Vegyük fel a harcot a náthával, köhögéssel

A februári nedves, szeles és egyszerre hideg-meleg időjárás nagyban kedvez a megfázásoknak, a vírusfertőzéseknek és a reumás panaszoknak. Az ENERGY kínálatában e problémák megelőzésére éppúgy találunk kiváló készítményeket, mint a már kialakult panaszok kezelésére. Ha kínoz a köhögés, ágynak dönt a nátha, bátran válasszunk az alábbi kínálatból.

A  prevenciót kezdjük bátran a CISTUS INCANUS-szal, amely gyengéden, ám módfelett hatékonyan támogatja szervezetünk működését. A bajok megelőzésére itt van még nekünk a VITAFLORIN is. Ma már tudjuk, milyen csodákra képesek a vitaminok, amelyek a VITAFLORIN-ban ráadásul természetes formában vannak jelen.

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy-egy baci megtámadja a hörgőinket, ágynak dönt minket náthával, vagy olyan köhögést idéz elő, ami miatt még aludni sem tudunk. Az ilyen pillanatokban ugorjunk rá azonnal valamelyik GREPOFIT-ra. Több közül is választhatunk: GREPOFIT kapszula, csepp, spray vagy orrcsepp. A betegség legkellemetlenebb tünete szerint válasszuk ki a megfelelőt, és ne felejtsünk el megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani.

Komfortérzetünket az ENERGY újdonsága, a DROSERIN BALM ajakbalzsam is fokozhatja, amely egész évben jó szolgálatot tehet nekünk. Megbízható segítséget nyújthat a DROSERIN krém is. A mellkas és a hát bekenése, legalább éjszakára, villámgyorsan segít megszabadulni a kibontakozóban lévő köhögéstől, és pirosló orrunk is hálás lesz érte.

A vándorló reumás fájdalmakban szenvedők egészen biztosan nagyra értékelik a kellemesen átmelegítő BALNEOL-os fürdő áldásos hatásait. Nem csak ízületeink mondanak köszönetet érte, hanem gyakorlatilag az egész testünk, az elménket is beleértve, hiszen egy relaxáló, forró fürdő mindnyájunknak jól jön a tavaszra várakozás végtelennek tűnő óráiban.

Eva Joachimová

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

DROSERIN – a légzés őrangyala