Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Influenza gyógyítássa

A kérdés

TISZTELT LÁSZLÓ!Ötödik hete gyötör az influenza valamilyen maradványa. Torokgyulladással,lázzal,végtagfájdalommal,köhögéssel kezdődött. Két hétig nem mentem orvoshoz,vártam majd elmúlik de sajnos mennem kellett dolgozni és nem volt időm kifeküdni.Két hét után sem múlóan orvoshoz mentem - antibiotikumot írt egy heti adagot megettem. Semmi változás a végtagjaim gyengék alig bírom vonszolni magam, hét végén már fel sem tudtam kelni , két napot feküdtem. 4 .hét után ismét orvoshoz mentem, -labor ,arcüregröntgen,mellkasröntgen,belgyógyász, - minden eredményem jó lett teljesen egészséges vagyok papír szerint. Akkor meg mi ez a nem múló égő izomfájdalom és gyengeség? Bevallom őszintén életem első elhúzódó gyógyulása és már nehezen viselem. Várom válaszátÜdvözlettel: Szedlákné B.Zsófia

A tanácsadó válasza

Kedves Zsófia!
A mai vírusok, baktréiumok már annyira rezisztensek minden antibiotikumra, hogy egyedül csak az ezüst kolloidtól lehet redményt várni a gyógyulásban. Megelőzésben pedig a csillagánizs-őrleményből desztilláltvízzel készült tea ( két percig kell forralni) segít ( ebből készült a madárinfluenza elleni gyógyszer is. Csak a természetes anyagokkal lehet a vírusokat legyőzni!!!
Ha szedett antibiotikumot, akkor javasolnám, hogy három hónapig szedjen minde étkezés előtt egy acidophilus kapszulát, bő folyadékkal. Ha van ygerek a családjában, akkor gyermekorvossal írassanak fel Lactobact-ot és azt is szedheti.
Szedjen komplex vitamin-, ásványianyag- és nyomelem készítményeket is. A C-vitaminból napi 4x1 C-1000 mellett szedjen napi egy liter desztilláltvízből készített feketeribizke szörpbe tette egy púpozott teáskanál ascorbinsavat is.
Jó lenne ha ki tudna izzadni, akár ágyban, akár kádban. Tegyen egy fürdőkád vízébe 3 kg asztali sót. Oldja fel forró vízzel, s készítsen vele 44 fokos fürdővizet. Ebben fürödjön minimum 30 percig, úgy, hogy csak a feje legyen ki a vízből. Ügyeljen arra, hogy a víz hőmérséklete nem menjen 44-45 foka alá!
Két nap alatt igyon meg két ( 2 dcl-es)üveg ezüst kolloidot, úgy, hogy egyezerre kb. fél decit vegyen a szájába és azt ott zubogtassa minimum 10 percig, majd utána nyelje le. Így két nap alatt ki lehet gyógyulni bármelyik influenzából. Én Ázsiában összesezdtem 6 évvel ezelőtt a SARS-vírust és három üveg kolloidot ittam meg így két nap alatt ,s a harmadik napon már semmi bajom nem volt. A kollégáim sajnos nem ezt tették, s az egyik 3 hónapig volt kórházban, s másik egy hónapig volt kórházban és még újabb két hónapig kezelték. Végül min degyiken a kiizzasztás segített.
Ha tud, keressen majd meg a rendelőmben is a vérképével és a vércsoport meghatározásával és akkor komplexebb terápiát tudok ajánlani a megelőzésre, valamint a hasonló eseteknél a gyors gyógyulkásra.
Üdvözlettel: W-V. László

