Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Búzafű

A kérdés

Tisztelt Uram. Szeretném megtudni hogy a búzafűlé A és 0 vércsoportúak számára fogyasztható-e, és hol lehet beszerezni dns-rns tablettát. Köszönettel:Vígh Oszkár oszika68@gmail.com

A tanácsadó válasza

Kedves Oszkár!
Sajnos sem az A-snak, sem a O-snak nem jó vércsoport szerint a búzafűlé! A tönkölybúzafűlé, vagy a tarackbúzafűlé viszont nagyon jó! Ilyent kell beszerzniük, de ha sikerül is ezeket is jól meg kell sózni patikai sóval, mert nagyon magas a kálium tartalmuk. A teheneknek, kecskéknek is azért adnak sót, nyalásra, hogy ne kapjanak tetániás szájgörcsöt a füvek magas káliumtartalma miatt. Sok tehén pusztult el már az miatt, hogy "belegelte" magát egy zsenge búzafű-földre, jól belakott és fel is fúvódott, s kényszervágásal "gyógyították" meg. Volt olyan páciensem, aki nem hitte el ezt és búzafűlevet ivott, s nem is keveset. Felhólyagososdott a szája széle, s tetániás szájgörcse lett, s a fertőző osztályra vitték tévedésből, mert azt hitték, hogy valami fertőző btegeséget kapott. Hívtak a családtagjai, s akkor mondtam nekik, hogy a belgyógyászatra vigyék, mert ez nem fertőzés, hanem kálium-mérgezés!!
A 2007-es kiadású "Összes" vércsoport-ról szóló kiadványomban helyesen vannak a vércsoportoknak megfelelő táplálékok felsorolva a táblázatban. vegyék elő, s nézzék meg, hogy milyen gabona-növények zöldjeit ehetik meg (rozs, rizs, hajdina,amarant,tönköly).
Korábban a California Fitnes cég forgalmazta az RNA_DNA tablettát, de ma már nem lehet kapni. Helyette ajánlom a Cali Vita cég, Spirulina Max nevű termékét, amelyben nagyon sok RNA-DNA, vagy más néven RNS-DNS van. Én is ezt szedem. Ha Bp-n él, akkor a VII. Teréz krt 9-ben, vagy a XIV.Hungária krt. 80/A-ban a nevemre meg tudja ezeket a termékeket vásárolni, kedvezménnyel. Ha vidéken él, akkor a lenardandrea@freemail.hu er-mailről rendeljen a nevemben és akkor szintén kdvezményesen jut a termékhez.
Üdvözlettel:W-V.László

Kazein és tejcukor

A kérdés

A tejcukor és a kazein érzékenység miben nyilvánul meg és hogyan mutatható ki? Puffadással és bűzős gázképződéssel járó panaszomra erre a két számításba jövő okra hívták fel a figyelmemet.

A tanácsadó válasza

Kedves Ági!
A természetben ha egy emlős picinye eléri a születési súly háromszorosát, akkor az anyja leválasztja az emlőről és elkezdi más táplálékkal táplálni a picinyét. Mivel az ember is az emlősökhöz tartozik, ezt az evolúciós természeti törvényt neki is be kell tartani!! A marha sem olyan buta, hogy ha leválasztja a borját, akkor továbbra is más marháknak adja a tejét, vagy más emlősök tejét igya! A marhák tejében a kazein 300-szor több, mint az emberi tejben!!! Ezért okoz panaszokat az embereknek a tej! A kazeint az asztalosipar ragasztóanyagként használja! Ha kazein jhut a gyomorba, akkor a gyomorsavval vegyi reakcióba lép és az Ön által leírt tünetek mellett egy nyúlós, ragacsos massza képződik, ami jelentősen gátolja az emésztést és az összes bevitt tápanyag felszívódását. Ugyanez igaz a tejcukorra is, ami még ráadásul fokozza az erjedéses gázképződést!
Mi a megoldás? Hát az, hogy tartsa be az évmilliók során kialakult evolúciós természeti törvényeket és ne fogyasszon semmiféle tejet és tejterméket. Ezáltal gyógyszerek okozta mellékhatások nélkül is megszűnnek a felsorolt problémái.
Üdvözlettel: W-V. László

