Tanácsadóink

Weixl-Várhegyi László

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

Víztisztítók

A kérdés

Tisztelt Várhegyi Úr!Viztisztitó berendezésekről szeretnék véleményt kérni öntől.Városunkban van egy kis reform bolt ,ahol llúgos vizet árulnak és azt mondják hogy a viz folyamatos fogyasztásával lehet segiteni a szervezet savasodása ellen.A vizet a bionet cég készülékével készitik 5 fokozatu szűréssel és ionizálással lúgos és savas vizet állitanak elő.A savas vizet pedig külsőleg ajánlják,Bőrbetegségre mosakodásra növények öntözésére stb.A készülék 200 000 ftért kapható.A kérdésem az hogy:Érdemes e ilyen készüléket vásárolni valóban ilyen tudása van ennek a készüléknek?A viz amit előállit valóban nagyon jó izű,De van egy aggályom miszerint egy más cég olcsóbb készüléke is hasonlóan jó hatással van az emberi szervezetre.Az ön által ismert reverz ozmozisos viztisztitó készülékekkel,/amik árban jóval olcsóbbak/ nem lehet elérni ugyanúgy a szervezet lúgositását?Előre is köszönöm válaszát!

A tanácsadó válasza

Kedves B-négyzet!
Ne vegye meg a készüléket!!! Az ötfokozatú szűrés nem ad olyan vízminőséget, mint a fordított ozmózisos eljárás. Én azt szoktam javasolni, hogy vegyenek ro-s (fordított ozmózisos tisztítót hívják így!) víztisztítót 90 ezerért, 5 év garanciával és vegyenek egy ionizálót. A kettőt meg lehet szerezni összesen 105 ezerből. A bionetessel elégtelen tisztítású vizet ionizálnak, ami káros is lehet, mert sok szennyező anyag marad a vízben és nem tudni, hogy ezekre az ionizálási folyamat hogyan hat és az így keletkezett szennyezett ionizált víz hogyan hat az élő szervezetre, mivel közel 100.000 !!szennenyző anyag még benne marad az általuk szűrt vízben.
Én legjobban a desztilláltvizet ajánlanám. A desztillálót be lehet szerezni az info@vizdesztillalo.hu -e-mailról, s ha rám hivatkozik akkor kap egy kis árkedvezmélnyt is ( 65 ezer helyett 55 ezerért is megveheti).
Ha az ro-s víztisztító mellett dönt, akkor is hivatkozzon rám, mert így egy 10 ezerrel kevesebbért jut hozzá. Kérje a simonl@dunakanyar.net-es e-mailról, s vegyen hozzá energetizáló egységet( kb. 15 ezerért) is és akkor pí-víz erősségű tiszta vizet kap, melyet akár ionizálhat is.
Egyébként igaza van!! a tiszta víz ivásával ugyanúgy meg lehet tisztítani a szervezetet, mintha lúgos, vagy savas vizet inna!!Egyébként az ionizált víz fogyasztásával is vigyázni kell, mert bezavarhatja a szerveteben lévő, természetes ionizálási folymatokat is és ilyenkor az illető nem tudja, hogy mitől fordult rosszabbra az állapota.
Az emberek azt hiszik, hogyha a mocskos vizet lúgosítják, akkor meggyógyulnak. Ha viszont megváltoztatnák a megbetegítő életmódjukat és táplálkozásukat, valamint ezzel párhuzamosan tiszta vizet ( ro-s, vagy desztillált) innának és használnának sütésre, főzésre, akkor áttétes rákbetegségekből is fel tudnának gyógyulni.
Azért érezte jóízűnek a lúgos vizet, mert a szűrőjük, mint legtöbb szűrő kiszűri a klórt, s ha már nincs klór-íz, akkor azt hihetjük, hogy tiszta vizet iszunk, mert sokkal jobb az ize, ha nincs benne klór. Nem tudom miért nem hidrogénperoxiddal fertőtlenítik ai ivóvizeket. A szekszárdi klórgáztartály robbanása kapcsán derül ki, hogy mennyi és milyen mérgező anyagot kevernek az ivóvizekbe a különböző Vízművek.
Az ujvizforras@freemail.hu e-mailról is rendelhet olyan vízdesztillálót, amelynél a hulladékhőt is lehet hasznosítani háztartási célokra. Itt is hivatkozzon rám és akkor a 90 ezerből is kaphat árkedvezményt.
Én mind a háromfajta tisztítót használom. Az 55 ezres, az hordozható és 28 Ft-ba kerül egy liter víz tisztítása, a hulladékhős hasznosításúnál, ha gázról működteti, akkor csak 9 Ft-ba van egy liter, de ha elektromosan melegíti a cvizet, akkor az is 28 Ft-ba kerül literenként, csak itt visszanyeri a hő egy részét. Az ro-s víz litere még akkor is csak 6 Ft-ba kerül, ha beleszámítjuk az időnként szűrőcseréket. Nekem 3 évi mindennapos használat után kellett szűrőt cserélni, de még halaszthattam volna, csak jobb a megelőzés.
Végezetül azt ajánlom, hogy a jóval olcsóbb, és jóval tisztább vizet adó víztisztítót vegye meg a bionetes helyett.
Üdvözlettel: W-V. László