Pajzsmirigy túlműködés

A kérdés

Kedves László!29 éves nő vagyok. Pajzsmirigy-túlműködésem van, diffúz strummám, göb nincsen. A pajzsmirigy-túlműködést 2 éve vették észre, a gyógyszerrel sikerült beállítani a hormonértéket, de sajnos szülés után ismét elkezdett túlműködni a pajzsmirigyem. Jelenleg úgy tűnik helyreállóban vannak ismét az értékek, ennek ellenére gondolkozom a műtéten. A hormonértékektől függetlenül sajnos nagyon szapora a pulzusom. Normális vérnyomás mellett is 120as pulzussal ébredek és ezt a strummának tudom be. Szeretném elkerülni a műtétet. Az Ön egy írása alapján vásároltam Blubio Spirulina Chlorella nevű étrendkiegészítőt. Kicsit fenntartásokkal kezdem el szedni - sőt fogalmam sincs, hogy mennyit és mennyi ideig szedjek belőle. Valahol azt olvastam, hogy vigyázni kell az algás készítményekkel, merthogy pm. túlműködést okozhat. Viszont mindenhol olvasom a szerves jód, valamint a kloroffil jótékony hatását.Sajnos ez a betegség eléggé megrontja az életminőségemet, a munka elől is inkább az itthonlétbe menekültem. Próbálok most változtatni az életformámom, leszoktam a kávéról, igyekszem több salátát, növényi olajakat, tengeri halat stb.-t fogyasztani. Szedek omega-3at, b-komplexet, sörélesztőt a bőröm miatt, 1000mgos c-vitamint, E-vitamint. A vércsoportom A-s, így lehet hogy aloe-készítményekkel is megpróbálkozhatnék. Nagyon javasolták a zöldségtablettát.Mivel most kezdtem hozzá az étrendkiegészítők, vitaminok fogyasztásához várom a segítségét, főleg a spirulina-chlorella adagolásában vagyok tanácstalan.köszönöm!

A tanácsadó válasza

Kedves " Babancs"!
Magarországon 100 emberből 97-nek rendellenese műödik a pajzsmirigye, mert nincs jód a talajban, s így a táplálékban sem. Ugíyanez igaz a szelénre is. Éppen ma számolt be egy betegem, aki négy hónappal ezelőtt kezdett szednie Spirulinát, s ma már megszűnt a túlműködése és minde pajzsmirigy értéke normális szinten van.
Az a helyzet, hogy jódhiány esetén csak a szerves jód alkalmas a pajzsmirigy gyógyítására. A szervetlen jódok ( jódozott só, jódos ásványvizek) valóban alkalmatlanok a gyógyításra, viszont a szerves jódtartalmú készítmények ( spirulina és chlorella algák, valamint prof.dr.Török Szilveszter kékjód tinktúrája) alkalmasak, mert a szerves jódból annyit vesz fel a pajzsmirigy, amennyire az adott esetben szüksége ven, mivel a felesleg az anyagcsere útján kiürül a szervezetből.
A pajzsmirirgy egy nagyon fontos eleme azz endokrin rendszerünknek és nagy probléma lehet belőle, ha műtét során csonkolják, vagy kiveszik. Magyarországon a csecsemőtől az aggastyánig, mindenkinek szednie kellene valamilyen jdótartalmú algát tablettában, kapszulában, vagy az étkezésnél ízsítésre kellene használni az őrölt algaporokat.
Sajnos sokféle földsugárzás van, szinte lehetetlen előlük "elbújni". Az a baj valük, hogy a sugárzás-zónákban ki lehet mutatnia radioaktív jód-131-es izotópját. Ha valaki ilyen sugárzásban fekszik, vagy tartózkodik, és ha jódhiány van a pajzsmirigyében, akkor a radioaktív jód azonnal beépül, s az már zavarokat okoz a pajzsmirigy működésében. Ki kellene tehát feküdnie, vagy mennie az ilyen zónákból, mert lehet, hogy ez az alap-ok. Én mérnök-radiesztétaként végzek ilyen méréseket pálcával és műszerrel is (geiger-Müller félévelk). Sajnos a képernyő-sugárzások is ludasak lehetnek az Ön betegsége előidésében, melyet az orvosok nem vesznek figyelembe.
Javasolom, hogy keressen meg telefonon, vagy a rendelőmben, hogy a vérkép és az Ön tartózkodási helyszíneinek ismeretében egy komplexebb terápiát tudjak adni a műtét elkerülése rédekében.
A táplálkozással kapcsolatban az lenne a legjobb, ha a vércsoportja szerint lenne vegetáriánus. Az Aloe készítmények közül a sárga, egy literes kiszerelésűt ajánlom, mert ez a legjonn minőségű. Egyébként az A-soknak valóságos csodeszere az aloe, míg a többi vércsoportú emberek számára agglutinációs hatást vált ki, tehát nem ajánlom!!! Az ilyen táplálkozás esetén is be kell tartani a helyes étkezési sorrendet és az ételek helyes társítását is, mert csak így kap jó "üzemanyagot" a szervezete.
Jó lenne ha szedné a szelént is, meg a C-1000 mellett bevenne italokhoz keverve napi egy púpozott teáskanál, patikában kapható ascorbinsavat is.
Üdv.:W-V. László

