Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Epilepszia
2009.04.06. 15:44A kérdés:

Helo!Epilepsziás vok,nem velem született betegség.Sajnos valami okból kifolyólag ezzel a betegséggel hosszú ideje együtt élek.Csak reggel jön ki rajtam soha máskor nem és akkor is csak abban az esetben ha szervezetem nem kapta meg a 8-9 órás alvást.5 éves koromban megműtöttek,kivették az egyik petefészkem és a vakbelemet,rá egy év múlva a mandulámat,penicilin érzékeny vok.Ezért életmódot váltottam nem olyan régen,saját magam egészségéért.Minden nap: 2 órás edzés előtt megeszek 1 banánt,megiszok egy 3az1-ben kávét és a reggeli algát viszem még be a szervezetembe. Edzés után pirítós,gyümölcs stb,lenmag ledarálva feloldva 2 dl vízben,majd oregáno star(felfázásra) MAJD cink star (ami állítólag jó az epilepsziára) tablettát szedek. Majd egy kicsit később citromot facsarok ki amit feloldok ártézi vízben ami kellően biztosítja a szervezetnek a C vitamin mennyiségét.6 után pedig nem eszek.Kérdésem: Milyen olajat,vagy magvat tudnék szedni ami esetlegesen a kéz folyamatos vízhiányosságát pótolni tudnám(mellesleg egyfolytában kenem gyógyszertári krémmel)?A bőröm fittségére és annak megörzésére mit tudnék szedni?A lábamon lévő viszerekre,hajszálerekre természetes úton történő stabilizálására van mód?Az epilepsziámat mivel tudnám még kompenzálni?164cm magas vok,55kg,25 éves,nő,vércsoportom:A poz.,Köszönöm előre is a választ.

A tanácsadó válasza:

