Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Övsömör

A kérdés

Tisztelt W.Várhegyi László !Múlt hét csütörtökétől a fiam fejfájással szenvedett , vasárnapra hólyagos kiütések jelentek meg a homlokán és az orrán , szeme is vörös. Sok fejfájás ellenit bevett, majd kedden orvoshoz tudott menni , ahol övsömört állapítottak meg.Csekély 10E Ft.-ra írtak fel gyógyszert és meg nézik a szemét is. Egyik ismerősömtől tudom, hogy a Szt.László kórház van erre specializálódva, nem tudom el fogják-e küldeni oda, de anyaként nagyon aggódom, és a véleményét kérem, ha van valamilyen alternatív gyógymódja erre. Nem szeretném évekig fájdalommal küzve látni fiam.Köszönettel , nagyon várom válaszát, Amara

A tanácsadó válasza

Kedves Amarana!
A múltkor amit írtam, úgy látszik a fiára is vonatkozik. Tehát ha Önt egészségtelen ételekre szoktatta az anyukája, Ön ezt továbbadta a fiának. Neki is a mája beteg, mert nem tudja feldolgozni a méreganyagokat. Ráadásul Ő még a munkája során is kap hozzá mérgeket, még ha védőfelszerelésben dolgozik. akkor is.
Nagyon fontos volna az elktroszmog mentesítése a számítógépnél is!!! Ha nem szokik le a dohányzásról, akkor egyre rosszabb lesz a helyzet. Fiának és sajnos gyermekeinknek a nagyfokú környezetszennyezés miatt egyre gyengébb az immunrendszere. Az ami Önnél 50 éves korban jött elő, az a fiánál, már 30 éves kora előtt!! Sajnos ez egy kortünet, a civilizáció korának tünete.
A fiának meg kellene ugyanazt a terápiát csinálnia, mint Önnek - kivéve a Q-10-et és az L-Carnitint-, mert a betegsége azt mutatja, hogy a mája nem győzi a méregtelenítést és a bőre, mint helyettesítő méregtelenítő szerve besegít a szervezete méregtelenítésébe. Nem a tüneteket kell kezelni, hanem az egész embert!!! A tej- és tejtermékek fogyasztását azonnal abba kellene hagyniuk, ugyanis ha tiszta környezetben élne, akkor is okozhatna övsömört, főleg a O-ás és az A-s vércsoportúaknak. A szeme lehet vörös a képernyősugárzástól és a munkahelyi ártalmaktól is. Erre a Béres " Szemerő" készítménye nagyon jó, de ha be tudja szerezni az Ökonet "Lutein" nevű készítményét, akkor az még jobb. A hólyagos kiütések káliummérgezést jeleznek, tehát át kell térniük a patikában kapható NaCl fogyasztására és most azzal egy kicsit bátrabban kell sózni. Fontosd a tiszta víz fogyasztása és az ételeinek azzal való készítése is!!
Az övsömörös és kiütéses részre a legjobb krém a "Help AA" cég" Moisturizing Cream" nevű készítménye. A Herba Házban (VIII.Százados u. 18.) és a Medi Line Üzletházban (XIII.Csizma u.4) tudja legolcsóbban megvásárolni. Ezzel a krémmel naponta többször is bekenheti a bőrét. A népi gyógymódban a saját vizeletes ecsetelés és borogatással szokták igen eredményesen kezelni az ilyenfajta bőr-problémákat. A lámpás kezelések (pl.: Bioptron) is jók lehetnek, de nem oldják meg a helyezetet, ha folyamatos az ártó hatás. Fogalkoznia kellene az esteleges munkahely-váltással, is ha a teljes terápia elvégzése után sem javul a helyzet. Nagyon fontos az olajterápia elvégzése!!! Fontos a vércsoport szerinti táplálkozás is, de tej- és tejtermék nélkül!!
Ha a dohányzásról nem tud leszokni, akkor keressenek fel olyan orvost, aki az általuk használt szerekkel igen hatékonyan el tudják hagyatni a "bűzrudat" a dohányosokkal.
Vizsgálja meg, hogy van-e valamilyen állat a fia közelében, mert állatoktól is lehet kapni parazitákat, melyek okozhatnak hasonló tüneteket. Ilyenkor segít a Para Protex nevű Cali Vitás szer, vagy a Hulda Clark féle Zapper készülék, de humán orvos is felírhat féreghajtókat.
A beleket ki kell tisztítani Colon Hidroterápiával és szednie kellene az Acidophilust étkezés előtt 3x2-őt naponta. Ezek sem olcsók, belekerülhet naponta 3-400 Ft-ba is a szerek összes napi értéke, de ha belegondol, hogy egy doboz napi cigaretta is benne van napi 500 Ft-ba és az biztosan árt neki, akkor ne sajnálja arra a napi 400 Ft-ot, ami segíti meggyógyítani. Ha elhagyná a cigarettát, akkor még maradna is napi 100 Ft megtakarítása!!!!
Ön nem tud gyógyulni a fia helyett!! Neki kell megtenni mindent a saját gyógyulása érdekében.
A bőrproblémák leki oka lehet, az illető így tartja magát távol a világtól, vagy másoktól. Legyen nyitottabb a világra, ne legyen allergiás a körülötte lévő dolgokra és személyekre.
Egy 29 éves fiúnak, már régen le kellene válnia az szüleiről ( az anyjáról is!), mert lehet, hogy a szüleire (anyjára) allergiás!! Kiütést kap az otthoni körülénmyektől! Gondolkozzon el a leírtakon!
Tisztelettel: W-V.László

Elektroszmog

A kérdés

Kedves László,Az elektroszmogot hogyan mérik? Ki végez ilyen méréseket? A harmonizálóról, amiről már többször irt, vannak-e mérési eredmények? (felszerelés előtt, után) Van-e hivatalos magyarországi engedélye ?köszönöm ildiko

A tanácsadó válasza

Kedves Ildikó!
Nekem is többfajta német gyártmányú műszerem van, amelyikkel lehet mérni az elektroszmogot, az elektrosztatikus feltöltődést, a mágneses térerőt, vagy a rádiofrekvenciás sugárzások térerejét. Én radiesztéziai módszerrel is tudom mérni, de azt nem mindeki fogadja el. Ezért vettem drága műszereket, mellyel járok felmérni lakásokat, munkahelyeket is, mivel a műszeren lévő értékeket azok is láthatják, akik nem értenek a fizikához, azon belül is az elektromosságtanhoz. Jómagam mérnöki és biztonságtechnikusi végzettségekkel is rendelkezem az egészségügyi felsőfokú végzettség mellett.
A harmonizálók hatását is lehet mérni kinezológiai, radiesztéziai mérésekkel is, de sokkal hatásosabb, azaz a laikusok számára sokkal hihetőbb a vérkristály analízis, melyet Dr. László Mária végez, vagy vannak más labor-mérések is, amelyek a vér összetevőinek változást mutatják, amelyből látni lehet, hogy hatásosak a harmonizálók.Ezeket prof. dr.dr. Varga András kutatásai is igazolják. Könyvének címe: Elektro Bio Klimatológia. De Georg Ottónak is jelent meg magyarul könyve: Az elektromosság és az egészség címmel. Egyébként Dr. Masari Emoto vízkristály analízisével is lehet bizonyítani az ártalmakat is és a harmonizálók semlegesítő hatását is.
Az általam használt műszereknek is, Dr. László Máriának is, sőt nekem is vannak hivatalos magyarországi engedélyeim. (Dr. Masari Emotó eredményeit is elfogadja a hazai tudományos élet, sőt már maga a kutató is volt többször nálunk, s nekem is volt szerencsém találkozni vele). A harmonizálókat forgalamazó Energy Life cégnek., melynek jómagam is munkatársa vagyok, is van hivatalos hazai engedélye, s még támogatja a Magyar Olimpiai Csapatot is. ( a sporteredmények is javulnak, ha harmonizáljuk az elektroszmogot).Ezt én is tudom igazolni, mert a veterán-sportban dobószámokban vannak olimpiai-, világ- és európa bajnoki aranyérmeim, pedig 20 éve vegetáriánus vagyok. Ahogy idősödöm (61 éves múltam), egyre jobbak méterben mérhetően is az eredményeim, pedig hát másoknál ez pontosan fordítva van!
Tisztelettel: W-V.László

PiMag víztisztító

A kérdés

Kedves László!Nikken PiMag víztisztítót szeretnénk vásárolni, s ezzel a készülékkel kapcsolatban szeretném kikérni véleményét. Köszönettel, Rácz Krisztina

A tanácsadó válasza

Kedves Krisztina!
Mint természetgyógyász évekkel ezelőtt engem is megkeresett a Nikken, hogy forgalmazzam a PiMag-ot. Amikor megtudtam, majd meggyőződtem róla, hogy az ívóvízben (Bp-i csapvíz) lévő 130.000 !!! mérgező és szennyező anyag közül csak mindössze 40-50 összetevőt tud kiszűrni, s marad benne 129.950, akkor úgy döntöttem, hogy nem veszem meg, hanem helyette vettem vízdesztillálót, amelyik minden szennyeződést kiszűr, meg vettem reverz ozmózisos eljárással működő víztisztító berendezést, ami kiszűr 129.990 összetevőt, s így a két víztisztító olcsóbb volt, mint a PiMag. Méréssel és kicsapatással tudom bizonyítani, hogy a PiMag készülék nem megfelelően tisztítja a vizet. Még maga a PiMag forgalmazó is megdöbbent amikor látta az eredményeket és a különbségeket. Azóta Ő is desztillált vízből csinálja a keverést.
Az a baj, hogy a PiMag készülék a szűrés után is a szzennyezetten maradt vizet energetizálja és oxigenizálja fel, magyarul a klór által elpusztított baktérium-tetemeket is.
Ha PiMagba desztillált, vagy reverz ozmózisos vizet ( továbbiakban ro-víz) teszünk, akkor nagyon jó minőségű gyógyító vizet lehet energetizálni. Egy teljesen tiszta víznek nemcsak az oldóképessége jobb a szennyezet vizétől, hanem az energia- és oxigén felvevő képessége is.
Én az Energy Life cég energia kártyájával, vagy más radiesztéziai módszerrel (pl.: Szőke Lajos energia kapszuilái) energetizálom a vizeimet, az oxigént meg a Cali Vita által forgalmazott Oxy Max-szal viszem be és olyan oxigén-tartalmat tudok előállítani, amilyent csak akarok. A PiMag készülékkel bevitt oxigén nem stabil a vízben, ugyanis néhány perc múlva "elvész", s ezt mérésekkel is tudom igazolni. A PiMagos oxigenizált vizet jól lezárható nem pet palackban kell tárolni és akkor megmarad benne az oxigén, ha csak annyi időre van kinyitva a palack, amíg iszunk belőle, vagy öntünk belőle. Ha öntünk, akkor az a víz ne sokáig álljon a pohárban, mert akkor is veszít az oxigén tartalmából, teház azonnal meg kell inni, ha kiöntöttük.
Javasolnám, hogy inkább vízdesztillálót vegyen 65 ezerért (info@vizdesztillalo.hu-n lehet rendelni), vagy ro-s víztisztítót vegyen 98 ezerért (simonl@dunakanyar.net; vagy simonl@tisztaviz-uzlethaz.hu-n lehet rendelni), mint a PiMag-ot vegye meg.
Ahhoz gratulálok, hogy rájött: mivel víz alkotja testünk átlag 70 %-át, ezért nagyon fontos, hogy folyamatosan tiszta vizet igyunk és azzal is készítsük az ételeinket. Ez az egészség egyik alapköve!!
Tisztelettel:W-V.László

Vércsoportos táplálkozás

A kérdés

Tisztelt W -Várhegyi úr!Köszönöm válaszait és türelmét.Az aioé ivását elfelejtem,és probálom a z ön által tanácsoltak betartását.De van még egy pontosításra váró kérdésem.Az Ab és az Ab rh(varr)neg vércsoport ugyanaz e?Mertúgy tudtam hogy AB simán,de uánna néztem egy laborleletemen ,így a vércsop szerinti étkezés nem tudom hogy jó lesz e ?Köszönettel:Hákné

A tanácsadó válasza

Kedves Hákné!
Minden vércsoportnak van RH pozitív és Rh negatív faktora. Általában egy vércsoporton belül a vércsoport 80 %-a Rh pozitív és 20 % -a Rh negatív. Ezeknek a véradásnál van jelentősége, mert adott vércsoporton belül Rh pozitív csak Rh pozitívtól kaphat vért, Rh negatív pedig csak Rh negatívtól.
A táplálkozásnál a vércsoportra jellemző szénhidrátspecifikus alkotóelemek, jelen esetben, azaz az AB vércsoportnál, a fukóz, az N-acetil-galaktóz-amin és a D-galaktóz, mindegyik AB-s RH faktornál ugyanaz, tehát a lektinekkel való kapcsolata is, ezért a vércsoport-szerinti táplálkozásnál mindkét AB-s Rhesus-faktorosnak ugyanúgy kell táplálkoznia.
Magyarországon a lakosság 26,23%-a O-ás vércsoportú, 42,9 %-a A-s vércsoportú, 19,87 %-a B-s vércsoportú, és 11,0 %-a AB-s vércsoportú. A világon sehol nincs ilyen sok AB-s vércsoportú, mint Magyarországon, illetve a Kárpát-Medencében, ezért ezt magyar vércsoportnak is hívják külföldön is. Ön tehát magyarnak vallhatja magát, még akkor is nem magyar származású. Ha 10 milliónak vesszük a lakosságot, akkor 1.100.000 AB-s vércsoportú ember él az országban, melynek a 80 %-a Rh pozitív és 20 %-a RH negatív, mint Ön, tehát mindössze 220 ezren vannak az AB-s Rh negatívok, akik egymásnak adhatnak vért. Az Ön vércsoportja a legritkább a világon, de Magyarországon is! Vigyázzon tehát az egészségére, és a testi épségére, hogy ne kelljen soha vért kapnia, mert nem biztos, hogy van mindíg a véradó állomások tarsolyában AB Rh negatív vér. Az igaz, hogy a O-sok mindenkinek adhatnak vért, de ott is be kell tartani az RH-faktorokat, s így Önnek 524.600 O-as Rh negatív ember is adhat vért, de azért sokkal jobb ha valaki a saját vércsoportjától kap vért. Az is igaz, hogy az emberek csak kb 5-8 %-a véradó, s ha így nézzük a számokat, akkor már érthető, hogy miért írtam, hogy jobban kell ügyelni Önmagára, mint más vércsoportúnak. Ezért is törődjön többet az egészségével!!!
Bocsánat a szürke vér-statisztikáért, de rá szerettem volna ébreszteni az önmagával szembeni felelősségre.
Tisztelettel: W-V László

Indukciós sütő

A kérdés

Tisztelt Weixl-Várhegyi László !Ma olvastam az indukciós sütőkkel kapcsolatos véleményét. Szeretném megkérdezni, hogy miért problémás Ön szerint ez az eszköz, hiszen a napi életben is rengeteget hallani a mágnesesség jótékony hatásáról, ékszerek, ágynemű stb.. is van ilyen. Lehet, hogy nem igazán értem ennek a működését, annak károsítását. Nagyon várom válaszát, mert mi is egy ilyet vásároltunk. Köszönöm előre is: Horváth Éva 18. kerületi lakos

A tanácsadó válasza

Kedves Éva!
Legyen szíves olvassa el a www.natursziget.com oldalon a az elektroszmogról és a mikrohullámú sütőről írt anyagaimat, hogy megértse milyen változásokat idéz elő a sejtek bioáram-rendszerében, valamint az agyunkban lévő mágneses kristályok rendszerében az elektromos- és az elektromágnese térerő. Vegye meg Dr. Masari Emoto A víz üzenete, vagy a Víz rejtett bölcsessége című könyveit, ahol fotókkal van igazolva a víz-struktúrák változása ezen hatások esetében. Tehát nemcsak az Ön testének víztartalmát károsítja, degenerálja az elektromos erőtér és az elektromágneses erőtér, hanem az ételének víztartamát is degenerálja. Degenerált ételtől pedig előbb- utóbb (immunrendszertől függ, hogy kinél előbb, kinél utóbb) degenerálódik ez ilyen ételeket fogyasztó ember szervezete is.
A gyorsaságnak az egészség az ára!!! Javasolom térjen vissza a gáztűzhelyhez, vagy a sparheldhez, mert ezeknek nincs ilyen hatása. Javasolom azt is, hogy az indukciós sütőjét adja be bizományiba és ártson magának az aki megveszi, de az így nem Ön lesz!
Javasolom még elolvasni Georg Otto: Eletromosság és egészség című könyvét, vagy prof.dr.dr. Varga András Elekrto Bio Klimatológia című egyetemi jegyzetét. Akkor talám megérti, hogy a Föld természetes mágnessességéhez az évmilliók soörán hozzászoktunk, s ennek a frekvenciája mindössze 7,53 Hertz, szemben az elekrtomos áram 50 Hertzével, viszont az indukciós kemencének még nagyobb a frekvenciája és a mágneses térereje!!!
Az időjárás változásokra is hányan érzékenyek, pedig az természetes mágnesesség változás. Az ékszerekben, lepedőkben, matracokban is természetes mágnesek vannak, de ezeket sem szabad vég nélkül használni," A jóból is megárt a sok!" elve miatt. A Bémer-terápia sem alkalmazható vég nélkül és csak hozzáértő egyén adhat velel kezelést.
Nem hinni kell, hanem mérni!!! Szerezzenek be egy mágneses térerőt mérő műszert és tegyék az indukciós sütő közelébe, amikor működik, majd távolodjank el tőle és nézzék meg hány méterre van a sütőtől az a távolság, amikor a műszer a bekapcsolás előtti értékeket mutatja. Ezt a mérést én is szívesen elvégzem, mert vannak ilyen műszereim. Akkor talán meggyőzi, hogy az ilyen "kényelmet" szolgáló berendezéseket azért forgalmaznak, hogy ne népesedjen túl a Föld, mert ha elfogyna az élettér, akkor ismét egymást ennék az emberek. Szudánban, Bangladesben maguktól megoldódnak a dolgok ( főleg a mostanában mesterségesen kreált rizs- és gabonahiánnyal), de a civilizált, és képzettebb országok lakóit is "gyéríteni" kell, s erre nagyon jó módszer, ha elhitetjük, hogy mennyire könyebbé teszik mindennapjainkat a technika legújabb vívmányai, melyek jók lehetnek ipari felhasználásra - megfelelő védelem mellett-, de a biológiai szervezeteknek ártanak. Ezt viszont mélyen elhallgatják. Varga prof a megmondhatója, hogy mekkora összegeket kínáltak neki azért, hogy ne hozza nyilvánoságra kutatásainak eredményeit. Mint EU-s igazságügyi szakértő, eddig minden pert megnyert a bíróságokon a különböző gyártókkal és szolgáltatókkal szemben. Erről mélyen hallgatnak a médiák, arról viszont szalagcímekben írnának, ha a 18.kerület valamelyik cukrászdájában 4 gyerek fagylalt mérgezést kapna és be kellene vinni őket gyomormosásra.
Nekem ezért nincs mobiltelefonom, nincs mikróm és nincs indukciós sütőm, vagy főzőlapom sem. Van viszont vonalas telefonom, hangpostával, van gáztűzhelyem, vannak gyorsfőző edényeim ( AMC, Zepter, titán), s az elektromos berendezéseim és így a számítógépem is le vannak védve harmonizálókkal, melyet én is forgalmazok.
Gondolkodjon el azokon amelyeket leírtam és azt csinál amit akar, dohányozhat, alkoholizálhat, mikrózhat, indukciózhat, vagy akár drogozhat is, mert aki ezeket csinálja, nagyon nehéz meggyőzni az ártalmakról.
Üdvözlettel: W-V.László