Gyógyszer mellékhetások

A kérdés

Tisztelt Weixl-Várhegyi László Úr!A segítségét szeretném kérni, mert teljesen tanácstalan és elkeseredett vagyok. Van egy 18 éves lányom, akinek néhány hónappal ezelőtt szemgyulladására egy Medrol nevű gyógyszert írt fel az orvos. Nemsokkal a gyógyszer beszedését követően a lányom orra alatt megerősödött, sötét színű szőrzet jelent meg, valamint az állán is néhány hosszabb szál. Szegénykém teljesen ki van borulva emiatt. Egy csodálatos lány került a depresszió szélére. A kozmetikus kiszőkítette, mert fehér érzékeny bőre miatt nem mertük a gyantázást kérni. A lányomnak nincs súlyfeleslege, nőies testalkatú. A fent leírtakon kívül más eltérés nem észlelhető. Szerencsére az elmúlt hetekben már progresszió nem figyelhető meg. Tisztelt Uram! Kérem, hogyha tud, segítsen olyan természetes gyógymódot, ill. táplálékkiegészítőt találni, mellyel a fenti eltérés kiküszöbölhető, a folyamat visszafordítható. Mivel az nagyon rövid idő alatt és közvetlenül a fenti gyógyszer szedését követően jött létre, meggyőződésem, hogy az váltotta ki a hormonháztartás felborulását. Félek az endokrinológushoz fordulni, mert a vége az lenne, hogy hormontartalmú gyógyszert kellene szednie. Segítségét előre is köszönöm! Tisztelettel: B. Erika

A tanácsadó válasza

Kedves Erika!
Bocsánat a késői válaszért, de rossz volt a gépem!

A Medrol okozhat arra érzékeny egyéneknél hormonális problémákat. Meg kellett volna beszélni a kezelőorvosával, de javasolom, hogy azonnnal hagyja abba ennek a szedését. Vállaom érte a felelőséget!
A szőrnövekedés megállítására fitoösztrogén tartalmú ételeket kellene ennie, főleg szójatermékeket, de vannak kitűnő magyar bio-szója alapú táplálékkiergészítők, melyeket szednie kellene a lányának.
A szemgyulladást okozhatja, monitor, képernyő, mobiltelefon, vagy elektroszmog, mikrohullámú sütő, stb. Tehát ezektől az ártalmaktól tartózkodnia kellene, vagy ha nem, valamilyen védelmmel kellene ellátni ezeket a készülékeket és nagy dózisú C-vitamint kellene szednie ( napi 20.000 mg!).
A szemgyulladást gyógyítja az ezüst kolloid szembe cseppentése, s vele párhuzamosan szednie kellene lutein, zeaxantin és béta karotin tartalmú táplálékkiegészítőket
Jó lenne, ha leletekkel, vérképpel együtt megkeresnének a rendelőmban, hogy a több adat ismeretében komplexebbb terápiát tudjak adni.
Üdvözlettel: W-V. László

Hormon-probléma

A kérdés

Kedves László! A Gynex nevű szer hatásos lehet-e Ön szerint a tesztoszteron hormon túltermelődése miatti fokozott szőrnövekedésre ill. hajhullásra? Válaszát előre is köszönöm:Szilvia

A tanácsadó válasza

Kedves Szuilkvia!
Elnézést a késői válaszért, de rossz volt a gépem.
Nem ismerem a szert, így nem tudok róla véleményt nyilvánítani.
Én nőknél a tesztoszreron magas szintjének csökkentését szója késztményekkel szoktam elérni. Mellette elhagyatom, a tej- tejtermék evést, meg a fogamzásgátló tabletták szedését. Nagyon fontos a béltisztítás is Colon-hidroterápiával, vagy beöntéssel, illetve rostos indiai útifűmag héjjal. Mellete pedig szedni kell az Acidophilust, 3x2 -őt étkezés előtt.
Ha látnám a vérleleteit, vagy más eü-s anyagát, akkor többet tudnék nyilatkozni. Hívjon fel, vagy jelentkezzen be a rendelésemre.
Üdvözlettel: W-V. László

Vércsoport-specifikus táplálkozás

A kérdés

Kedves László!A következőt szeretném megkérdezni. 0 RH pozitív a vércsoportom és azt szeretném megtudni, hogy a vércsoport szerint fogyaszthatok-e búzafűlevet és aloe juice-t?Válaszát előre is köszönöm.Üdv. Zsuzsanna