Kedves sz.zs.!
Az epilepszia tipikus hiánybetegség, de környezeti ártalmak is okozhatják (elektroszmog, mobiltelefon, mikrohullámú sütő, stb). A környezeti ártalmakkal kapcsolatban az info@zoldujsag.hu -ról rendelje meg a Zöld Újság 2008 november, december, 2009. január, február, március, április-i számait ( az áprilisit az újságosoknál is megveheti), amelyben folytatólagosan ezekről a témákról írok. A leírtak egy részét megnézheti a www. natursziget.com honlapunkon is. Ezeket a környezeti ártalmakat nagyon komolyan kell venni, mert főleg az agyat és az idegrendszert károsítják.
Kellene szednie, az Omega-3-at (3x1 étkezéskor), a Mega B-Complexet (1x1 este, lefekvés előtt fél órával), A Spirulinát ( 1x1 reggel éhgyomorra), a Chlorellát (1x1 délben étkezés előtt), Szelént ( reggel 1x1-et étkezés előtt közvetlenül), Acidophilust ( 3x2-őt étkezés előtt), Full Spectrumot ( 3x1 étkezéskor). Lefekvéskor, közvetlenül elalvás előtt egy 3 mg-osd Melatonin-t kellene a nyelve alatt elszopogatni. C-1000-ből napi 6x1-et, a C-Plusz-ból, vagy a Flavonoid C-ből szintén 6x1-et fogyaszzon a nap során elosztva, úgy, hogy az utolsókat este 6-kor vegye be. A két C-vitamint egyszerre kell bevenni. Ha ezt citrommal szeretné megoldani, akkor napi 4-5 kg citromot kellene megennie, vagy a kifacsart levét meginnia!!!
Jó, hogy megírta a vércsoportját és a méreteit, korát, mert így komplexebb terápiát tudok adni levélben is.
Tejet, tejterméket semmilyen formában ne fogyaszzon, ne egyen semmilyen húst, még akkor sem, ha ehetné ezeket a vércsoportja szerint. Következetesen be kellene tartani a vércsoport-szerinti táplálkozás szabályait. Reggel egyen sokat, délben kevesebbet, este pedig, nagyon keveset. Bár jó Önnek a kávé, de napi 3-4-nél ne igyon többet, s az utolsót délután 4-ig igya meg. Ehet viszont, akár napi 10 dkg keserű csokoládét is, de csak olyant, amelyiknek 70-80% felett van a kakaótartalma.
Vízből csak tiszta vizet használjon ivásra és főzésre (desztillált, vagy ro.víz). Napi 3 liter tiszta vizet, vagy tiszta vízből készült folyadékot kellene innia. Fontos ez a mennyiség, sőt nagy melegben, még többet is ihat!. Mától kicsit sósabban készítse el az ételeit, de csak a patikában kapható tiszta NaCl-el sózzon!!!! OLvassa el a vízzel és a sózással kapcsolatos másoknak válaszolt anyagaimat, vagy nézze meg a www.auqanet.fw.hu honlapot.
Remélem nincs sem piercingje, sem tetoválása, mert ezek is okzhatják a betegségét. Kérem írja meg ha van és azt is, hogy a testének melyik részén!
Szedhetne cink kolloidot is ( Mantra Főiskolán lehet hozzájutni), sőt ezzel a bőrét is bespriccelhetné, napin egyezer a belsődleges szedés mellett. Ezt is a szájban kellene zubogtatni, mint az ezüst kolloidot, mert úgy szívódik fel a leg jobban. Az arany kolloidból napi 3 cl. a cinkből pedig napi 2 cl-t kellene szednie(cl=centiliter). Este korán feküdjön le ( 21-nél tovább ne legyen fennt, nyáron sem!!).
A visszerekre belsőleg szedje a patikában kapható Venoruton-t (3x1), külsőleg meg kenje a Vein Care nevű pióca kivonatot tartalmazó krémmel. Ha nem kap, akkor jó a Kalmil krém is.
Nagyon fontos, hogy az alábbi olajokat keverje össze és ezeket az olajokat napi szinten juttassa be a szervezetébe, kenyérre kenve, turmixba téve, kiszedett ételekre téve (leves, tészta, főzelék).
-Szőlőmag olaj napi két evőkanál
-Bio szójaolaj napi egy evőkanál
-kendermag olaj napi egy evőkanál,
-lenmag olaj, napi egy evőkanál
- tökmag olaj, napi egy evőkanál ( vagy dióbél olajból ugyanennyi)
Ez összesen napi 6 evőkanál hidegen sajtol jó minőségű olaj.
A bőrének fittségére pedig hidegen sajtolt oliva extraszűz olajat használjon. Ezzel az olajjal kenje be a bőrét, ott, ahol az száraz.
Banánt ne egyen, mert az nem jó a vércsoportjának, helyette aszalt datolyát egyen, vagy grapefruitot, vagy aszalt fügét, mert ezek jót tesznek a keringésének!
A mozgás, az edzés is nagyon jót tesz a keringésének. Csak így tovább!
Gratulálok, hogy rájött: a sorsa a saját kezében van, s ezért már némi változtatást is végzett az eddigi életmódján. Csak így tovább!
Üdvözlettel: W-V.László

Milyen ásványvizet igyunk, ha nincs desztillált, vagy ro.víz?
2009.04.05. 00:03A kérdés:

Üdvözlöm!Most először találkoztam az oldallal, ezért sok érdekességet találok a kérdésekben de főként a válaszokban. Az első ami megfogott a desztillált víz fogyasztásának a fontossága. Én most éppen egy természetes ásványvizet (szénsav mentes) fogyasztok. Nincs víztisztító készülékem, de szeretnék megfelelő vizet inni. Tud olyan palackozott vizet javasolni, amit (készülék hiányában) fogyaszthatok?Válaszát előre is köszönöm. Dóra (B+ 26éves)

A tanácsadó válasza:

Kedves Dóra!
Az info@vizdesztillalo.hu e-mailról olcsón tud hozzájutni vízdesztilláló készülékhez, ha rám hivatkozik. A boltban. vagy patikában 750 Ft-ért adnak másfél liter desztilláltvizet, viszont az ajűánlott készülékkel 30 Ft/liter áron jut hozzá a legtisztább, a szervezet számára legértékesebb éltető vízhez, akár ivásra, akár főzésre használja azt. A készülék ára boltban 65 ezer Ft, de ha az e-mailról rendeli, akkor többezer Ft-al olcsóbban jut hozzá. Kaphatja részletre is ha a felét kifizeti. A részlet összege és a törlesztés ideje megegyezés kérdése. Így hamar, mintegy félév alatt megtérül a befektetése.Ez a készülék hordozható, viheti magával az utazásai során is.
Ha az ujvizforras@freemail.hu-ról rendel készüléket, akkor szintén tud részletre vásárolni, ha rám hivatkozik, de ez drágább, úgy 90 ezer Ft körüli áron kapható. Ez fix készülék, s ha gázzal működteti, akkor csak 6 - 8 Ft-ba kerül egy liter előállítása, villannyal szintén 30 Ft/literbe kerül. Ennél a készüléknél a hűtésre használt vizet, melyet a csőlíra felmelegít, hasznosítani lehet a háztartásban mosásra, fürdésre, s ezzel is energiát lehet megtakarítani.
Ezeket azért írtam le, mert nem biztos, hogy az a jó választás, hogy berendezkedik ásványvíz fogyasztásra, úgy az ivást, mint a főzést illetően. Részben többe kerül literenként, mint bármelyik ismertetett desztillálással nyert víz literje. Másrészt tudni kell, hogy minden ásványvíznek van szervetlen ásványianyag tartalma. Ha az ásványvizet úgy isszuk, hogy két étkezés között szomjasak vagyunk, akkor számolni kell azzal, hogy az ásványvizben lévő szervetlen ásványi anyagok nem indítják be az emésztést és ez miatt sajnos lerakódást okoznak a keménységüktől függő mértékben főképpen a szív- és érrendszerben, a vesében és az izületekben.
Eddig már nagyon sok ásványvizet mértem be és csapattam ki belőlük a szennyezéseket. A legjobb ásványvíz az olasz Lauretana víz volt, amely nem más, mint gleccserjég olvadék és szinte desztilláltvíz tisztaságú. Sajnos egy másfél literes palac ára is annyiba kerül, mint a desztilláltvíz: 750.-Ft. Nem is lehet mindenütt kapni.
Amikor a Szentkirályi-víz Párizsban első díjat nyert, akkor már mértem és ismertem az AVE-vizet és azt mondtam, hogy ha ez lett volna ott Párizsban, akkor megverte volna a Szentkirályit is. Jó jós voltam, mert nem hinni kell, hanem mérni és a méréseim igazolva voltak azzal, hogy a rákövetkező évben Párizsban az AVE-víz nyerte el az első díjat. Ez egy debreceni mélyfúrású kút vize.

Sajnos a legjobb vizek is egy idő után szennyezettekké válnak, ugynis a föld alatti üregekben lévő, jó minőségű víz-kincs, az ipari kitermelés hatására egyre fogy. A fogyással a víz szintje egyre alacsonyabb lesz. Ilyenkor a közlekedő edények elvén működő föld alatti csatornácskákon keresztül,a felszín alatti vízrétegekből különböző vizek kezdenek szivárogni a föld alatti üregekből kitermelt víz helyére és a meglévő vízzel keveredve rontják annak minőségét. Az így lassan elszennyeződő vizet is ugyanazzal a márkanévvel adják el, mint előzőleg a még tisztábbat.
Így lett a Vera nevű vízből is szennyezetté váló víz, vagy a bagi Petőfi-forrás vize is elszennyeződött
A legutóbbi méréseim szerint az AVE -víz szénsavas és szénsavmentes változata még mindíg tiszta volt. A Szentkirályi - víz közül a kék és a zöld kupakosok még tiszták voltak, de a rózsaszín kupakos már szennyezett volt. Sajnos ezt ihatja Ön, mert a B-sek nem ihatnak szénsavas vizet.
Az ásványvíz forgalmazók rájöttek, hogy ha egy víznek minél alacsonyabb az összes ásványianyag tartalma, akkor az a leg kelendőbb a tudatos vásárlók körében. A nem tudatos vásárlóknak minden bóvlit el lehet adni!!!! Mint említettem tehát, minden kitermelt ásványvíz, még a leg márkásabbak előbb-utóbb , az iparszerű kitermelés miatt elszennyeződnek.