Bioptron lámpa

A kérdés

Édesanyámnak egy seb van a lábán, ami nem gyógyult még meg. /Mozgáskorlátozott 80 éves / A Biotron lámpát javasolták, de sajnos az jelenleg nagyon drága most nem tudjuk megvenni.Kérdésem az lenne, van e olyan hely ahol esetleg kölcsönözni tudnák egy időre, amig a sebebe nem gyógyul. A belgyógyász házi orvosa képtelen házi ápolót kiküldeni, aki esetleg kezelné a sebes területet Biotron lámpával. Van - e rá mód és lehetőség, hogy valakitől ezt kölcsön kaphassuk. Sos válaszát előre is köszönjük:Tisztelettel:Várhegyiné2008.04.03.tel: 06-20-319-7988. Email címem:eszrevetelek@freemail.hu

A tanácsadó válasza

Kedves majdnem névrokonom!
Sajnos sokan azt hiszik, hogy egy Bioptron lámpával meg lehet gyógyítani egy 80 év alatt kialakult betegséget. Nyilván azért fekélyes a Mama lába, mert rossz a keringés a lábának azon a részén, ahol a seb van. Először is keringést kellene megjavítani. Kétr óránként meg kellene inni 2 dcl desztilláltvizet. Kellene szednie Spirulinát(1x1 étkezés előtt), cinket(1x1 étkezéskor), C-vitamint( C-1000-ből 6x1-et és C-Pluszból, vagy Flavonoid C-ből is 6x1 étkezéskor). Naponta 4 evőkanál szőlőmag olajat is be kellene vennie, meg egy evőkanál bio szója olajat, illetve egy evőkanál kendermag olajat. Ezek bioboltokban beszerezhetők. Ugyancsak itt kellene venni Acidophilust és abból is szednie kellene 3x2-t étkezés előtt.
Külsőleg naponta többször be kellene permetezni ezüst kolloiddal a nyílt sebet, vagy a sebes részt. Az olajokat össze kell keverni és kenyérre lehet kenni, kiszedett ételekre, salátákra lehet tenni.
Azonnal hagyjon abba minden hús és húsféleség, valamint minden tej- és tejtermék fogyasztást. A vércsoportja szerint vegetáriánusan kelle étkeznie és állati termékekből csak tojást ehet.
Sajnos nem tudok szerezni kölcsönben sem Bioptron lámpát, sem ápolót. Először azt az okot kell megszüntetni és kezelni, ami miatt elsebesedett a Mama lába. Csak komplex terápia hozza meg a várt erdményt, azaz a gyógyulást. Jó lenne látni egy vérleletet is, mert a húgysav, a kreatinin, a vérzsír, a kolesztrerin értékek, a cukor érték,a Nátrium, Kálium értékek, a vérsüllyedés, Sgot Sgpt GGT, stb többet elárulna abból, hogy milyen célzott terápiával lehetne a legjobb és leggyorsabb eredményt elérni. Kllene a vércsoportjának ismerete is!
A legjobb Biopron lámpa a napfény. Ha lehet napközben minél többet napoztassák a sebes lábrészt. A régi fényképezőgépekhez árultak olyan színszűrőt, amely lehetővé tette a kirakatban lévő tárgyak fényképezésést, úgy, hogy nem verődött vissza a fény a kirakat üvegéről, mert a színszűrő meggátolta. Ha ilyen színszűrőt ( 1000 Ft alatt van az ára!) rátesznek egy egyszerű zseblámpára (rúdlámpa a jobb) és azt bekapcsolják, akkor ugyanazt a színkordinátát lehet sugározni a sebre, mintha Bioptron lámpával kezelnék, s így sokkalta olcsóbbanm lehet fényterápiás kezelést is adni. De önmagában ez sem oldja meg a problémát, mert az alaphelyzetet kell kezelni.
Elküldheti az adatokat e-mailban is a weixl.varhegyi.laszlo@gmail.com címre is, mert a naturszigetes e-mailjaimat most nem tudom megnézni.
Üdvözlettel:W-V.László

