Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Candidiázis

A kérdés

Tiszteletem!Kérdezni szeretném öntől hogy mit tudna javasolni a candida gomba mihamarabbi gyógyulására,ugyan is a lányom sajnos ebbe a rossz betegségbe szenved,a lehetőségéhez mérten már sokmindent kipróbált de sajnos kicsi sikerrel.Köszönöm a választ....

A tanácsadó válasza

Kedves Asszonyom!

Mindenki szervezetében van candida gomba. Ez a gomba akkor kerekedik felül az immunrendszerünkön, ha az valami miatt gyenge, vagy legyengült. Több adatot kellene tudnom a lányáról ( hány éves, milyen a vércsoportja, milyen magas, hány kiló, él-e aktív nemi életet,milyen munkaköre van, érik-e ártalmak a munkája során, melyek a kedvenc ételei, stb..), mert így csak általános terápiát tudok adni, melyet később lehet finomítani, ha megadja a kért adatokat.Felkereshet a rendelőmben is! Bejelentkezés, a 06-27-350-204-es telefonon.
Az alábbiakat javasolom számára:
Döntse el, hogy meg akar-e gyógyulni, s képes-e mindent megtenni a gyógyulás érdekében?
Ne mástól várjon segítséget, mert senki nem tud más helyett gyógyulni. A gyógyulás érdekében meg kell változtatnia eddigi életmódját és eddigi táplálkozását, mert ezek valamelyikének a nem megfelelősége idézte elő az egészségügyi problémáját.

Vércsoportja szerint kellene táplálkoznia, helyes ételtársítással és helyes étkezési sorrend betartásával. Kerülni kell minden húsféleséget, állati zsiradékot, tejet, tejterméket, margarint és minden olyan ételt, amelyek ezek valamelyikét tartalmazzák. Reggel 7 és 9 óra között kellene sokat ennie és este csak gyümölcsöt ehetne, vagy más könnyen emészthető ételeket. Étrendjének több mint 50 %-át a nem hőkezelt ételeknek kellene kitennie.Csak frissen készített ételeket fogyaszthat.

Semmi olyant nem fogyaszthat, ami mikrohullámű sütővel volt melegítve, vagy főzve. Ha a közelében bekapcsolt mikróban melegít valaki valamit, távolodjon el a mikrótól legalább 20 m távolságra. Ne használjon mobiltelefont, vagy ha használ, akkor legyen azon egy sugárzásokat harmonizáló EMF chip (én is forgalmazom).

Az ágya körül, amikor alszik, vagy pihen, vagy regenerálódik, akkor 2 méteres körzetben ne legyen semmilyen olyan elektromos vezeték, vagy berendezés, amely áram alatt van. Ezeket áramtalanítani kell erre az időre, vagy hálózat harmonizálót kell alkalmazni, ami tőlem beszerezhető. Amikor alszik, vagy pihen, a feje mindíg Északi irány felé legyen, hogy a test mágnese mezeje párhuzamos legyen a Föld természetes mágneses mezejével.

Semmit nem fogyaszthat, ami cukorral, vagy cukorpótlóval készült. Édesítésre csak Steviát (sztívia) használhat, de azt sem feldolgozott állapotban, hanem csak a szárított levelét összeporítva ( vigyázat(!), mert 30-szor édesebb a cukornál). A steviát jázminpakóca néven is be lehet szerezni a bio-boltokból.

Mozogjon minél többet ! Naponta egyszer legalább 30 percig folyamatosan meg kell izzadnia a sporttevékenység során, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól és jó legyen a keringése. A mozgás minden gyógyszert pótol, de olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná. Járhat rendszeresen szaunába és infra szaunába is.

Fogyasszon minél több hidegen sajtolt olajokat. Szőlőmagolajból napi 2 evőkanállal, len- vagy kendermag olajból napi egy evőkanállal, bio szójaolajból napi egy evőkanállal és oliva extraszűz olajból napi egy evőkanállal. Ez napi 5 evőkanál hidegen sajtolt olaj, melyet össze kell keverni reggel és a nap során be kell jutatni a szervezetbe. Lehet olajos kenyeret enni, lehet turmixba tenni, lehet salátákba tenni, lehet a kiszedett ételekbe (leves, tészta, főzelék, rizs stb) tenni, a lényeg az, hogy ez a mennyiség a nap során bejusson a szervezetébe. Olaj a szájban! Béke a májban! Ha a mája megfelelően müködik, akkor a gombákat és főleg a gombák által termelt toxinokat semlegesíteni tudja az immunrendszer. Finomíthatja még a terápiát azzal is, hogy napi 3-szor 20 csepp máriatövis magolajat belecsepegtet az utolsó falat ételébe és úgy eszi meg azt.

Azt, hogy mindezeket és a továbbiakat megértse, vegye meg Jeanne M.M. Dr. Zoltan P. Rona által írt "Teljes Candida Kézikönyv " című könyvet (Kolumbusz Kiadó), melyet én lektoráltam.

Az alábbi táplálékkiegészítőket javasolom szedni:
Spirulina Max: reggel 1 szem éhgyomorra
Chromium Max: reggel 1 szem éhgyomorra
Szelén (kelátos): reggel 1 szem éhgyomorra
Acidpohilus (AC Zymes): napi 3x2 étkezés előtt
Omega-3: napi 3x1 étkezéskor
C-1000: 6x1, naponta bármikor, a nap során egyenlő időközönként
C-Plusz: 6x1, " " " a kettőt egyszerre kell bevenni
Mega B-Complex: este vacsorakor 1 szemet,
B1 250 mg-osból. lefekvés előtt fél órával egy szemet.
Melatonin: lefekvés előtt 5-10 perccel egy 3 mg-osat el kell szopogatni a nyelv alatt.
Q-10: napi 20 mg valamelyik étkezéskor. A Q-10 el együtt be kell venni egy 200 mg-nyi L-Carnitint is.
Ezüst kolloidból ( 10 ppm-es) napi 3x1 műanyag evőkanálnyit be kell venni a szájba és ott 10 percig zubogtatni kell, majd lenyelni, ami még ennyi idő után nem szívódott fel a szájüregből.
A táplálékkiegészítők többségét a nevemre megvásárolhatja (30 %-os kedvezménnyel) Bp. VII. Teréz krt 9, vagy XIV.ker. Hungária krt 80/a alatt.

Sózásra csak patikai sót (NaCl) használjon, de azzal bátran sózzon és a megszokottnál egy kicsit sósabban egyen, amíg meg nem gyógyul.
Üdvözlettel és mielőbbi gyógyulást kíván: Weixl-Várhegyi László
Interneten lévő előadásaim:

http://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0&feature=player_embedded

http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=116&v_id=7551 ezen először hírek vannak, majd utána jön a velem készült műsor prof.dr.Dávid tamással( 2x30 perces anyag)

http://www.youtube.com/watch?v=W6gZXmm_ROI&feature=related
ez szintén egy előadás, amelyet márciusban tartottam az elektroszmog egészségkárosító hatásairól

Ez rádióadás:
http://tisztahangok.wordpress.com/2010/06/28/veixl-varhegyi-laszlo-termeszetgyogyasz/