Egy kis megfázás nem foghat ki rajtunk

A tél csodálatos, elsősorban a gyerekek által kedvelt évszak, hiszen ilyenkor olyan sokat lehet mókázni! Csúszkálás, csintalankodás, síelés, korcsolyázás, szánkózás… – mindez azonban nekünk, felnőtteknek sokszor lefagyott tappancsokat, átázott ruhát, náthát, köhögést és sok-sok gondot jelent. Ráadásul a baktériumok, főleg a hideg, locspocsos időben előszeretettel terjednek, jókora fejtörést okozva a szülőknek. A természet és az ENERGY szerencsére számtalan lehetőséget kínál mind a megelőzésben, mind a gyors gyógyulásban.

A jó kis téli, havas hancúrozás után testünk gyors átmelegítésén kívül – felnőtteknél a kedvenc rumos teával, gyerekek esetében pedig hársfa- vagy bodzateával –, az is nagyon fontos, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a megfelelő formájú C-vitamint, azaz olyan C-vitamint, amelyet testünk képes jól feldolgozni. A C-vitamin hő hatására vagy akkor, ha fémekkel kerül kapcsolatba, könnyen veszít erejéből, ezért a nyers gyümölcsön kívül, amely azonban télen túlságosan lehűti a szervezetünket, érdemes étrend-kiegészítők fogyasztásával bejuttatni a szervezetbe.

Megelőzés

A tél utolsó csapásaA FLAVOCEL nemcsak C-vitamint, hanem flavonoidokat is tartalmaz, amelyek védik, illetve elkísérik a C-vitamint a szervezeten belüli végső felhasználás helyére. Így együtt óvják a testet a vírusokkal és többféle baktériummal szemben, valamint antioxidánsként működnek, továbbá számos más fontos anyag tevékenységét támogatják a szervezetben.

A FLAVOCEL-ben szudáni hibiszkusz található, amely C-vitaminban felettébb gazdag gyógynövény, segíti a húgyutak működését, sőt nagyon jól „elboldogul” az atherosclerotikus plakkokkal és a húgykövekkel. A FLAVOCEL új, édes sztíviával gazdagított ízét bizonyára a gyerekek is nagyra értékelik, arról nem is szólva, hogy a sztívia további jótékony tulajdonságokkal erősíti a készítmény hatékonyságát.

Az immunrendszer állapota

Az immunrendszer működése, hatékonysága a test edzettségétől függ, hiszen egész évben ki vagyunk téve az időjárás kénye-kedvének, és ez alól a téli időszak sem kivétel. Az immunrendszer állapota sokban függ az ember általános kondíciójától, ezért a fáradt, kimerült ember szervezete (akár fizikai, akár szellemi vagy lelki kimerülésről van szó) egyszerűen nem tud ellenálló lenni, és hamar megbetegszik.

A kondíció erősítésével, a munka és a pihenés közötti megfelelő arány megtalálásával, valamint az egészséges táplálkozással elindulhatunk a javulás útján. Vannak azonban olyan időszakok, amikor mindez nem elég, amikor az immunrendszernek még erősebb támogatásra van szüksége – főleg akkor, ha eljön a nátha, az influenza és más hasonló betegségek évadja.

Ilyenkor vegyük elő az IMUNOSAN-t. Ez a komplex készítmény erősíti az immunrendszert, és olyan hatékony gyógynövényeket tartalmaz, mint a Dangshen és az Atractylodes macrocephala. Emellett megtaláljuk benne az utóbbi évek egyik legnagyobb slágerét jelentő, immuntápláló Ganoderma lucidum és Agaricus blazei Murrill gombákat is. Az IMUNOSAN életre kelti a túlterhelt immunrendszert, és csatába küldi a legkülönfélébb betolakodókkal szemben.

És ha még ez sem elég?

A fent említett készítmények bátran kombinálhatók az ENERGY egyéb termékeivel.
Ha a betegséget magas láz vagy gennyesedés kíséri, akkor érdemes elővenni a DRAGS IMUN-t. Hosszan tartó, szűnni nem akaró gyulladások esetén gondoljunk a CYTOSAN-ra, ha pedig a légutak környékén is gond támad, alkalmazzuk a VIRONAL-t. Végül a baktériumok vagy vírusok ellen „bevethetjük” még a GREPOFIT-ot is.

Ne hagyjuk, hogy a betegségek megmérgezzék az évnek ezt a csodálatos, bár kissé fagyos időszakát. A természet pihen, ám ezt is óriási eleganciával és lenyűgöző szépségben teszi, ahogyan tőle már megszokhattuk.

Most mi is lassíthatunk egy kicsit, élvezzük ezeket a csodálatos napokat, és hagyjuk testünket regenerálódni, mondjuk a FLAVOCEL, valamint az IMUNOSAN segítségével. Ha pedig majd a tavasz megkérdezi, mit csináltunk télen, mi bátran mosolyoghatunk. ..

Dr. Alexandra Vosátková

Új ízzel a vírusok ellen

Az édes sztíviával ízesített FLAVOCEL:

  • segíti az immunrendszer működését;
  • véd a fertőzésektől;
  • vírus- és baktériumellenes hatású;
  • légúti és húgyúti gyulladások kezelésére kiváló;
  • C-vitamint tartalmaz.

Miben segítenek a FLAVOCEL öszetevői?

Eukaliptusz: Ausztráliából származó, gyorsan növekvő fa. A fa anyaga, valamint a leveleiben levő aromatikus anyagok miatt termesztik. Illóolaja kiváló fertőtlenítőszer a mikroorganizmusokkal szemben, segíti a lerakódások felköhögését és csillapítja a lázat.

Grépfrútmag-kivonat: bizonyítottan vírus-, baktérium- és gombaellenes hatású. Légúti fertőzések, urológiai és nőgyógyászati gyulladások esetén használatos.

Kardamom: a gyömbérfélék családjába tartozó növény. Termése fertőtlenítő, gyulladásellenes és vizelethajtó hatású.

Kopaiva: Brazília egyik legrégebbi és legismertebb, legkedveltebb gyógyító hatású fája. A növényből olajat préselnek, amit kopaiva balzsamnak nevezünk. Jótékonyan hat a hörgők és a tüdő nyálkahártyájára, fertőtleníti a húgyutakat, és segít megszüntetni az ödémákat.

További információ az Energy cég honlapján és az Energy menüpontunkban. Ugyanott ingyenes természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)