Én ha nincs semmilyen ivóvizem és Budapesten, vagy Vácott, Kismaroson vagyok, akkor Budapesten a Múzeum krt-i BIO ABC-be megyek reverz ozmózisos vízből gyártott pí-vizért, mert ez az egy pí-víz tiszta csak. A tulajt én beszéltem rá a víztisztító beszerzésére és azóta sokat nőtt a forgalma is. Vácott, Dunakeszin és Kismaroson Gergely Péter által hasonló, ro-s vízből előállított p-vizet árulnak. Őt is én győztem meg a tiszta, ro. vízből készített pí-víz forgalmazására. Ha másutt vagyok és nincs ivóvizem, akkor megpróbálok hóléből nyerni vizet, vagy friss és tiszta esővizet szerzek be és azt iszom meg, vagy használom fel, de előtte ezüst kolloiddal fertőtlenítem.(az mindíg van nálam, de ha nincs, akkor felforralás után fogyasztom el csak).

A leírtak alapján sokan gondolhatják, hogy miért fektetek ennyi energiát a tiszta víz beszerzésére, előállítására? Hát azért, mert a szervezetünk átlag 70%-a vízből van, az agyunk és vérünk víztartalma, pedig 90% felett van, s nem mindegy, hogy milyen tisztaságú,és milyen minőségű vízzel pótolom szervezetem vízhiányát, vagy milyen vízzel fedezem, szervezetem víz-szükségletét.
Mindíg nézem az áruházak, boltok ásványvizes standjait, s ha új márkájú vízre lelek, akkor azt megveszem és otthon el szoktam végezni a méréseket és a kicsapatást. Általában ezek a vizek olcsók, mert bevezető áron vannak a kereskedelemben, ugyanis így tudják rászoktatni a vevőket, akik az olcsóbb ásványvizeket keresik. Nos, ezeknek a vizeknek a legtöbbje még nagyon tiszta, s el lehetne vinni őket Párizsba is a víz világkiállításra, de lehet, hogy pár év múlva már nem.

Amikor ilyen vizet vásárolok, akkor meg szoktam nézni az összes oldott ásványianyag tartalmát. A jobb vizeké úgy 500 és 600 mg között van literenként, amelyből 450-550 mg a hidrogénkarbonát, azaz a természetes szénsav. Ha az össz.oldott tartalomból kivonom a hidrogénkapbonát értékét és 100 alatti, vagy nem sokkal 100 feletti (100-120) értéket kapok, akkor azt a vizet közvetlenül az étkezés előtt meg merem inni, vagy ha nem étkezem, bekapok valami gyümölcsöt, vagy keserű csokoládét, hogy legyen emésztési folyamat a gyomromban, mert így talán az ásványvízben lévő szervetlen ásványi anyagok is valahogy feldolgozódnak és hasznosulnak a szervezetemben.
Ezt tanácsolom Önnek is! Ha az AVE, vagy a Szentkirályi vizek mellett dönt, akkor ha azokból csak szénsavas van, akkor azt is megihatja, mert igaz a szénsav nem jó a vércsoportjának, de még mindíg kevesebb ártalmat okoz, mint például a szénsavmentes vizekben lévő esetleges szennyeződések (pl. Szentkirályi, rózsaszín kupakosa helyett, ebből a márkából a zöld-, vagy kék kupakos palack vizét vegye és igya) Vannak már piros kupakos oxigénnel dúsított, természetellenes vizek is, azokat nem ajánlom addig, amíg a méréseimet be nem fejeztem ezeknél a vizeknél.

Ne felejtse el, hogy nemcsak a megivott víz minősége számít, hanem az is, hogy milyen minőségű vízzel készített élemiszereket fogyaszt!! A Rózsa utcai Vegetáriánus Étteremben példul ro.vízzel készítenek minden ételt, de ugyanezt nem biztosítják más, esetleg híres éttermekben sem. Ugyanez igaz a kenyérre is. A legtöbb pék csapvízzel készít minden pékárut. A Piszke Pékség minden pékáruja viszont ro.vízzel készül, csak nem lehet mindenütt kapni. Ezért lehetőleg magam készítem el itthon az ételeimet,italaimat, és mindet tiszta vízzel.
Az egészségünk szempontjából semmi nem lehet fontosabb a tiszta víznél a tiszta levegő után, ezért kérem gondolkodjon el azon, hogy nem jobb-e egy otthoni víztisztító által nyert vizet felhasználni ivásra, étkezésre? Inkább vigye el a cipőjét talpaltani, mint egy másikat vegyen helyette, vagy hordjon tovább egy ruhát, de így előbb hozzá tud jutni egy tiszta vizet adó víztisztító berendezéshez. Ha kevesebbet beteg, akkor jobb a közérzete, több a keresete (most viszik le 60 %-ra a táppénzt). Higgye el, hogy az egészséges életmód, az egészséges élet a legjobb befektetés, rövid- és hosszútávon is, s ennek egyik alapeleme a tiszta víz!!!!
Üdvözlettel: W-V.László

