Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Műfogsor és haspuffadás. IBS

A kérdés

Kedves László!Köszönettel megkaptam válaszát, a "körömgomba" kérdésemre! Nagyon köszönöm a javaslatokat, és igyekszem teljesíteni az előírtakat.A prblémám az, hogy műfogsorom van, aminek a külseje porcelán, belül vizsont fém. Mit javasol tehát, az ezüst-kolloid szedésére?Az előírt kúrát mennyi ideig kell betartani?A másik kérdésem, az lenne, hogy a lányom többször panaszkodik haspuffadásra, görcsre, hányingerre. Több kivizsgáláson voltunk, és a "betegséget" IBS-nek diagnosztizálták. Azonban a tünetek, gyakram előjönnek. Mit javasolna ezek enyhítésére?Köszönettel:Szabó Ildikó

A tanácsadó válasza

Kedves Ildikó!
A műfogsor nem probléma, mert a fém része sav- és lúgálló, tehát nem lép az ezüsttel vegyi reakcióba, ha azt zubogtatja a szájában. Én 8 éve folyamtosan viszek be a szervezetembe ezüst kolloidot, többféle formában is. Mivel a kolloid 40 ppm alatt nem toxikus, így akár naponta két üveggel is meg lehet inni, zubogtatásos rendszerrel. Ne féljen tehát Ön sem tőle! Ma már sokfelé, sokféle fertőzésnek vagyunk kitéve. Ha elegendő vitaminokat fogyasztunk és használjuk az ezüst kolloidot minden olyan területen, ahol jó a megelőzéshez (fürdővíz, fogmosás, kivett protézis tárolóvizébe ,, gyümölcs-, zöldség fertőtlenítés, befőzés, erjedés-gátlás, tartósítás, stb).
Az IBS-es betegeknek szigorúan a vércsoportjuknak megfelelően kell étkezniük és ki kell zárni az étkezésből minden tejet és tejterméket, még akkor is ha esetleg a vércsoportja szerint fogyaszthatná ezeket. Még akkor sem ehet ilyeneket, ha csak nyomokban van pl benne tejpor, vagy sajt, vagy más tejtermék!!! Ha nem O-ás a vércsoportja, akkor kerülje a paradicsomot és azz azzal készült ételeket. Ha nem AB-s, akkor pedig kerüljön minden olyan ételt, amely búzából, búzalisztből készülkt, vagy tartalmaz ilyen anyagokat
Tartsa be szigorúan az ételtársítási szabályokat is. Ezekkel kapcsolatban kérje meg a marki. anita@freemail.hu e-mail címről a Mazdaznan ételtársítási táblázatot és azt is szigorúan tartsák be. A margarint és a margarinnal készített ételeket is sürgősen kerülje el. Erről most írok egy anyagot a honlapra, majd olvassák el, s megértik, hogy miért.
Azért kelle az IBS-t komolyan venni, mert a bélrendszer nem játék. A testünk átlagos felülete 3 négyzetméter. A tüdőnké 30 négyzetméter, a beleinké pedig 300 négyzetméter!!! Az egészséges bél hámsejtjei 2-3 percenként újulnak meg. IBS-nél ez a megújulási folyamat nem tökéletes a bevitt rossz" üzemanyag", azaz táplálék miatt. Legtöbb ember mozgó pálinkafőző, mert rosszul társítja és rossz sorrendben fogyasztja az ételeit. A könnyen emésztehető ételeket ( gyümölcs, kompót, édesség, stb) kell először fogyasztani, mert ezek rövid ideig vannak a gyomorban. Ha ezt étkezés után esszük, akkor a gyomorban állás során ( nem tudja megelőzni a gyomorban hosszabb ideig tartózkodó, nehezebben emészthető ételeket (fehérjék, keményítők, zsírok, olajok stb)) erjedni kezd az ilyen étel. Az erjedés során etil- és metilalkohol