Elektroszmog harmonizáló

A kérdés

Tisztelt László!Azt szeretném kérdezni, hogy hol vásárolható az Ön által ajánlott elekroszmog harmonizáló, valamint mire jó az aranykolloid és hogy kell szedni, mert múltkor vettem Öntől pár ezüstöt , de belekerült egy arany és, ha már így adotott használnám.Köszönettel:Gyöngyi

A tanácsadó válasza

Kedves Gyöngyi!
Én is forgalmazom az Energy Life harmonizálós termékeit, s tőlem kedvezőbb áron rendelheti meg, mintha üzletben vásárolná, mert néhol már árulják jó nagy árréssel. Személyesen is vásárolhat tőlerm, ha már találkoztunk, akkor tudja, hogy hol talál meg. JÓ lett volna ha bemutatkozott volna, hogy Ön a "pillow". Ha ad egy e-mail címet, akkor átküldöm az arany kolloidról szóló leírást és felhasználhatóságát.
Szerencséje volt, ha ezüst helyett aranyat kapott, mert az 200 Ft-al drágább.
Az arny kolloidnak is van vírus- és baktrériumölő hatása, de a fő hatása az izületekre, csontokra ( az orvosok is adnak ilyen esetben arany injekciót), valamint az idegrendszerre és a depresszióra van. Nagyon sok jó viszajelzést kaptam ezeknél az eseteknél. Spirituális hatása is van. Pozitívan befolyásolja az auránk szennyezéseit. Jómagam sportsérülések, túlzott idegrendszeri megterhelés, kevés alvás esetén stb használom. Bár a normál megelőző jellegű adagja napi 3x1 mokkáskanállal van, terápiás esetben ennek a többszörösét is kell szedni. Az a legjobb ha a szánkban zubogtatjuk 5-0 percig és utána lenyeljük. Ilyenkor nem függ az étkezés idejétől sem, mert bármikor szedhetjük. Nem kell hűtőben tartani egyik kolloidot sem, csak szobahőmérsékletzen tárolandók és védeni kell a fénytől, ezért célszerű szekrényben tartani. Rövid ideig a napon sem kárososdik, mert fényvédős üvegben hozzuk forgalomba. Célszerű elektroszmogtólk távol tartani, hogy ne változtassa meg az elektroszmog a benne lévő víz-struktúrát.
Nem szabad fémmel érintkeznie a kolloidoknak. Műanyag, üveg, fa vagy porcelán kanalakkal poharakkal lehet adagolni, vagy bevenni. Nem szabad beleinni sem az üvegjébe.
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel: W-V. László

Mellfolyás

A kérdés

TISZTELT WEIXL VÁRHEGYI LÁSZLÓ ÚR!SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI HOGY MIT GONDOL A MELLFOLYÁSRÓL ÉS A MELLMIRIGY GYULLADÁSRÓL? OÁS RHPOS VÉRCSOPORTÚ VAGYOK. JÓ RÁ A BIOPTRON LÁMPA?KÖSSZÖNETTEL ERIKA . MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL!!!