Ingatlan felmérés, műszeres elektroszmog mérés
2009.04.03. 13:04A kérdés:

Kedves László! Érdeklődni szeretnék, hogy vidéken is vállal-e ingatlan felmérést, földsugárzás és elektroszmog-mérést, kivédést és ha igen, mennyibe kerül?Köszönettel: M. Krisztina

A tanácsadó válasza:

Kedves Krisztina!
Attól függ, hol van a vidék, mert a távolságtól függ a kiszállási díj (Verőcéről indulok). Ha kutat is kell keresni, akkor 20 és 50 ezer a felmérés a terület nagyságától függően.
Ha kutat nem kell keresni ( vízér a kútásáshoz), hanem radiesztéziás mérést kell csinálni( különböző földsugárzások) és az összes műszeres mérést, akkor az 25.000.-Ft, és számlát is adok, mert ha valakinek van a családban vállalkozása, akkor, mint biztonságtechnikai vizsgálat és mérés címen el lehet számolni költségek között.
Az egészségük érdekében fontos, hogy milyen környezeti ártalmak és fölsugárzások vannak a lakókörnyezetükben és hogyan lehet azokat kivédeni, vagy ártalmatlanítani.
Ha kérik a mérést, akkor egyeztessünk időpontot, mert nekem figyelembe kell vennem az asztrológiai időpontokat is, amelyek befolyásolhatják a mérés pontosságát.
Üdvözlettel: W-V.László

Ezüst kolloid és a desztilláltvíz
2009.04.02. 11:55A kérdés:

Tévhitek?Kedves László!2 témában szeretném megkérdezni a véleményét:1. Ezüst kolloid fogasztása. Ön is ajánlja az ezüst kolloid fogyasztását. Több természetgyógyász is használja és ajánlja. Én és a családom is fogyasztjuk.Viszont több oldalról is támadják. Indok: "Az ezüst nem válogat a testfehérjék és a baktériumok között, beépül mindenbe, amivel találkozik... Az emberi szervezetbe beépülve argyriát (ezüstmérgezést) okoz. Ennek következménye a bőr, belső szervek, köröm, íny kékes-szürke elszíneződése. Az argyria nem kezelhető, állandósult állapot."Lásd: http://www.tenyek-tevhitek.hu/gyakran-feltett-kerdesek.htm#ezustkolloid Kédem: Mi az igazság az ezüst, az arany és a réz kolloid fogyasztása körül?Melyiket milyen esetben javasolja alkalmazni, vagy pedig nem tanácsos / tilos használni? Akkor mi van a történelmi igazolásokkal: pestis járvány... stb.2. Desztilált víz használata.Ön is fogyasztja. A mi családunk is 1 éve használja, ezzel főzök. Ezzel a termékkel kapcsolatban is több félreértelmezést találtam. Más olyat is találtam, hogy azt mondták "halott víz". Én úgy gondolom hogy lehet energizálni, pozitív információkkal feltölteni. Alapvetően a legmeggyőzőbb érv, hogy az infúzióhoz is ezt használják. Akkor meg kérdem én, miért ez a sok félretájékoztatás? Üzleti érdekek miatt? A legutóbb több helyen is találtam egy cikket, amely kifejezetten azt írja, hogy rákos betegnek szigorúan tilos desztilált vizet fogyasztania. Lásd: http://www.asztralutazas.hu/index.php/kitekint/A-RAKGYOGYITAS-HALALOS-VESZELYEIROL.html Természetgyógyász ismerősöm, pedig ez az első amit ezeknél a betegeknél javasol. Most hol az igazság?Megtisztelő válaszát előre is köszönöm:G r é t i