Reverz ozmózisos víztisztítók

A kérdés

Üdvözlöm!Azt szeretném kérdezni,hogy mi a véleménye az ro rendszerű víztisztítóról és a hozzá rendelhető boenergetizálóról!Válaszát köszönöm

A tanácsadó válasza

Kedves Gabi!
Nekem van vízdesztillálóm és reverz ozmózisos vízszűrő berendezésem, már évek óta. Ez a két módszer alkalmas csak az emberiség számára tiszta, iható és ételek, italok készítésére is ezek a vizek alkalmasak egyedül, illetve a nagyon tiszta esővíz, meg a gleccser-jég olvadék.
Gratulálok, hogy már van ilyen készüléke!!!Nagyon sokat tett Ön és családja egészségéért!
Akkor jó csal az ozmózisos szűrt víz, ha nincs a rendszerben visszasózó berendezés!!! Az energetizáló viszont nagyon fontos, mert így pí-víz erősségű tiszta és energetizált vizhez jut.
Nem tudom nenn yiért vette a berendezést, de ha előbb szólt volna, akkor tudtam volna segíteni, hogy egy napi 170 liter " termelő" ro. berendezést tudjon venni 95 ezer forintért. Aki bemegy Bp--n a XIII.ker Váci u.108 szám alatti Tiszta Víz Üzletházba (Árpád-hídnál) és rám hivatkozik, akkor ilyen áron, sőt kedvezménnyel kaphat ro-s szűrőt, s az árban be is szerelik az ország bármely pontján, 5 év garanciával. Így egy liter víz mindössze 6 Ft-ba kerül.
Az a pí-víz, amelyik nem ozmózisos vízből készül, az rendkívül szennyezet, s ráadásul a klór által elpusztított bacillusok is fel vannak benne energetizálva, s erre semmi szükség. Eddig két pí-víz gyártót tudtam rávenni, hogy ro vízből készítse a pí-vizet. Az egyik a Múzeum körúti BIO ABC, a másik pedig a Dunakeszin, Vácott, Verőcén és Kismaroson is árusító Gergely Péter. Az Ön bioeregetizálója sokkal jobb energiájú vizet produkál, mint a nem ro. vízből készített pí-vizek energiája!
Tisztelettel:W-V.László

Elektroszmog és egészség

A kérdés

Tisztelt Uram!Nagy érdeklődéssel olvastam a káros sugárzásokról , az Elektroszmogról és azok kivédéséről szóló írásait!Három gyermekem van , a férjem számítástechnikus és én is gépen dolgozom.A legidősebb (19) gyermekemnél egy éve Ewing szarkómát diagnosztizáltak (csontrák egyik fajtája)Egy meglévő családi házban hogyan árnyékolhatom a falban lévő vezetékeket? A szobákban körbe fut a falban a vezetékA szobák mérete nem teszi lehetővé a megfelelő távolságok megtartását .Nincs hely az ágyak északra fordításához , erre van más megoldás?Lehetséges hogy mindezek melett a fiam ágya alatt vízér is fut mert azt olvastam hogy a daganat ott képződik a szervezetben ahol alatta vízér van. Ozmozissal tisztított optimalizált vizet iszunk és igyekszünk lugosatani a szervezetünket vitaminokat fogyasztunk és egészségesen étkezünkA gépeket éjszakára áramtalanítjukKérem adjon tanácsot!.