A tanácsadó válasza

Kedves Erika!
Önnek valószínű magas a prolaktin szintje! Ezt okozhatják a fogamzásgátlók is, amelyek felborítják sok nő természetes hormonális re4ndszerét. Javasolom, hogy biboltokban szerzzen be Szójavit Forte nevű táplékkiegészítőt és azt előírás szerint szedje.
A tej- és tejtermékek fogyasztását azonnal hagyja abba!!!! Ugyanez vonatkozik a napraforgó olajokra és a margarinra is! Táplálkozzon a vércsoportjának megfelelően!
Igyon tiszta vizet, s csak patikai sót használjon mindenhez. Olvass el az ezzel kapcsolatban másoknak írt leveleimet.
Próbálja meg kifejni a melleit. Lehet kapni mellszívót. Akkor gyulladnak meg a mellmirigyek, ha nincsenek jól kiszoptatva. Önnek bárhány éves is hormonálisan úgy működnek a mellei, mintha szoptatós kisbabája lenne. Persze nem olyan mértékben kell kifejni, mint amikor tényleg szoptat valakit, de ha ön kiszívatja a termelődő váladékot, akkor az nem pang be és nem gyulladnak be a mellmirigyei.
A mell az érzelmek szerve is. Biztos, hogy rendben vannak mindenkivek szemben az érzelmei? Próbálojn meg mindekinek megbocsátani és senkitől ne várjon el semmit. Az elvárások is megbetegítenek, meg a vélt, vagy valós sérelmek is. Gondolkodjon pozitívan. Próbálojn meg elvégezni egy Agykontroll tanfolymaot, vagy ha már elvégezte, akkor mindennap gyakoroljon és végezze el az Ultraszamináriumot is!
A Bioptron lámpa önmagában semmit nem ér. Csak kiegészítő kezelésnek jó! Itt ebben az esteben nem készüléktől kell várni a gyógyulást, hanem tenni kell érte! Önnek! Ha vesz egy zseblámpát és arra egy fotoszaküzletben vesz egy sárga színszűrőt és azt a bekapcsolt elemlámpa elé teszti, akkor ugyanolyan fénnyel tudja magát besugározni fillérekért, mint a méregdrága Bioptron lámpával. Ne dőljön be minden forgalmazónak, mert minden paraszt a maga lovát dícséri.
Üdvözlettel: W-V. László

Érszűkület

A kérdés

Tisztelt Doktor Úr!65 éves vagyok, nem dohányzok, de régebben dohányoztam. Érszükület miatt július elején meg fognak műteni, de szeretnék tenni én is valamit magamért. A tanácsát szeretném kérni, hogy mit tegyek! Elöre is köszönöm:Nagy József

A tanácsadó válasza

Kedves József!
A 65 éves kor már önmagában is jelenthet érrendszeri problémákat, ha eddig nem élt egészségesen. Mindenképpen javasolnám, hogy szigorúan a vércsoportja szerint étkezzen! Csak azokat a táplálékokat használja alapanyagként is, amelyek jók a vércsoportjának. Ha Ön bármilyen vércsoportú is szigorúan kizárnám az összes tej- és tejterméket minden formában. OLvassa el a msáoknak írt válaszaimat is és akkor megérti miért íron Önnek is ezt!
Sütésre főzésre csak szőlőmag olajat használjon, de kenyérre kenve is ehet ilyen olajat minél többet, mert ebből csinálják az érrendszeri gyógyszereket, de sokkal többet ér, ha eredeti formában fogyassza a szőlőmagolajat. CBA-ban, Cora-ban, Herba Házba, Medi Line Üzletházban juthat hozzá literes, félliteres kiszerelésű szőlőmag olajokhoz.
A Medi Line Üzletházban, vagy a XIII. Esztergomi u.12-ben lévő Bioboltból szerezzen be Kapillár nevű táplálékkiegészítőt, amit kjifejezetten az érrendszer tisztításásra gyártanak. Egy tablettában 6 kg, vöröshagyma értisztító kivonata van. Önnek ebben a helyzetben napi 2x4 tablettát javasolok a nyelv alatt elszopogatni.
Használjon napi szinten kenyérre kenve, vagy ételekbe, turmixokba téve rendszersen kendermag és bio szója olajokat is, minimum napi egy-két evőkanálnyit.
Az érrendszer kiváló tisztítója a desztilláltvíz is! Szerezzen be készüléket a info@desztillaltviz.hu e-mailról és minden étele, itala ezzel a vízzel készüljön, de önmagában is meg kellene innia minden étkezés előtt 2-4 dcl-t. Ha készen veszi, akkor nagyon drága (270 Ft/liter), de ha otthon készíti a készülékkel, akkor 25-30 Ft-ba van litere és nem árt ha a család többi tagja is ezt a vizet issza. Jómagam 8. éve csak ezt a viszet iszom és ezzel készítjük ételeinket is!
Testhőmérsékletnél nem melegebb vízben sokat tartózkodjon és ott csináljon a lábával tornagyakorlatokat, mert a terhelés nélküli mozgás nagyon sokat segít a gyógyulásában!
MInden étkezés során az utolsó falat étellel vegyen be napi 3x20 csepp medvehagyma olajat, amelyet bioboltokban tud beszerezni.
Kellene szednie az Omega-3 ból is napi 2x1-et étkezéskor.
Egyen sok gyümölcsöt és dinnyeféléket, mert ezek is jól tisztítják az ereket. OLvassa el a vízzel és a sóval kapcsolatban a www.aquanat.fw.hu honlapon lévő írásokat és patikában vegyen sót (NaCl) és azzal sózza ételeit, ne a bolti sókkal, mert minegyikben van vérmérgező adalékanyag!!!
Ha megírná a vércsoportját, akkor még többet tudnék segíteni.
Önnek is kellene szednie a Spirulinát, a szelént, a Q-10-et és az L-Karnitint. Az előbbiekből elég napi egy szem étkezés előtt, az utóbbiakból viszont a Q-10 esetében napi 70 mg-ot kellene szednie, az L-Karnitinből pedig, minimum 500 mg-ot. Ezzel kapcsolatban is olvassa el a másoknak leírtakat, ami Önre is vonatkozik.
Örülök, hogy rájött, hogy csak saját magától várhat segítséget, mert más nem tud gyógyulni Ön helyett. ne hallgasson másokra, hogy mit különcködik. Később majd meglátja, mennyi írigye lesz, hogy hogyan csinálja azt, hogy jól néz ki, s hogy letagadhatna a korából is majd. Akkor mondhatja nekik, hogy " Lehet követni!".
A műtéttől ne féljen, mert kiváló érsebészek vannak az országban mindenütt, s az ereink regenerációs képessége különösen jó, ha rendszeresen szedünk cinket és C-vitamint.
Sok sikert az életmódváltáshoz és a gyógyuláshoz!
Üdvözlettel: W-V.László

Máj és pattanás

A kérdés

Kedves László,Fiú gyermekem 18 éves és közel egy-másfél éve nagyon pattanásos lett az arca.Már nagyon sok mindennel próbálkoztunk (kozmetikus,különféle kence-ficék, bioptron lámpa) sajnos ezidáig eredményteklenül.Egy hete vérvizsgálaton volt a fiam és a májánál állapítottak meg problémát.Segítségét szeretném kérni, mit lehetne leghatékonyabban tenni?Van Erdélyből származó komplex gyógynövény keverék (családi receptúra alapján gyártott) májra, hasnyálmirígyre ill. emésztést segítő teakeverék és tinktúra.Próbáljuk meg ezt itatni a gyerekkel.Nagyon régóta csak tisztított vizet iszik, melynek 16-20 körüli a szárazanyag tartalma.Nem eszik zsíros ételeket,nem iszik alkoholt csak alkalmanként.Várom megtisztelő válaszát.Üdvözlettel,Lóderer Károly+36-70-3373453www.creston.hu

A tanácsadó válasza

Kedves Károly!
A 16-20 ppm-es víz, az már tiszta víznek számít, azaz ro. víz lehet. Ez fontos a gyógyuláshoz, de ilyen vízzel kellene készíteni a fiú ételeit is ( leves, főzelék, tészta kifőzése, tea, kenyér, péksütemény,stb), mert ezzzel tudja csökkenteni a méreganyagokat, amit a koszos vízzel készített ételekkel visz be a szervezetébe.
Nagyon fontos lenne a vércsoport szerinti táplálkozás, mert lehet, hogy az általa fogyasztott ételek közül több olyan is van amelyet szeret, de nem jó a vércsoportjának, s ezáltal mérgezi magát. Ha ehet is a vércsoportja szerint tejet- tejterméket, ezeket akkor is végleg száműzni kell az étrendjéből, ha meggyógyul. A tej - és tejtermék, valamint a margarin a legártalmasabb élelmiszerk közé tartoznak. Olvassa el a másoknak írt válaszaimban az idevonatkozó részeket.
Sajnos el kellene hagyni a húsételeket is, meg az állati zsiradékokat is, s a növényi zsiradékok közül is a repceolajat, a margarint, a kókuszzsírt, a pálmazsírt is mert ezek is nagyon tönkreteszik a máját! Számunkra táplálék az "üzemanyag", tehát ne ccsak az autóval törődjenek, hanem magukkal is. Nekünk a legjobb üzemanyag, ha a vércsoportunk szerint táplálkozunk, bio ételekkel, 80 %-ban nyers ételeket fogyasztva, s be kell tartani a helyes étkezési sorrendet (először mindíg a könnyebben emészthetőket kell elfogyasztani), valamint a helyes ételtársítást (www.mazdaznan.hu, vagy com-on megtalálják, hogy mit mivel, miért nem szabad együtt enni (pl. a rizst a burgonyával) is be kell tartani. Reggel kell sokat enni, mert a gyomor ekkor emészt legkönnyebben és legjobban, s este már jobb nem enni, csak gyümölcsöket, vagy könnyű leveseket. Igaz az a magyar közmondás: Reggeliz, mint a király, ebédelj, mint a polgár, vacsorázz, mint a koldus!". Meg kell tehát válzottatni a megbetegítő étrendet és táplálkozást, bármennyire is rászokttatta erre a társadalom, vagy a család hozzá nem értő élelmezés felelőse!
Kellene egy bélmosás ( beöntés, Colon-hidroterápia, Colonix-kúra, stb), valamint kellene szednie az Acidophilust, 3x2-t étkezés előtt, bő tiszta vízzel.
Igyon naponta 1x ezerjófű teát és 1x cikória kávét étkezés előtt. Ezeket tiszta vízzel készítse! Minden étkezés után az utolsó falattal vegyen be15-20 csepp máriatövis magolajat!! Egyen sok uborkát, zellert és sárgarépát, sőt ezekből leveket is csinálhat, ezeket keverje össze és a kevert léből minden nagyobb étkezés előtt igyon meg 1,5 dcl-t!
Olaj a szájban, béke a májban! Ezért meg kell csinálnia, illetve folyamatosan kellene naponta bevinni az alábbi olajokat:
bio szójaolaj napi 2 evőkanál (ek)
szőlőmag olaj napi 2 ek
lenmagolaj napi 1 ek.
kendermag olaj napi 1 ek
oliva extraszűz olaj napi 1 ek.
Ez napi 7 ek olaj. Ezeket reggel össze kell keverni egy pohárban és ezt a keveréket a nap során be kell jutattni a szerveztébe. Lehet kenni kenyérre, lehet tenni kiszedett ételekbe (leves, főzelék, tészta, kása, saláta) és lehet tenni turmixba. Tehát nem kanállal kell megenni, hanem a táplálékokkal kell bevinni mindennap ennyi olajat.
Külsőleg a pattanásait kezelje mandula olajjal, amelybe tegyen két-három csepp teafa olajat. Ezt este végezze el, amikor már megtisztította a napi szennyeződésektől az arcbőrét.
Kellene szednie az alábbi táplálék-kiegészítőket is:
Spirulina Max: reggel 1 szem, étk .előtt, bő folyadékkal
Szelén (kelátos). reggel 1 szem, étk. előtt, bő folyadékkal
Cink (kelátos): " " " "
B-Complex: este egy szemet lefekvés előtt fél órával.
C-1000 vitaminból: 6x1 a nap folyamán elosztva
C-Plusz, vagy Flavonoid C vitaminból szintén napi 6x1 együtt a C-1000-el.l
Sok sikert a változtatásban!
Üdv.: W-V. László