keletkezik, melyekből az utóbbi súlyosan károsítja a májat, de az egész szervezetet és később akár vakságot is okozhat!!!! Magyarországon a bél-daganatos megbetegedésekkel kapcsolatban van a legtöbb probléma. Ezért vagyunk ebben a betgségnemben sajnos világelsők!!! Minden konyhát vezető nőnek, férfinak már gyerekkorban meg kellene tanulni az ételtársítási és az étkezési sorrend szabályait. Ezt sajnos Ön sem jól tanulta meg, s nem is jól adta tovább és beleszoktatta egy egészségtelen táplálkozási rendszerbe a csemetéjét, akinek a szervezete már nem olyan ellenálló, mint az Édesanyjáé, mert azóta nőt a környezetszennyezés és egyre silányabb minőségűek az élelmiszerek is.
A bélben nagyon fontos, hogy elegendő számú és mennyiségű úgynevezett barátságos bélbaktérium-flórája legyen. Az IBS is azért keletkezik, mert ezekből hiány van a belekben. Én 20 éve folyamatosan szedek ilyeneket minden nap. Ha a bélbaktériumok mennyiége megfelelő, akkor 70 %-ban megerősödik az immunrendszer. Már Hippokratész is megmondta, hogy "A Halál a belekben lakozik!". A tünetek mindaddig elő fognak jönni, amíg gyökeresen meg nem változtatják a megbetegítő életmódot!!! Az Acidophilusból 2x2-őt kellene szedni étkezés előtt, a Protexinből pedig 1x2-őt étkezés előtt! Kellene a Spirulina, a cink, a szelén, a C- és B vitaminok. Ugyancsak kellenek a hidegen sajtolt vércsoport szerinti olajok, kellene az elektroszmog mentesítés(olvassák el ezen a honlapon lévő, ezzel kapcsolatos írásaimat), kellenének a Schüßler-sók is. Kellene a patikai NaCl használata minden étel sózásához ( ez Önökre is vonatkozik!), mert a többi só mérgező anyagokat tartalmaz. Olvassák el a www.aquanet.fw.hu honlapot. Ugyancsak kellene a tiszta víz is ivásra, főzésre. Ezzel kapcsolatban is nézzék meg az aquanetes honlapot! Tiszta víz nélkül sincs gyógyulás az ilyen betegségnél!!!
Úgy érzem, hogy elbagatelizállják ezt a bajt, pedig ez nagyon komoly egészségügyi probléma. Sajnos a gyorséttermek is hozzájárulnak ehhez a problémához az átlagosan 32 % transz zsírvsavat tartalmazó ételeikkel, meg a sok paradicsomos, cukros, búzalisztes termékeikkel.
Azt javasolnám, hogy a letekkel együtt kerssenek meg a rendelőmben, mert úgy komplexebb terápiát tudnék adni. Hozzanak hangrögzítésre alkalmas berendezést, hogy azt visszahallgatva nem felejtik el azokat az intelmeket, amelyeket majd mondok. Ott én is tudok adni ételtársítási táblázatot.
Vegyék komolyan az IBS-t, mert a vége az lesz, hogy kivezetik a hasfalra a végbelet zacskóba fog ürülni a széklet. Most a kezdet kezdetén még könnyű visszafordítani
a folyamatot.
A bél betegnek lelki problémáik is vannak, az el- és befogadással kapcsolatban. Ezért javasoilnék egy agyakontroll tanfolyamot is elvégezni Dr. Domján Lászlónál. Az Elixír Magazinból megtudhatják, hogy hol és mikor tart a Laci ilyen tanfolyamot. A lelki problémákon energiakezeléssel és ezoterikus pszichológiai módszerekkel és is tudok segíteni, de ettől függetlenül javasolom az Agykontroll-tanfolyamot is, mert én nem tudok, mindíg mindenki mellett ott lenni.
Tsiztelettel: W-V. László