A tanácsadó válasza

Kedves Asszonyom!
Megértem az aggodalmát, mert egyre több fiatal betegszik meg az elektromos, elektromágneses sugárzásoktól, a számítógépektől, a képernyőktől a mikrohullámtól, a mobilelefontól és az egyéb rádiófrekvenciás- és radar sugárzásoktól, melyek midegyike ott van körülöttünk. sajnos a mai fiatalok egyre kevésbé tudnak ezekről a dolgokról, elbagatelizállják a problémákat, s ráadásul az immunrendszerük is gyengébb, mint a szüleiké, nagyszüleiké.
Az Energy Life cég forgalmazásában van egy ház-harmonizáló készülék, melyet én is forgalmazok. 49.200.-Ft az ára és 20 méteres körzetben nemcsak az elektroszmogtól és az elektromágneses sugárzásoktól véd, hanem a káros földsugárzásoktól is, mivel azok rezgés- és impulzus- tartománya belesik a harmonizáló ártalmatlanító tartományába.
A magasabb frekvenciás rezgéseket, a készülékekre helyezhető EMF-harmonizálókkal lehet harmonizálni. A képernyőkre egy-egy db. kell. A számítógépre 2 db. kell. A nyomtatókra, szünetmentes tápegységekre, stb egy-egy db. kell, s ennyi kell a mobiltelefonokra is. Ezekl darabja 5000.-Ft, de ha 6-db-os kiszerelésben veszi meg, akkor annak az ára 23.800 Ft, tehát nincs 4000.-Ft darabja. El kell dönteniük, hogy ha nem harmonizálnak, akkor el kell távolítani a lakásból az összes ilyen készüléket. A vezetékeket ( a falban és minden készüléknél) ki kell cseréltetni, földelt és árnyékolt vezetékekre. Ilyeneket a Magyar Kábelművek Mintaboltjában kaphatnak, s mire mindent kicserélnek, többe kerül, mint a harmonizáló, s akkor még nincsenek megoldva a nagyfrekvenciá rezgéseket kiocsátó készülékek ártalmatlanításai.Egy ilyen beruházás az egész család egészségét védené. Az Önét is!!!
Nagyon fontos, hogy a mai naptól ne használjanak mikrohullámű sütőt!!! Adják be a Bizományi áruházba. Olvassák el ezzel kapcsolatos írásomat a www.natursziget.com weboldalon. A szomszédjaikat is kérjék meg a falaktól számított 25 méteres körzetben (minden irányban, azaz oldalt, le és fel), hogy ne használjanak mikrohullámú sötőket, mert azok ilyen távolságból is súlyos egészség károsítók.
Sok C-vitamint és patikai sót kellene fogyasztani a fiúnak, meg 2 óránként meg kellene innia 4 dcl desztillált vizet ( Dr.O.Z.A.Hanish-féle terápia).
Ha vesz egy mágnses derékaljat, vagy mágneses lepedőt, akkor azzal bármilyen irányban lehet aludni, mert ha helyes irányban teszik a fiú alá, akkor annak a mágneses mezeje megvédi Őt a Föld természetes mágneses mezejétől, akkor is ha a feje nincs Északnak
Amikor ilyen mágneses ágyneműt vásárolnak, vigyenek egy egyezerű iránytűt magukkal, és a vásárlandó ágynemű felett 1 cm-re húzzák el az iránytűt. Ha az iránytű nem tér ki a mágneses lapok felett, akkor azok műanyagból vannak és át akarták verni jó pénzért Önöket. Ezt azért írom le, mert már sok ilyen esettel találkoztam! Nem árt az óvatosság!
Az ozmózisos vízhez gratulálok. Az is megteszi a desztilláltvíz helyett, csak tisztán kell inni, nem szörpnek és nem teának. De csak akkor ha ki van iktatva a visszasózó elem a rendszerből!!!
Ha gondolják, akkor a leleteikkel fel is kereshetnek a rendelőmben, ahova előzatesen be kell jelentkezni a 27-350-204-es telefonon (nem használok mobilt, mélg harmonizálva sem!).
Tisztelettel: W-V. László