

Takács Mara
ENERGY klubvezető, Zalaegerszeg

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha szeretne még olvasni a herpesszel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Herpesz – inkább előzzük meg!