A tanácsadó válasza:

Kedves Gréti!
Én immáron 9. éve napi szinten fogyasztom az ezüst kolloidot és nem vagyok kékvérű!!!!!
Régen a nemesek azért voltak kékvérűek az ezüsttől, mert ezüst-port ettek. Rájöttek, hogy így nem lesznek betegek, nem kapnak el fertőzést, az alattvalókkal folytatott szexuális értinkezés során sem. De még ők sem kaptak ilyen nagy mennyiségű ezüst bevitelétől sem mérgezést!!!
Bármelyik kolloidot is fogyasztja ( én is használok, arany, réz-, cink-, és kén kolloidokat is), egyikkel sem lehet mérgezést előidézni, mert 10-20 ppm körüli töménységben egyik sem toxikus, azaz nem mérgező!! Azért kell naponta bevinni a szervezetbe, mivel a felesleget a máj kiválasztja.
Mindegyik nagyon jó nyomelem pótlására, de sok más betegség kezelésére, vagy megelőzésére is. Ha ezen az oldalon mindet leírnám, akkor kevés lenne a rendelkezésre álló felület(irja be a keresőbe és megtalálja a kédéseire a választ, de ki kell hámozni az igazságot, mert ott is vannak ferdítések!). A hivatalos gyógyítás nem örül ezeknek a szereknek, mert a gyógyszerekhez képest olcsóbbak és sokkal hatásosabbak, valmint nincs mellékhatásuk sem. Ha valmi ilyen jó, akkor azzal rémisztgetni kell a tudatlanokat, mert különben senki nem járna orvoshoz, senki nem venne gyógyszert és akkor bezárhatna a gyógyszeripar, amely a világon a második legerősebb gazdasági húzóágazat a fegyvergyártás után.
Ugyanez a megállaítás igaz a desztilláltvízre is!! A gyógyszeripar óriási összegeket költ a tudatlanok megijesztésére és tudatlanságban tartására. Neves szakembereket pénzel le, vagy tart sakkban(nőügyek, bűnügyek, homszexualitás, stb. miatt), hogy a különböző, szintén lepénzelt, vagy sakkban tartott médiák, politikusok útján, akár rendelet útján történő tiltással (pl. parlagfűirtás elmulasztása miatti büntetés!) is igazolja, hogy az ő állításaik az igazak a természet rendjével szemben.
Dr.O.Z.A.Hanish 105 éve desztilláltvízzel gyógyítja a rákot!! Én is az ő módszerét alkalmazom 100 %-os sikerrel!!!! A mostani rák ellkeni csodaszer, a kétszer desztillált víz, de hogy ne legyen nagyon hatékony, ezért csak szénsavas változatban engedik forgalmazni, ami vércsoport szerint pedig ártó hatású, a rákbetegségektől leginkább szenvedő A-s és AB-s vércsoportúak számára.
Igen, igaza van! Lehet a halott víznek titulált vizet pozitív információkkal, energiával feltölteni. A vallásos zsidók nem tesznek vele semmit, mégis 4000 év óta ezt isszák, ezt használják és semmi bajuk a desztilált víztől. Kérem olvassa el az ezzel kapcsolatos anyagot a www.aquanet.fw.hu honlapon. Ne foglalkozzon, azzal, hogy ki mit ír le, vagy mivel riogatja lakosságot. Ezek mindegyike szándékos dezinformáció és birkásítás, meg félelemben tartás (ez is egy információ a víz számára, tehát még a gondolatainkra is vigyázni kell ebben a kérdésben). Kérem olvassa el e támában Dr. Masari Emoto a Víz üzenete, a Víz rejtett bölcsessége,... stb ezzel kapcsolatban magyarul is megjelent fotókkal is dokumentált könyveit!
Ha valki mégis hitetlenkedne, akkor mondja nekik az infúziót, vagy ajánlja nekik, hogy desztillált vízzel locsokják a növényeiket, más növényeket pedig csapvízzel. Hamarosan látható lesz a különbség, ugyanis a "halott" víztől sokkal jobban fejlődnek növekednek a növények, míg az ajánlott csapvíztől pedig csak vegetálni fognak!!A tiszta esővíz is desztillátvíz minőségű víz és mégsem halott, mert minden eső után megújul a természet. Sajnos már vannak savas esők is, amelyek már nem tiszták, mint ahogy a csapvíz sem tiszta és ezektől meg elpusztul a természet. No komment!!
Óriási eredményeket értem el a desztillátvízzel való gyógyításban, és nemcsak a rákbetegségeknél, hanem valamennyi betegségnél.
Van még egy igen erős ellenzés a só kérdésében is. Ha Ön tiszta, patikában kapható nátriumkloridot használ, akkor még a rákból is ki fog gyógyulni, MInden más étkezési só, amely kereskedelmi forgalomban kapható, vérmérgező adalékanyagokat tartalmaz, melyeket szándékosan, lakossággyérítés miatt kevertek, kevernek bele!!!!
A parlagfű fokozza a szervezet őssejttermelő funkcióját, azaz minden betegségnél látványos gyógyulást idéz elő, de különösen a daganatos betegségeknél. Egy válaszomban már erről is írtam. Kérem keresse meg a válaszaim, között. Én napi szinten fogyasztom a parlagfüvet, már évek óta. Ma is már kétszer tettem az ételeimhez. Igaz most szárított formában (porítva van) használom, de hamarosan ismét lesz a kertemben, friss zöld is!. Én úgy irtom, hogy megeszem, s ez miatt még meg sem tudnak büntetni!!!
Nagy lakossággyérítő a margarin is és minden margarint tartalmazó étel ( az összes cukrászsütemény!!), de ugyanez mondható el a tehéntej és tehéntej termékekről, a nem homogénezett vajat kivéve, mert a homogénezés mindent tönkretesz.
Ugyanúgy lakossággyérítő a mikrohullámú sötő is, vagy a mobiltelefon, meg az elektroszmog. Olvassa el az ezzel kapcsolatois írásaimat ezen a portálon, vagy a Zöld Újság különböző számaiban (2008 nov. dec. 2009. jan. febr. márc, ápr.).
Szóval lenne mit tanítani az iskolákban, de hát akkor túlnépesedne a Föld. Aki tud dolgokat, az tesz ellene és az a háttérhatalom számára értékes emberként marad az élők sorában. Ezért engedik az ilyen oldalak meglétét is, mert az azért nem volna jó, ha eltűnne az emberi populáció a Fökldről
Bármit hall, bárhonnan, akkor először mindíg azt nézze meg, hogy az említett dolog milyen formában van jelen a természetben, azaz hasonlítsa a természetes dolgokhoz és folyamatokhoz, mert a természet törvények örök törvények! Nem tudja azokat megváltoztatni egyetlen kormány, egyetlen hatalom, de még a gyógyszeripar sem!!
Üdvözlettel: W-V.László