Orvosi műhiba

A kérdés

Kedves Természetgyógyász!11 éves fiam orvosi műhibva miatt mozgássérült. (Oxigénhiány) Ezenkívül reflux-al műtötték 4 éves korában. Por-és poratka allergiája is van ezért főleg reggel de napközben is hatalmasakat tüsszög, néha komolyan beveri a fejét a közelben lévő tárgyakba emiatt. Éjszaka fogát csikorgatja az elmúlt fél évben, én is rosszul alszom ezért és ő is. Lábai nagyon lemerevedtek, pedig minden nap szinte viszem biciklizni. Szóval sok a problémám, ha bármelyikkel kapcsolatban tud tanácsot adni megköszönném. Üdvözlettel Sarkadi Erzsébet Inárcs

A tanácsadó válasza

Kedves Erzsébet!
Ha foglalkozott már a karmikus dolgokkal, akkor biztosan tudja, hogy semmi sem történik velünk véletlenül. Mindennek valami oka van! Szabad minden helyzetben szépen viselkedni, minden helyzetre szépen reagálni. Ha valami jó történik velünk ma, akkor lehet, hogy holnap, vagy egy hét, vagy egy hónap, vagy egy év múlva ez miatt lesz rosszabb, vagy nehezebb az életünk. Az is lehet, hogyha a ma velünk történteket rossznak itéljük meg, akkor később nem mindíg vesszük észre, hogy ez volt az oka annak, hogy kedvező irányt vett az életünk. A mai életünk, az elmúlt életünk "jutalma", s egyben ezzel alakítjuk a következő életünket is. Tehát rajtunk múlik, hogy az milyen lesz. Ez igaz a közvetlen környezetünkben élőkre és az élet során velünk kapcsolatban állókra is, még arra az orvosra is, aki a műhibát elkövette. Aura elemzéssel és ezoterikus asztrológiával meg lehet állapítani, hogy előző életében nem okozott-e Ön is hasonló "műhibát", az orvos előző életinek egyikében az ő hozzátartozójának. Ezeket azért írtam le, hogy próbálja feldolgozni azt a helyzetet, amelybe került, s ne a múlttal foglalkozzon, hanem azzal, hogy ebben a helyzetben hogyan lehetne könnyebbé tenni mindkettőjük életét.
Az oxigénhiány okozta agy- és idegrendszeri károsodást helyre lehet hozni, mivel agyunk csak kis részét használjuk, tehát bőven van tartaléka a fia agyának is, hogy azt megfelelően irányítva, s megadva neki a működéséhez szülkséges anyagokat, teljesértékű emberként élje le az életét.
Oxigénpótlásra valóban jó a sok mozgás, mivel ilyenkor a légzésfunkciók is erőteljesebbek és így több oxigén kerül a szervezetbe, s az agyba is. Ezeket lehet a technika által biztosított oxigén-pótlókkal is javítani. Ilyen a Cali Vita által forgalmazott Oxy Max, melyből 4x10 cseppet, fél dcl deszt. vízben adagolva sokat lendít fia szellemi fejlődésén és az immunrendszerén. Az alábbi címen tudja beszerezni: leneradandrea8@gmail.com. Oxigén pótlásra kiváló a Tisztavíz Üzletház által forgalmazott SunWay Water is. Őket Bp.XIII. Váci u.108 alatt lehet elérni. Érdemes tőlük a reverz ozmózisos víztisztítót is beszerezni, mivel a tiszta víz az egészség alapja mindenkinél, így Önnél és a fiánál is! Hivatkozzon rám, s így kedvezményt is kaphat. Ha a reverz ozmózisos vizet, vagy desztilláltvizet a Nikken által forgalmazott Pi-Mag készülékkel kezeli, akkor házilagosan is be tudja vinni az oxigént, a napi szükségletnek megfelelően.
A megfelelő agyműködéshez elengedhetetlen az omega-3 zsírsavak folyamatos bevitele, a B-vitamin complexek folyamatos bevitele, valamint E-vitamin, gingko, stb is. A konkrét vitamin és ásványianyag pótlást a helyzet konkrét ismeretében és a leletek alaján tudom terápiásan megállapítani.
Nagyobb bioboltok árusítják azt a kiadványomat, melynek címe: Mit tegyek, hogy egészséges legyek? ALLERGIA, ASZTMA. Ebben tökéletes választ kap, hogy mit kell csinálni a por- és poratka allergia esetén. Ha nem tudja beszerezni, s a-mail címét megadja, akkor el is tudom küldeni az anyagot levélben. A lényeg az, hogy szigorúan és keményen be kell tartani a leírtakat, különben nem hozza meg a várt eredményt.
A reflux-betegsége a nem megfelelő táplákozás és életmód miatt alakult ki a fiúnak, s ez összefügg a fogcsikorgatással is és vonatkozik arra is.. Javasolom mindkettőjüknek egy Agykontroll tanfolyam elvégzését, dr. Domján Lászlónál. A tanfolyamok időpontjai és helyszínei az Elixír Magazin nevű havilapban megtalálhatóak.
Ha a szervezet nagyobb fizikai terhelésnek van kitéve, s nem adjuk meg a szervezetnek az ehhez szükséges oxigént, ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat, akkor az Ön által leírt lemerevedések bekövetkeznek. Konkrét adagolást, csak leletek ismeretében tudok javasolni. Nagy segítséget jelentenek ilyenkor a megfelelő Schüßler-sók is.
Ha Önt zavarja a fia fogcsikorgatása, akkor kérem aludjanak külön szobában, ha ezt megtehetik. A rossz alvás oka lehet az elektroszmog, lehet a melatonin hiány, vagy más környezeti tényező, földsugárzás, stb. ( Északnak van a fejük alváskor?)
Remélem nem használnak mikrohullámú sütőt? OLvassa el az ezzel és az elektroszmoggal kapcsolatos írásaimat ezen a honlapon. Beszerezheti, Georg Otto: Elektromosság és egészség c. könyvét is. Ezen ártalmak kiküszöbölése is nagyot javíthat a teljes gyógyulásban.
A sok problémával kapcsolatban is az a véleményem, hogy mindenkinek annyi problémája van, amennyit "gyárt" magának. Mindenkinek, nekem is sok problémával kell szembenézni naponta. Helyére kell tenni a dolgokat. Reálisan fel kell mérni a helyzetet és a lehetőségeket. Nem a médiákból és reklámokból sugárzott elvárásoknak kell megfelelni. Az elvárásainkat is a körülményekhez kell igazítanunk. Nem szabad erőnkön felül követelnünk és terveznünk. Önntől sokkal rosszabb helyzetben lévők ithhon és külhonban tudnak örülni az életnek. Jó lenne ha ilyenekkel felvenné a kapcsolatot, hogy láthassa, nekik hogyan sikerült úrrá lenniük a nehézségeiken. Volt egy olyan páciensem, aki depressziós lett attól, hogy nem tudta elfogadni magát olyannak, amilyen volt, mivel a médiákból egészséges, jóképű, gazdag és boldog életű emberek özöne nyomult az elméjére. Elküdltem őt egy mozgássérült sport-rendezvényre, ahol láthatta, hogy lelkileg és testileg is sérült emberek, hogyan tudnak örülni az életnek, vidámak és felszabadultak voltak, s örültek minden sikernek. Ekkor elszégyellte magát, hogy Ő aki ezektől az emnberektől sokkal jobb helyzetben van, s miért nem tudott örülni a helyzetének és körülményeinek.
Ha úgy gondolja, gyermekével, annak leleteivel keressenek meg a rendelőmben, hogy konkrétabban tudjak segíteni.
Üdvözlettel: W-V. László

Körömgomba

A kérdés

Kedves Weixl-Várhegyi László!Bőrgyógyász nálam körömgombát diagnosztizált. Gyógyszert írt fel, amit 3 hónapig kellene szednem, de egy havi szedés után testszerte hólyagos kiütések jelentkeztek. Szerintem a gyógyszertől. Milyen más kezelést javasolna számomra?Köszönettel:Szabó Ildikó

A tanácsadó válasza

Kedves Ildikó!
Bár akkor keresett volna meg, amikor még nem szedte a gyógyszert, ugyanis a körömgombára számtalan jó, hatásos és természetes módszer van. Az emberiség 6000 éves történelme során csak az elmúlt 120 évben gyógyítanak gyógyszerekkel. Meg is van az eredménye! Minél több a gyógyszer, annál több a beteg, mert minden gyógyszernek van mellékhatása is. Legtöbb gyógyszernek többféle a mellékhatása, mint a gyógyhatása, s ha már két, háromféle gyógyszert szed valaki, akkor még az orvos sem tudja igazán, hogy azok hatóanyagai milyen pozitív, vagy inkább negatív reakciókat váltanak ki. Átlagosan egy gyógyszer egy jótékony hatására, több, mint 10 mellékhatás jut, de van olyan gyógyszer is, amelyre 80 mellékhatás jut, melyben, mint mellékhatás, szerepel a halál is!
Az elmúlt 6000 évből 5880 évig olyan szerekkel gyógyítottak, melyeknek nem volt mellékhatásuk, mert természetes szerek voltak (olajok, kenőcsök, gyógynövények, természetes sók, stb). Most is ilyeneket kellett volna használni.
Először nem a gombájára adok tanácsot, hanem a gyógyszerek okozta mellékhatásoktól való megtisztulásra. Én az Ön helyében azonnal abbahagynám a gyógyszer szedését. Valószínű a bélflóráját is tönkretette a gombaölő gyógyszer. Először tehát Protexint éa Acidophilust kellene szednie, mindegyiket szigorúan étkezés előtt és bő folyadékkal!!!Még akkor is ha a felhasználási utasításon más szerepel!. Az acidophilusból 2x2-t kellene szednie, a Protexinból pedig 1x2-őt, természetesen a nap során elosztva.
A hólyagos kiütések azért keletkeztek, mert a mája és veséje már túlterhelt és a bőre vette át a méregtelenítő funkciót.
Szedjen naponta az utolsó falattal bevéve háromszor 20 csepp máriatövis magolajat, 20 csepp medvehagyma olajat, és 30 csepp csalánolajat. Ezeket együtt is be lehet venni, mind a három alkalommal.
Vegyen patikában 1-es számú és 11-es számú Schüsszler sókat. ezeket naponta be kell szednie, amíg el nem fogytak az üvegekból a D6-s potenciálban kapható sók. Mindegyikből 3x2-őt szedjen be egyszerre és a nyelve alatt szopogassa el. Előtte és után fél óráig nem ehet, nem ihat. Arra ügyeljen, hogy nedves legyen a száj nyálkahártyája.
Kellene szednie napi 1x1 Spirulinát, 1x1 kelátos szelént, étkezés előtt bő folyadékkal. Étkezés közben vegyen be 2x1 Omega-3 kapszulát. Szedjen naponta 6x1 C-1000-et és 6x1 Flavonoid C vitamint egyszerre. A Vitamin Station gödi cég vitaminjait minden patika és biobolt árulja.
Szintén patikában vegyen tiszta NaCl-t, aza sót és mindent most egy kicsit sósabban egyen. Lehetőleg táplálkozzon a vércsoportja szerint, helyes ételtársítással és étel, ital készítésére csak tiszta vizet (ro, vagy desztillált)használjon.
És most jöjjön az a fránya körömgomba! Remélem nem hord műszálás zoknikat, harisnyákat, műbőr belsejű cipőket, mert ezek mind segítik a gombát a fejlődésben és a szaporodásban. Sokféle gombát lehet kapni az állatoktól is, ha főleg a lakásban vannak tartva ( kutya, macska). Ha mindenképpen együtt élnek az ilyen állatokkal, akkor azoknak a lakásba lépés előtt le kell fertőtleníteni a mancsaikat, különben visszafertőződhet a körme. Fertótlenítésre a hidrogén-peroxidos víz a legjobb. Ez az Ön körmeire is vonatkozik, akár a lábon, akár a kézen van. Patikában lehet kapni 3%-os hidrogénperoxidot, s a körmére töményen kell csepegtetni, naponta többször is. Jó lenne ha körömreszerővel megreszelné a beteg köröm felületét és azt naponta többször is beecsetelné ezzel a szerrel. Az állatok lábmosására elég egy müa.edényben kb egy liter víz, amelybe kb. 1 dcl hidorgénperoxidot kell önteni. Ezt fel lehet használni többször is.
Jót tesz a beteg körömnek és gyorsabban gyógyul, ha boltban vesz a legolcsóbb bolti asztali sóból és 10 literhez tegyen 1 kg-ot és odja fel, amennyire csak lehet. Tv nézés, vagy ülő munkavégzés során minimum fél óráig tegye bele a vízbe a lábait, vagy a kezeit, vagy mindegyiket felváltva, ha minden ujján ott van a körömgomba. Ha csak egy végtagján van, akkor azt az egyet kell sós vízben tartani. A vizet fel lehet melegíteni 42 fokra és akkor jobban felodja a sót. Ezt a sós vizet is fel lehet használni másnap is, vagy harmadnap is, csak meg kell melegíteni. Csak műanyag lavórt használjon, mert a fémesnek, zománcosnak nem tesz jót a sós víz. Jót tesz, ha szárazra törülés után a beteg körmeire teafa olajat csepegtet.
Hagyjon fel minden édesség fogyastásával. Édesítésre csak Steviát, magyar néven jázminpakócát használjon. Kapni a Medi Line Üzletházban és a XIII. Esztergomi u. 12.sz alatti bioboltban. Stevivla készült édes ételeket bátran fogyaszthat. Ne használjon aszpartam, vagy más diabetikus édesítőszereket se!!!
Végezetül belsőleg szednie kell ezüst kolloidot (ESztergomi utca 12.). Napi 2x1 evőkanállal kellene szednie étkezés előtt, úgy, hogy minimum 10 percig a szájában zubogtat naponta 2x1 nem fém evőkanállal. Vigyázat fémmel nem érintkezhet! Remélem nincs fogszabályzója, vagy fém koronája, mert akkor másképpen kell bevinni az ezüst kolloidot.
Hát van mit tennie, de Önnek kell megtennie saját érdekében mindent, mert más nem tud Ön helyett gyógyulni.
Ha még többet akar tudni az ilyenekről, akkor vegye meg valamelyik bioboltban, az átlalam kiadott " Mit tegyek, hogy egészséges legyek? Bőrápolás" című kiadványt (füzetet).
Üdvözlettel: W-V.László

Toxikus májgyulladás

A kérdés

Tisztelt W Várhegyi Úr! Köszönöm szépen, hogy ilyen hamar válaszolt is a kérdéseimre. Szeretném még tudni, hogy amiket ajánlott azokat folyamatosan vagy szüneteltetve szedjem? Mert egyszerre elég drága lenne. Igaz, hogy az éjjeli fény használata káros, mert azt hallottam, hogy melatonin termelést hátráltatja? A testgyertyáról nem írt véleményt, pedig sok jó tapasztalatunk van, főleg apukámnál tapasztaltuk. Toxikus májgyulladása van a hasa többször fel volt puffadva és ezt használta több héten át és meg is lett az eredménye, a puffadás elmúlt. Amit a sok gyógyszer(pl.: legalon...) nem mulasztott el. Sajnos nehéz rávenni gyógyhatású tabletták szedésére. Ön mit ajánlana neki? A gyertyát szerintem még kellene használnia, hogy a gyógyszerek és egyéb miatt a méreganyagot kiürítse a szervezetéből. A gyógyszereket Ön szerint élete végéig szednie kell vagy elhagyhatja valamikor?Mi a vleménye a méhpempőről, mert a mútkor kimaradt a kérdéseimből,ez is tartalmaz b vitaminokat és idegerősitő készítményként ismert.Használhatom ezt és melyik fajtáját,mert nagyon sok ilyen készítmény kapható?.(PL.a DM-be ivoamp. 10db-s 600Ft körül)Köszönettel:Hákné

A tanácsadó válasza

Kedves Asszonyom!
Az első levelemben leírtam, hogy hogyan kell szedni a melatonint. Azért kell bevenni, mert mire ágyba kerül addig a műfénynél a kortizolszint "eltünteti" a melatonint. Ha Ön lámpa mellett alszik, akkor nagyon rosszul teszi, mert ha be is szedi a melatonint, a fény hatsára továbbra is magas szinten marad a kortizol, s gyorsan kiüríti nemcsak a termelt, hanem a bevitt melatonint is. Éjszakai műszakosoknak is be kell venni, ha nappal alszanak, de ilyenkor el kell sötétíteni azt a szobát, ahol alszik az illető.
Igen valamennyit folyamatosan kell szednie, azt hiszem leírtam, hogy miért. Amikor először megveszi a teljes készletet, valóban sokiba kerül, de az utánpótlás más olcsóbb, mert van olyan, amelyik 100 szemes és csak napi egyet kell szedni belőle, akkor azt csak három hónap múlva kell pótolni. Számolja össz, hogy a napi adag nem több 400-500 forintnál. Sokan simán megvesznek egy doboz cigarettát 500 Ft-ért naponta és ezzel ártanak maguknak. Ha viszont ilyen összegben a javukra váló szereket kell szedni,akkor azt sokallják. Nem értem!
Ki kell számolnia, hogyha nem tesz magával semmit, akkor mennyit költ orvosra,kórházra, utánjárásra. gyógyszerre, mennyivel kevsebb a keresete, ha betegállományban van. ha ezeket összeadja, akkor napi költségekre bontva biztosan több jön ki, mint amennyiben a javát szolgáló táplálékkiegészítők és egyéb minőségi táplálékok kerülnek. Arról már nem is beszélve, hogyha leszázalékolják, mennyivel kevesebb lesz a jövedelme, stb. Készítsen egy költségvetési tervet és meg fogja látni, hogy bár sokba kerül visszaszerezni az egészséget, de azt megtartani már kevesebbe fog kerülni. Az életminősége, az életérzése viszont fényévekkel jobb lesz, mint eddig volt! Ha nem hoz áldozatot önmagáért, akkor semmi sem fog változni. Tudom az a legnygobb áldozat, hogy meg kell változtatni azt az életmódot, melyet megszokott, viszont az a jelenlegi helyzetébe juttatta, azon pedig változtani kell ha meg akarja érni a nyugdíj korhatárt.
A fülgyertyát csak gézzel szabad használni, de a testgyertyára nem kell. Jó és hatásos a gyertya, de nagyon, de nagyon sok időbe telik, mire a gyertyázás teljes gyógyulást hoz. A gyertyázás sem ér önmagában semmit, ha nem változtatjuk meg a megbetegítő életmódunkat, vagy a megbetegítő táplálkozásunkat
A toxinokat akkor lehet leggyorsabban és leghatásosabban kiüríteni, ha két óránként megiszik az apja 2 dcl desztillált vizet. Igyon sok tiszta vízzel készített cikória és katáng kávékat -cukor nélkül-, mert ezeknek is nagy a májtisztító hatásuk.
Olaj a szájban, béke a májban, ezért az apjának az alábbi olajokat kell öszszekeverni minden nap és az összekevert olajmennyiséget mindennap be kell jutattni a szerveztébe ( olajos kenyér, olaj a turmixba, olaj a kiszedett ételekre, salátákra):
-Szőlőmag olaj 2 evőkanál
-Bio szójaolaj 2 evőkanál
- Kendermag olaj napi egy evőkanál,
- Dió olaj napi egy evőkanál, ha A-s, vagy O-ás akkor mehet még egy evőkanál tökmag olaj is.
Ugynevezett "gyógy" olajokat is kell szednie. Ezek a medvehagyma olaj és a máriatövis mag olaj, Mindegyikből minden étkezéskor az utolsó falattal be kell vinni 15-15 cseppet. Egyébként a legalont is máriatövismagból készítik. Mire átmegy a gyógyszerré váláson , addigr sok értékes anyag elvész belőle, ami a natúr máriatövis mag olajban benne van, s így az olaja sokkal hatásosabb a máriatövisnek, mint a belőle készült gyógyszer. Az orvosnak, meg a gyógyszeriparnak a gyógyszertől van bevétele, tehát ők azt ajánlják. A gyógyszert lehet törzskönyveztetni, de a természetben előforduló olajat nem, s így számukra nincs is rajta haszon. Ezért nem alkamazza az olajat a " betegségipar"! Ha továbbra is gyógyszereket szed, akkor hamarosan meg fog halni egy ilyen betegségnél, ugyanis a gyógyszereket úgy " méretezik", hogy annak 60-70 %-át a máj lebontja és kiüríti a szervezetből, s a maradék mennyiség hat csak. Egy amúgy is beteg májnak óriási teher feldolgoznia gyógyszereket, melyek közül mindegyiknek van a májkra toxikusan ható mellékhatása is. Ha felkeresnének a rendelőmben tudnék neki egy olyan komplex terápiát összeállítani a leleteinek ismeretében, hogy az összes gyógyszert elhagyhatja rövid időn belül és újra kergetni fogja az asszonyokat.
A méhpempő egy valóságos csodaszer. Mindenkinek jó midnen formmában. Magam is szedem időközönként. Természetes, eredeti formában a legjobbb és akkor nagyon kevés is elég belőle. Méhészektől, meg a Ferenc kőrúton lévő Méhészeti Szaküzletnben lehet beszerezni.Sok MLM-es cég forgalmaz méhpempőt. Jó az Ökoneté és jó a Cali Vitáé is. van viszont ampullás kiszerelésben ginzenggel keverve. Piros lapos dobozban, kínai, vagy koreai felirattal árulják a bio boltok és a patikák. 10 ampulla van benne és napi 1x, reggel kell bevenni. Fantasztikus roboráló ( erősítő), immunrendszer javító hatása van. Elég belőle egy 3 dobozos kúra. Az ára is viszonylag elfogadható. ha a Herba Házban - ahol szakértőként dolgozom- veszi meg a nevemre, akkor 15 %-al olcsóbban jut hozzá ehhez a kiváló, természetes anyaghoz. Kicsik nagyok bátran szedhetik!! Valószínű ezt árulják a DM-ben is és ott is olcsó!

Kérem változtassanak megbetegítő éltmódjukon és táplálkozásukon, mert nagyon elkeserít ha hiábavaló segítséget adok, azaz nem veszik figyelembe a tanácsaimat. Én csak akkor kezeskedem a gyógyulásban, ha következetesen betartanak mindent, amiket leírtam. Sajnos sokszor találkozom a " Falrahányt borsó!" effektussal, s ilyenkor azt az időt sajnálom, amelyet az illletőre ráfordítottam, mert helyette másnak tudtam volna segíteni, aki be is tartotta volna tanácsaimat. Bocsánat a kifakadásért, de úgy érzem, hogy Ön is és az Édesapja is kifogásokat keres, hogy ne kelljen mindent betartani, amiket leírtam! Ne feledjék: A természet úgy működött 5 ezer évvel ezelőtt is, ahogy ma működik és ugyanúgy fog működni 5000 év múlva is. Tehát nekünk a természet törvényeit kell betartani. Sajnos a mai orvostudomány csak a gyógyszerekkel, meg a műtétekkel próbál gyógyítani, és a kukába dobta azt a többezer éves orvosi- gyógyítói tudást és tapasztalatot, ami a gyógyszerek "feltalálásáig" felhalmazódott. Gyógynövényekkel, terészetes eljárásokkal és táplálékokkal kell gyógyítani, nem kemikáliákkal, mint ahogy ma azt teszik. Erre jó példa a legalon és máristövismag olaj esete is!!
Üdv.: W-V. László

Lyme-kór-kullancs

A kérdés

Tisztelt Weixl-Várhegyi László,a kutyámból kullancsot szedtem ki, így felvetődött bennem a lyme kór kérdése, annak kezelése (akár ha engem fertőzne meg vagy a kutyám). Én "nagy dózisban" fogyasztok multivitamint, a kutyámnak is adok megfelelő mértékben szerintem. De tovább kutakodva, azt talátlam, hogy az ezüstkolloid is megfelelő ellenszer a fertőzések ellen (többek között lyme kór) ellen is. Irásait olvasva, ön öblögetéssel javasolja a szerveztebe juttatni, kutya esetében, Ön hogy oldaná meg az ezzel történő kezelést ? Megfelelő menyiségü vitamint szedése melett, szükséges egyáltalán ezüst kolloid alkalmazása Ön szerint ?Segítségét köszönöm!Üdv,Csányi Gábor

A tanácsadó válasza

Kedves Gábor!
A kutyák hamar összeszednek élősködőket és ezek rákerülhetnek a kutyáról emberekre, vagy más állatokra is. Azt is tudni kell, hogy nem minden kullancs terjeszti a Lyme-kórt. Ha a kutya fertőzött is Lyme-kóral, akkor sem terjedfhet át emberre, ha az betartja a megfelelő higiénés szabályokat. Ilyen alapon minden Fertőző osztályon dogozó orvosnak és ápolónak félni kellene, hogy ő is megkapja a fertőzést a betegektől. A higiénés szabályokat kutya és ember között akkor is komolyan kell venni, ha a kutya nem fertőzött, mert sokkal több problémát okoznak a kuty testében élő élősködők, pl: a fonalférgek, mert ha kutya ürüléke nincs megfelelően kezelve, akkor az abban lévő féregpeték a levegőben lebegő porral együtt bekerülhetnek főleg a gyermekek szervezetébe is( alacsonyabb magasságban nagyob koncentrációban fordulnak elő a féregpeték). Sajnos ezen felelőtlen kutyatartók miatt évente 4-5 kisgyermek vakul meg csak Budapesten, ahol háromszor több kutya van a lakosság arányához mérten, mint pl.: Bécsben.
Az ezüst kolloid kutyában és emberben is meggyógyítja a Lyme-kórt. nekem már számos ilyen gyógyult esetem van. Ilyenkor nagyobb dózisban(testmérettől függ) kell a szervezetbe bevinni a kolloidot. Kutyáknak, macskáknak az ivóvizükhöz kell tenni, az embernek, meg a szájüregben kell minimum 10 percig zubogtatni, az átlagtól jelentősebb mennyiséget, akár naponta többször is. Ilyenkor az ember éls a kutya szervezetét is telíteni kell ezüst kolloiddal ( 40 ppm alatt nem toxikus!), mert a kórokozók előszeretttel bújnak meg olyan helyeken ahol rosszabb a keringés. Pl izületi felszínek, különösen a gerinc izületei. Azért kell a nagyobb dózis, hogy ne csak a szükséges helyek legyenek ellétva ezüst kolloiddal, hanem a rejtettebb részek is ( előfordulhat, hogy két nap alatt be kell vinni 3 db 2 dcl-s üveggel, úgy a kutya, mint az ember szervezetébe. Semmiféle antibiotikumnak, vagy más gyógyszernek, gyógynövénynek nincs olyan hatása az ilyen kórokozók ellen, mint az ezüst kolloidnak. használja bátran még akkor ha csak gyanúja van a fertőzésre, mert ártani nem árt vele.
Üdvözlettel: W-V. László