A tanácsadó válasza

Kedves Zsuzsanna!
Először is Boldog Névnapot kívánok!
Nem tudom meg van-e a táblázata, hogy miket ehet a O-ás vércsoportú, mert ha megvan a kiadványom, amelyeket bioboltokban lehet kapni, akkor abban le van írva, hogy egy adott táplálék miért tilos egy adott vércsoportnak.
A minden vérlemezkékhez (egy emberben több mint 5 milliárd van!!) kapcsolódó szénhidrát-specifikus alkotóelemek és a táplálékokban lévő különböző lektinek egymáshoz viszonyított reakciója határozza meg, hogy az adott táplálék jótékony-e ( javítja a keringést a kapillárisokban is), semleges-e (nem okoz agglutinációt, de nem javítja a keringést, a keringés olyan ez esetben, amilyen az érendszer pillanatnyi állapota), vagy tiltott-e ( azaz aggultinációt okoz, ami azt jelenti, hogy összeragasztja a vérlemezkéket és nagymértékben rontja, vagy akár el is zárhatja a keringést!). Tehát ha egy adott tplálék nem jó egy vércsoport számára, az azért van, mert agglutinációs hatása van. Ez akkor is működik, ha hiszünk benne, meg akkor is ha nem hiszünk benne, mert ez egy biológiai folyamat, melyet már 85 éve ismer a tudomány.
A O-ás vércsoportúnál minden vérlemezkéhez egy fukóz nevű szénhidrát-specifikus anyag kapcsolódik, az A-snál ehhez jön még egy N-acetlil-galaktóz-amin, a B-snél meg egy D-galaktóz, s az AB-snál minegyik elem ott van.
Az Aloe Vera minden készítménye csak az A-soknak jó!!! Azok számára valóságos csodaszer!A többi vércsoportú számára viszont tilos!!!! Még akkor is agglutionációt okoz, ha külsöleg a bőrön kersztül kerül kapcsolatba a vérlemezkékhez kapcsolódó szénhidrát-specifikus alkotó-elemekkel!! Sajnos sok forgalmazó ezt nem tudja és árt vele a lakosság 60 %-át kitevő nem A vércsoportúaknak! Ha viszont tudomása van az agglutináló hatásról, akkor szándékosan árt és börtönben lenne a helye, mert az egy bioterrorista! Ha egy O-ás kezd el szednie egy Aloe készítményt, akkor számára is jó lehet az Aloe-ban lévő nyomelem és vitamin, és érezheti is a jó hatását. Viszont nem érzi az agglutináló hatását!! Az agglutináló hatást az immunrendszer, ha elég erős, úgy 10-40 %-ban le tudja küzdeni ( ez kortól és egyénektől függ), tehát a szedés során néhány hét, vagy hónap elteltével jelentkező negatív hatást nem tulajdonítja az Aloe-nek, pedig az okozza!!! Van akinél azonnal, vagy napokon belül jelentkezik a negatív hatás, akkor ez esetben gyorsan abba tudja hagyni a szedést és nem mérgezi magát tovább az Aloe-val. Ekkor jön a forgalmazó és egy újabb készítményt ajánl, ami megint lehet, hogy nem jó az adott vércsoportúnak. Táplálékkiegészítőket és gyógyhatású termékeket hivatalosan csak fitoterapeuta, vagy életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta ajánlhat a pácienseknek. Sajnos nagyon sok botcsinálta MLM-es pálmás és mág ki tudja milyen fokozattal nem rendelkező menedzser van, akinek semmilyen ilyen irányú végzettsége sincs. Ez igaz a megfelelő képesítésekkel nem rendelkező természetgyógyászokra is!!!
Mivel a búzafűlé és az Aloe Vera agglutinációs hatással van a O-ás vércsoportúakra, ezért nem javasolom a szedését. A búzafűlével még az is a baj, hogy nagyon magas a káliumtartalma. Ha egy tehén, vagy ló belelegel a búzavetésbe, akkor utána sót nylatnak vele, hogy közömbösítsék a kálium hatását. A búzafűlevet csak az AB vércsoportú fogyaszthatja, de az is csak enhyén megsózva, tiszta, azaz patikában kapható NaCl-el.
Azt mondják rám, hogy maximalista vagyok, mert minden olyan szabályt betartok és betarttatok, amely az egészséges életmóddal és egészséges táplálkozással kapcsolatos, de ha ezt nem így tenném, akkor én is bioterrorista lennék és nem várhatnám el azokat az eredményeket, amelyet eddig elértem a gyógyításaim során, vagy a magam egészségmegőrzése és sporteredményeim is igazolnak.
Üdvözlettel: W-V.László