DROSERIN – a légzés őrangyala

A tüdő és a hörgők a vastagbéllel, az orral és a bőrrel együtt a Fém elemhez tartoznak. A Fém elemhez pedig például a szárazság társul. A szárazság azonban árt a tüdőnek, mert megnehezíti a légzést. A tüdő kondíciója elsősorban a hasnyálmirigy, a máj és a szív állapotától függ. A légzés minőségében az ember lelki, szellemi állapota is fontos tényező.

Légzés = élet

A levegővétel több, mint szimpla túlélés – maga az élet. A helyes légzés masszírozza a belső szerveket, oxigénnel látja el a vért és fiatalít. Segít, hogy kifújjuk magunkból a mindennapi stresszt. Minél helyesebben lélegzünk, annál jobban hiszünk magunkban, és ellenállunk a stressznek.

Ha légzésünk felszínessé válik, csökken az önbizalmunk, a stressz elkezd hatni ránk, mi pedig többször visszatartjuk a lélegzetünket, és légzésünk ennek következtében egyre rosszabb lesz. A helytelen, felszínes légzés kialakulásának egy másik oka az „adok-kapok” közti egyensúly felborulása. Ha sokkal többet foglalkozunk másokkal, mint magunkkal, tulajdonképpen mások helyett lélegzünk. Ezzel rengeteg energiát vesztünk.

A tudatos, mély légzés nagyon gyorsan meg tud minket gyógyítani, és segít előrelépni szellemi utunkon. Tanuljunk meg helyesen lélegezni, ne tartsuk vissza a levegőt! Lélegezzünk rekeszizmunk teljes kihasználásával, ami lehetővé teszi tüdőnk kapacitásának hasznosítását, és bevonja a légzés folyamatába testünk teljes sejtrendszerét. Tanuljuk meg átélni a levegővételt! Ne csak úgy tekintsünk rá, mint egy létfenntartó folyamatra.

Élénkít, mozgásba lendít, gyógyítja a belső szerveket, „kifújja” az érzelmeket a bélrendszerből, ellazítja a nyakat. A mély levegővétel megnyugtat. Idegesség, fáradtság, rosszkedv esetén vegyenek egy nagy levegőt, és képzeljék el, ahogy testük telítődik a gyönyörű, fehér energiával. A hosszú kilégzéskor pedig fújjanak ki mindent magukból, ami addig „önökbe fojtotta a szuszt”. Ezt a meditációs gyakorlatot bárhol elvégezhetik. Tüdejük működését segítsék helyes táplálkozással, fogyasszanak rendszeresen pl. hagymát, almát, chilit, gyömbért.

DROSERIN

A gyógynövényeket tartalmazó DROSERIN krém a tüdő, a vastagbél, a szív, a máj és a gyomor energetikai pályáit harmonizálja. Érzelmi szempontból ezekhez a pályákhoz a szorongás, a nyugtalanság és a siránkozás tartozik.

A DROSERIN használatával megelőzhetjük a légúti panaszok és betegségek kialakulását, amelyekre télvíz idején hajlamosabbak vagyunk. Naponta legalább kétszer kenjük be vele a mellkasunkat és az arcunkat. Ha a betegség már ágynak döntött, segít újra talpra állnunk.

A helyes légzést télen a nátha is akadályozhatja, ami miatt még ki is szárad a bőr az orrunk körül, és herpesz is megjelenhet. Bekenhetjük vele a sérült orrnyálkahártyákat is. A DROSERIN-ben található illóolajok és gyógynövények javítják a hangszálak működését, segítik a slejm felköhögését és enyhítik a torokfájást.

A tüdő pályájának legyengült működése és az ebből következő helytelen légzés fájdalmat idézhet elő a kulcscsont területén, a vállaknál és a csuklóban. Ilyen esetekben a bőr kiszárad, ekcéma és kiütések jelenhetnek meg rajta. Kenjék be DROSERIN-nel a tenyerüket, talpukat, a tarkót és a száraz bőrfelületeket.

Szél, fagy ellen

A DROSERIN ráadásul kiváló védelmet nyújt a széllel és a faggyal szemben. A helytelen, felszínes légzés gyengíti az immunrendszert, melynek központja a vastagbélben található. A vastagbél energetikai pályájának gyenge működése puffadáshoz, bélpanaszokhoz, fogfájáshoz vezethet. A DROSERIN krémet ilyenkor a hasra, a homlokra, az állkapocsra és az orr alatti területre kenjük.

Szervezetünk működésének harmonizálásáért vagy akár az akut panaszok kezeléséért oldjanak fel egy kis krémet meleg vízben, és vegyenek benne kellemes lábfürdőt. A gyógyító energia mindenhova eljut a talpak reflexzónáin keresztül. A krém hatékonyságának teljes kiaknázásáért vegyék figyelembe a szervórát! A tüdő reggel 3 és 5 óra között, míg a vastagbél 5 és 7 óra között aktív (téli időszámítás szerint).

Ilona Janciová

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

Ha érdekli a téma, ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket:

Nátha, influenza, vírusok ellen: Grepofit