Ajánlott táplálék-kiegészítők
2009.04.01. 22:02A kérdés:

Kedves László!Korábban válaszolt az ekcéma-szoptatás témakörben nekem. Még kérdéseim lennének: Az Ön által ajánlott tablettákat (Acidophilus, Chlorella alga, Spirulina alga, C komplex, B komplex, Omega 3) mennyi ideig ajánlatos szedni? Hónapokig?Másik kérdésem az lenne, hogy az ezüstkolloidból Ön napi 1x 50 ml-t ajánlott zubogtatni majd lenyelni. Akkor az azt jelenti, hogy kb. 10x 1 percig lehet 5 ml-t? Mert kb. ennyit lehet egyszerre.KöszönettelF. Erika

A tanácsadó válasza:

Kedves Erika!
Amiket ajánlotam, azokat folyamatosan kell szednie, azaz, minden nap!!! Nemcsak Önnek, hanem mindenkinek, mert a mai táplálékaink már nem tartalmaznak annyi nyomelemet és vitamint, amelyek a környezeti ártalmakkal terhelt szervezetünk egészségesen tartásához elegendőek lennének! Én már 21 éve szedek még az Önnek ajánlottnál is többet, minden nap!
Az 50 ml, az 5 cl, tehát egy kis kupicával ( vannak likőrös poharak, amnelyekn a 3 cl és az 5 cl be van jelölve. Ez elfér a szájában és azt kell 10 percig zubogtatni, naponta egyszer!
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés