Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Hunza só
2009.02.09. 15:39A kérdés:

Kedves László, olvastam a himalaya sóval kapcsolatos válaszlevelet, a kérdésem az alábbi weboldalt olvasva merült fel:http://www.hunza.hu/honap.php Peter Ferreira írása Ezenkívül hálás köszönettel tartozom a 2 évvel ezelőtt általad javasolt urino-terápiáért.Szerepe volt a falak leomlásában a net keresőbe beírt kulcsszó.

A tanácsadó válasza:

Kedves Kristóf!
Nem tudom miért nem hívtál vissza telefonon, vagy miért nem kersel meg személyesen, hiszen tudod az elérhetőségeimet. Azt is tudod, hogy só- és víz ügyekben nagyon otthon vagyok, mert ezzel a két alapvető anyaggal hülyítik és gyérítik a lakosságot. NBem véletlen, hogy feljelentettem a só-bizniszt, s nemcsak én, hanem a Tudományos Rendőrség is. Ha akarod elolvashatod az ezzel kapcsolatos anyagokat a www.aquanet.fw.hu honlapon. Imsreme Peter Ferreira írását is, de aki napi 0,2 gr NaCl-t ajánl, az bioterrorista, s így kezelem minden írását is. Tudod, hogy hlo dolgoztam korábban!
Amúgy meg metallográfus mérnök vagyok és mi igazán keményen tanultuk az ásvány- és kőzettant, valamint a különböző kristályos rendszereket!
Meg aztán voltam sok sóbaányában is ( Wielicska, Parajd) és a hitleri sasfészekben, Brechtesgadenben is. Az ott látottak minden kételyemet eloszlattak, hogy itt egy mesterséges műsóról van szó. Aztán ezt alapozta meg az az ismerősöm is, aki személyesen járt a Hunza-völgyben. Ennek a helynek olyan nehéz a megközelítése ( csak keskeny ösvények vannak, amelyeken egyszerre csak egy irányban lehet közlekedni, s ha szembe jön valaki, akkor annak kell visszatolatnia teherrel megrakott öszvérrel, aki közelebb van a kitérőhöz), hogyha azt a sómennyiséget, amit itt eladnak nálunk onnan származó sóként, akkor január 01-től december 01-ig egyirányban kellene közlekednie az összvéreknek, s akkor felmerül a kérdés, hogy amelyik eljött onnan, az hogyan és mikor megy vissza? Közút, vasút nincs és légi úton sem tudnak szállítani, mert nincs repülőterük. 13 évig voltam légirendész és ismerem a helikopteres közlekedést. Egyedül helikopterrel lehetne onnan szállítani bármit is nagyobb tételekben, de egyenlőre nincs kiépítve olyan helikopteres infrastruktúra, hogy ez a hely a szállítási megközelíthetőség hatókörén belül legyen, ugyanis a helikoptereket nem lehet repülés közben megtankolni.
Javasolom, hogy végezzetek el egy másik kísérletet is a sókkal. Tegyed ki szobahőmérsékletre bármelyik sót és ne takarjad le. Egy idő után mindegyik só veszít a tömegéből, mert a természetes sóknál is van bizonyos fokú szublimáció. A Te általad annyira védett Hunza-sók és Himalája- sók is veszítenek valamit, de nem mennek át olyan átalakuláson, mint amilyenen kellene. Ez azért van náluk, mert nem természetesek, hanem mesterségesek!!!!!!!!!!!!! Szóval nem hinni kell, hanem mérni! Te úgy látszik elhiszed azt a sok birkásítást, amiket a sókkal és a vizekkel kapcsolatban próbálnak beetetni a lakossággal, meg a hiszékenyekkel és tudatlanokkal. Nézd én zenei dolgokkal kapcsolatban nem vitatkozom veled, mert ahhoz Te értesz jobban. Ha viszont azt látom, hogy ismerőseimet, így téged is sikerült annyira beetetni, hogy már az ezzel kapcsolatos tudományos kutatásokat és a tényeket is hajlandó vagy figyelmen kívül hagyni, akkor kénytelen vagyok kipakolni az igazsággal. Aztán, hogy Te már mit csinálsz ennek az információnak a birtokában, az a Te dolgod!
Én nem rád szeretném ezt erőltetni, hanem fel szeretném nyitni a szemed!! A z idézett honlapon is annyi ferdítés van, hogy ezen hasábon keresztül sem terem, sem időm nincs azokat leleplezni.
Nincs is rá szükséged, mert ha elhiszed, hogy a patikában kapható tiszta NaCl jobb is és tisztább is, valamint olcsóbban, és könnyebben beszerezhető, mint az általad javasolt műsók, akkor miért tolod ennek a bioterrorista társaságnak a szekerét? Arra meg már gondolni sem merek, hogy talán Te is közéjük tartozol? Különben miért ezt az utat választottad a kérdésed megválaszolására?
Kérlek válaszolj nekem az általad ismert elérhetőségi formában!
Üdvözlettel: W-V.László

Reflux-vércsoportos táplálkozás
2009.02.04. 17:25A kérdés:

Üdvözlöm Kedves László!A tanácsát szeretném kérni. Édesapámnak kiderült hogy Refluxa van, teljesen be van gyulladva a nyelőcsöve. Ha ez nem lenne elég, hát még - gondolom a reflux miatt - rekeszizom sérvet is diagnosztizáltak nála.Az orvosa tejet!!!, joghurtot!!! és egyéb tejkészítményeket ajánlott neki, illetve a rostos ételeket, teljes kiörlésű lisztből készült termékeket. A vércsoportja "A".Ennek dacára imádja a húst, szalonnát, és minden olyan ételt ami a vércsoport alapú táplálkozásban nem igazán ajánlott neki. Megtenné hogy az e-mail címemre elküld egy mintaétrendet ami a vércsoportja szerint, illetve a refluxos betegsége szerint is megfelelő neki?Kérem az e-mail címemet ne közölje a kérdésemmel együtt.Köszönöm a diszkrécióját.Email: berna1010@freemail.huNagyon szépen köszönöm a segítségét.Berna

A tanácsadó válasza:

Kedves mami10!
Hát! Nehét helyzete, van, mert Ön az Édesapja helyett akar gyógyulni, s Ő meg nem hajlandó megváltoztatni a megbetegítő életmódját. A tej- és tejtermék helyett igyon édesgyökér teát. A kért anyagokat megküldöm.
Amikor Édesanyám 78 évesen megbetegedett és hozzám került, azt mondtam neki: Mama! Gyermekkoromban azt kellett csinálnom, amit mondott, most Édesanyám fogja azt csinálni, amit én mondok!! Nincs apelláta!! Belenyugodott és kénytelen volt azt csinálni, amit mondtam, illetve azt enni, amit adtam neki. Egyetlen családtagja sem élte meg a 80 évet. Anyukám 88 évesen halt meg tavaly.Elfogytak az életenergiái. Adtam neki 10 évet! Úgy 82 éves korában el is ismerte, hogyha nem változtatunk, akkor már rég meghalt volna, s nem érezné ilyen jól magát.
Ezt tanácsolom Önnek is!
Üdvözlettel: W-V.László

Elektroszmog
2009.02.04. 15:07A kérdés:

Kedves László!Elektroszmoggal kapcsolatban szeretném kikérni a tanácsát. Telek/ház vásárlása előtt állok. Úgy tervezem, hogy a vásárlás előtt a telken lévő sugárzások mértékét mindenképp szakemberrel méretném ki. Ugyanakkor, mivel több ingatlan-jelölt is van, a mérés sorrendjét úgy szeretném meghatározni, hogy a mérés nélkül legjobbnak tűnővel kezdődjön. Így remélhetőleg már az első mérés megnyugtató eredményt hozna. Az építendő házat ökologikus építőanaygból tradicionális technikákkal építeném (szalma, vályog, fa), a házat pedig kalitka szerűen leszigetelném. Ugyanakkor a kertben is szeretném minimálisra csökkenteni a sugárzást.Tehát az első jelölt egy erdő szélén helyezkedik el, a legközelebbi lakott ház is 150 méternyire van. A telek 120*40 méteres, hegyoldali. Hátránya, hogy az oldalsó szomszédos telken mobil telefon adótorony helyezkedik el. A tornyon olyan sugárzók vannak amelyek elvileg irányítottak (téglalap alapú lapos sugárzók), de van néhány kicsi kör alakú is. A sugárzók nem a telek felé, hanem azzal párhuzamosan "elfelé" sugároznak. A torony a tervezett háztól kb. 15 méterre van, kb 20 méter magas lehet saccra. Okoskodásom szerint az irányított sugárzás kevéssé káros, ha nem az útjában épül a ház, hanem "alatta".A másik jelölt innen 200 méterre van, egy másik domboldalon. Sajnos az adótorony innen is látszik, azonban ezzel is párhuzamosak az antennák, nem közvetlenül rá néznek. A ház szintén erdőszéli, de lakott házak is találhatóak a környéken. Ezen az ingatlanon egy ház is van, melynek a pincéjét és az alapját meg kellene tartani. Ugyanakkor a pincefödém vasbeton és biztos, hogy nem földelt.Kérdéseim:- Jobb "elbújni" egy adótorony "alá", vagy inkább a 200 méteres távolság a biztosabb?- Megoldható-e a pincefödém "vasalási antennájának" semlegesítése?- Maga a kert védhető-e valamilyen szerkezettel?Üdvözlettel: Viktor

A tanácsadó válasza:

Kedves Vikor!
Gratulálok a tudatoságához! Bár mindenki így keresne lakótelket!Meg így akarna építkezni!
Én sok helyre járok ki a műszsreimmel mérni és a mérések alapján el lehet dönteni, hogy a hasonló "tornyos" adók körzete milyen térerővel sugároz és milyen irányokba, azaz milyen a sugárzási iránykarakterisztikája. Azt is meg lehet mérni, hogy a vasbeton pincefödém árnyékol-e valamit, vagy mindent leárnyékol. A műszereket nem lehet becsapni!
Egy átlagos mobiltorony teljesítménye mindössze 60-100 Watt, viszont ferekvenciája ilyen teljesítménynél is nagyon károsít.
Nem függ a távolság, ha megfelelően védekezünk, bár a kert esetében költségesebb a védelem, ha közelebb vagyunk a toronyhoz. A kertet ugyanis be kell Faraday kalitkázni kb. méterenkénti csupasz légvezetékekkel, amelyeket le kell földelni.
Üdvözlettel: W-V.László

Ezüst kolloid - influenza
2009.02.04. 12:43A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr! Olvastam cikkét az ezüstkolloidról, s ez nagyon elgondolkoztatott. Jelenleg a családomban influenzaszerű megbetegedés van. Nálam ma kezdődött. Az orvosok -a helyi újság cikke alapján -vírusos megbetegedésnek tulajdonítják. Mégis hihetetlen erős antibiotikumokat írnak fel. Ezek lehetséges mellékhatásait olvasva úgy döntöttem, maradok az ezüstkolloidnál- ill. egy Homeovox nevű homeopáthiás szernél.Kérdésem: mennyi ezüstkolloidot szedjek? Meg is kell inni, vagy csak a szájban zubogtatni?Két üveg 200ml-es Nanoszilverem van itthon. 70 éves vagyok, aránylag jó kondícióban és a koromnál jobb állapotban. De miután 5 családtagomat kiápoltam, egy komoly megfázás miatt mégiscsak elkaptam. Náthás vagyok, enyhe hőemelkedéssel.Kérném a javaslatát a szedés mennyiségére. Természetesen a saját felelősségemre fogom alkalmazni. Köszönettel: Batki Józsefné

A tanácsadó válasza:

Kedves Batkiné!
Jó hogy megírta, hogy Nanosilver kolloidja van. Ez nem teljesen tiszta vízből van, ezért ne nyelje le, csak zubogtassa, naponta 3x, 4x 5-10 centilitereket ( likőrös poharakon van bejelölve az 5 cl).
Sokat izzadjon! Igyon desztilláyaltvízel készült hársfa teát. Ha desztilláltvízből készült kolloidot tud beszerezni, akkor azt a zubogtatás után le kell nyelni.
Üljön nyakig a forró kádba, amelyben oldjon fel 3 kg asztali sót és addig tartózkodjon benne, amíg legaább egy fél órát nem izzadt, tetőtől talpig. Perzse ilyenkor csak az a testrésze izzad, amely kinnt van a vízből, de az nagyon. Inhaláljon eukaliptusz olajjal, amelybe cseppentsen 4-5 csepp teafa olajat. Két kiló asztali sót tegyen minden szobába a szekrény tetejére egy műanyag tálba. A radiátorra, vagy fűtőtestre, kályhára tegyen fel vizet párologtatni és fél,liter vízhez öntsön 2 dcl 20 %-os ecetet. Ha csak 10 %-os van, akkor 4 dcl-t öntsön hozzá.
Nem ártana napi 5-10 ezer mg. C vitamint sem szedni, meg Spirulinát és Acidophilust!
Jobbulást kívánok! Aludjon, pihenjen sokat!
Üdvözlettel: W-V.László

Életmódváltás
2009.02.03. 22:37A kérdés:

Kedves Weixl Várhegyi Úr! Én voltam, aki eléggé indulatos és kiábrándultan írtam ide pár napja, és Ön egy nagyon hosszú választ írt. Csak szeretném megköszönni, mert valóban erőteljes késztetéseket indított el bennem az írása. A dolgok mögötti lobbista tevékenységre már én is gyanakszom egy ideje, bár sokan összeesküvés-elmélet szövögetésnek tartják.És hát fogadja őszinte elismerésemet ahhoz sok-sok eddigi tevékenységhez és titulushoz, amit a szöveg végén leírt. (Számomra a "túsztárgyaló" titulus volt a legizgalmasabb :-) bár erről gondolom nem itt kellene eszmét cserélnünk.) Annyit hadd kérdezzek, hogy honnan van még visszaút? Én most 36 éves vagyok, 13 éve használok mobiltelefont és kb 20 éve mikrosütőt. Igaz ezutóbbit viszonylag ritkán. A mobilozást úgy gondolom tudom racionalizálni, a mikrózást pedig akár zéróra csökkenteni. Az Ön véleménye szerint mennyi időtartam után indulhatnak el visszafordíthatatlan folyamatok az emberi szervezetben? Ezúton kívánok Önnek kitartást és lelkesedést a munkájában és kiváló egészséget az életében. Őszinte tisztelettel: Nagy Zoltán

A tanácsadó válasza:

Kedves Zoltán!
Most van abban a korban, amikor már kezd leépülni a szervezete, tehát mindenre jobban oda kell figyelni, mert, ha odafigyelünk, akkor ezt a leépülési szakaszt el tudjuk nyújtani akár 100 évre is!!
A mikrót adja bizományiba, hogy ne is legyen otthon!! A mobilt meg csak nagyon sürgős esetben használja, de azt is harmonizálva (tőlem beszerezhet harmonizálót). Legyne a munkehylén is és otthon is vonalas telefon, csak nehogy azt is drótnélküli változatban használja!!
Ha átáll a helyes életmódra, akkor már egy-két hónap múlva jelentős változást fog tapasztalni, természetesen kedvező formában.
Köszönöm az elismeréseit.
ÜdvözlettelW-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Ecover játék!

Ecover játék

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés